bh radioŽeljooooo je napisao/la:gdje to gledate ?nanek je napisao/la:Komentator kaze, zeba je neymarovski zabio gol iz slobodnog.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Odlazi Safete.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
BH radio, cuj lik promijesao odbranuŽeljooooo je napisao/la:gdje to gledate ?nanek je napisao/la:Komentator kaze, zeba je neymarovski zabio gol iz slobodnog.
- inacefindecko
- Kontakt:
dajte link za bh radio
- KB-TM87
- Kontakt:
19. minuta 1:1 Zeljo agilniji i ima vise od igre, velika vrucina u Gabeli
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Plavetnilo
- Kontakt:
http://tunein.com/radio/BH-R1-1017-s1765/#" onclick="window.open(this.href);return false;
-
samozeljo1987
- Kontakt:
http://www.bhrt.ba" onclick="window.open(this.href);return false;, sa strane imas ON AIR uzivo radio.inacefindecko je napisao/la:dajte link za bh radio
http://tunein.com/radio/BH-R1-1017-s1765/" onclick="window.open(this.href);return false;inacefindecko je napisao/la:dajte link za bh radio
Odlazi Safete.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
cuj ovog na BHradiu Švraka 
- champions1921
Bas bih volio vidjeti bili ovaj Kerlu "promijesao".. Ne znam sto Vaso ne igra?? Nije jos otisao.. Cutuk blage veze nema..
BUDI ŽELJO !!!
Izvini gdje gledas utakmicu pa si vidio da Cutuk blage veze nema ? Ne vjerujem sta sve ljudi pisu a momku mislim druga utakmica kako igra i on zna kakav je igrac. Zalosnochampions1921 je napisao/la:Bas bih volio vidjeti bili ovaj Kerlu "promijesao".. Ne znam sto Vaso ne igra?? Nije jos otisao.. Cutuk blage veze nema..
- vendeta1921
- Kontakt:
Željezničar napada na gol domaćih. Adilović i Selimović imali prilike ali ostalo 1:1.
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Da jbt, ako gledas daj i nama stream pa da i mi vidimo tog Cutuka i njegovu vezu koje nema -.-master44 je napisao/la:Izvini gdje gledas utakmicu pa si vidio da Cutuk blage veze nema ? Ne vjerujem sta sve ljudi pisu a momku mislim druga utakmica kako igra i on zna kakav je igrac. Zalosnochampions1921 je napisao/la:Bas bih volio vidjeti bili ovaj Kerlu "promijesao".. Ne znam sto Vaso ne igra?? Nije jos otisao.. Cutuk blage veze nema..
- KB-TM87
- Kontakt:
Dvije sanse za Zelju ali adilovic i selimovic nisu bili uspjesni. Nakon toga ponisten gol zbog ofsajda...
Željezničar - kult glavnog grada
- champions1921
Ne govorim za ovu tekmu.. Cutuk inace veze nema jer da ima valjda bi imao vecu minutazu.. Samo pitam za Vasilica..master44 je napisao/la:Izvini gdje gledas utakmicu pa si vidio da Cutuk blage veze nema ? Ne vjerujem sta sve ljudi pisu a momku mislim druga utakmica kako igra i on zna kakav je igrac. Zalosnochampions1921 je napisao/la:Bas bih volio vidjeti bili ovaj Kerlu "promijesao".. Ne znam sto Vaso ne igra?? Nije jos otisao.. Cutuk blage veze nema..
BUDI ŽELJO !!!
Pa Babo ?KB-TM87 je napisao/la:Dvije sanse za Zelju ali adilovic i selimovic nisu bili uspjesni. Nakon toga ponisten gol zbog ofsajda...
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma ubismo ih, ući će jedna u gol.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ovo je pobjeda... MORAMO dobiti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zato sto nije htio da potpise normalan ugovor,a to kod nas tj. kod Amara ne prolazi...nanek je napisao/la:Joj Amare sto ne uze onog malog mesanovica...
poceo babo navijat za komsijeadmirone je napisao/la:Pa Babo ?KB-TM87 je napisao/la:Dvije sanse za Zelju ali adilovic i selimovic nisu bili uspjesni. Nakon toga ponisten gol zbog ofsajda...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.