Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Upravo se veceras treba dobro organizovati i docekivati drotove iz haustora. Ne treba im dati da se opuste. I oni su od krvi i mesa, moraju odmarati.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- legenda reala
- Kontakt:
Neće stati, ovo bahato ponašanje specijalaca samo ide nama u korist jer će se dići više narodaiVar je napisao/la:bojim se da će stati, pobiše ih po tuzli izgleda, samo da ne padne moral, da se narod ne prepadne...da bogdom hoće proraditi onaj naš bosanski inatlegenda reala je napisao/la:Samo ne treba stajati na ovome
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
1. mission Aldina pustit iz zatvora completed!
2. mission Rušenje vlade In progress
2. mission Rušenje vlade In progress
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Van Klomp je napisao/la:Upravo se veceras treba dobro organizovati i docekivati drotove iz haustora. Ne treba im dati da se opuste. I oni su od krvi i mesa, moraju odmarati.
..makar jednog ali doooooooobro ga nalemat u haustoru
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Evo i u Lukavici se spremaju protesti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
priča se da će "buknuti" i u Banja Luci, Doboju, Derventi i sličnoSarajlijc@ je napisao/la: Evo i u Lukavici se spremaju protesti.
čekamo da legenda povede goraždake
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da bukne sutra u Sarajevu

Pljackaju? Vise mi zvuci kao neko moronsko opravdanje sto obucene specijalce salju na obicni narod.
Sutra samo u kost, ostro i do kraja. Sto se mene tice, zapaliti zgradu vlade sa svim ministrima u njoj!
Sutra samo u kost, ostro i do kraja. Sto se mene tice, zapaliti zgradu vlade sa svim ministrima u njoj!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- legenda reala
- Kontakt:
ovdje realno nije očekivati protesteiVar je napisao/la: čekamo da legenda povede goraždake
Ja na svim protestima navijam za tu ideju, ali niko da je se dosjetiRooney88 je napisao/la: Sutra samo u kost, ostro i do kraja. Sto se mene tice, zapaliti zgradu vlade sa svim ministrima u njoj!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Red bi bio, glavni grad mora biti vodja uz Banja Luku. Imate i vi svojih problema, pocelo je zbog nasih. Sada ih uhakajte zbog vasih, a mi cemo sutra opet izaci kao i danasSarajlijc@ je napisao/la:Samo da bukne sutra u Sarajevu![]()
Apelujte preko neta da Sarajlije sutra izadju, omladina i studenti, to nam treba
Sto ce protestovati u Gorazdu kad je tamo najlakse naci posao.Prakticno te vuku za rukav da radis.
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lavovi, nadam se da ce biti sposoban da se pojavi sutra 
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://dosije.ba/nasilje-specijalaca-na ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte nasjedati na ove stvari oko pljackanja, pljacki nema. To je patka ubacena, specijalci su razbijali izloge. Jedina meta demonstranata je bila zgrada vlade i oni koji su ih napadali, a to su prasinari i specijalci te kasnije pojacanja iz sarajeva i zenice..
Navodno su specijalci razbili dosta izloga i ulijetali gdje su stigli pa cak i u trzni omega, fakultete, a kada je pala noc krenuli i po studentskom
Navodno su specijalci razbili dosta izloga i ulijetali gdje su stigli pa cak i u trzni omega, fakultete, a kada je pala noc krenuli i po studentskom
- legenda reala
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
joj najgori su mi ovi što fol morališu za par lajkova
haj ako ti kažeš
joj najgori su mi ovi što fol morališu za par lajkova
Head je napisao/la:Sto ce protestovati u Gorazdu kad je tamo najlakse naci posao.Prakticno te vuku za rukav da radis.
haj ako ti kažeš
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na vijestima rekose u 12Mirzoni89 je napisao/la:Kad je sutra okupljanje u Sarajevu...
Sta ona prodavnica sa suplementima u Omegi nije gdje u prizemlju da zagrabimo koju kutiju wheya