Izgubite i izbijete im eure ove godine.Zenzo je napisao/la:Samo da je izbjeci Sarajevo u finalu kupa, ostalo je nevazno.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nema potrebe za time, kad ce Radnik ili Krupa biti cetvrtoplasirani, da se zadovolji nacionalni kljuc. 
- Zeljeznicar -
E hoće nas zajebat, da Sabrina ima jednu masažu manje ove godine.sviunapad1010 je napisao/la:Izgubite i izbijete im eure ove godine.Zenzo je napisao/la:Samo da je izbjeci Sarajevo u finalu kupa, ostalo je nevazno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo ih, izvorni predstavnici niže rase.sviunapad1010 je napisao/la:Kanta ima samo 185 kg FrantoFrantoBauzek je napisao/la:Tu si. Tvoje pitanje je isto kao da debeli covjek od 200 kila udje u prostoriju i pita gdje su debeli ljudiVirtu4l je napisao/la:Đe su predstavnici niže rase? Mislim, ne bunim se, svima prija čist vazduh.![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ja sam cuo da ona pruza usluge erotske masaze, nisam znao da i prima, mislio sam da prima samo jednu stvar. Kako god, bravo za Sabrinu.skoroalen je napisao/la:E hoće nas zajebat, da Sabrina ima jednu masažu manje ove godine.sviunapad1010 je napisao/la:Izgubite i izbijete im eure ove godine.Zenzo je napisao/la:Samo da je izbjeci Sarajevo u finalu kupa, ostalo je nevazno.
1921
Nema goreg kluba u ligi od Slobode, uvijek bih volio da prije ispadnu oni nego li Borac ili Čelik.irfo je napisao/la:Kakve god bile simpatije i nesimpatije prema celiku i slobodi, zar ne bi svi najvise zeljeli da ispadne mrski borac pa da imamo manje fasistickih ispada u premijer ligi
Uvijek su bili klub koji bira protiv koga će igrati na nož ili kome će se naguziti, za razliku od Čelika i Borca koji su sportski rivali koje ne volim isto kao ni Slobodu, al' oni obično protiv svih igraju na nož i rijetko će se kome naguziti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kada spominjes guzenje jos vam bridi su.pak od Trebinja...Raonffa je napisao/la:Nema goreg kluba u ligi od Slobode, uvijek bih volio da prije ispadnu oni nego li Borac ili Čelik.irfo je napisao/la:Kakve god bile simpatije i nesimpatije prema celiku i slobodi, zar ne bi svi najvise zeljeli da ispadne mrski borac pa da imamo manje fasistickih ispada u premijer ligi
Uvijek su bili klub koji bira protiv koga će igrati na nož ili kome će se naguziti, za razliku od Čelika i Borca koji su sportski rivali koje ne volim isto kao ni Slobodu, al' oni obično protiv svih igraju na nož i rijetko će se kome naguziti.
Kur.va o postenju.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Misli na sezonu kad ste ispali, pa krivili druge i ocekivali od drugih da igraju za vas, a u odlucujucoj utakmici niste uspjeli centra preci, kao uostalom ni citavu sezonu?
Aha, dobro.
Aha, dobro.
1921
- FrantoBauzek
Nemoj se provaljivat. Eto ti ogledalo, pa gledaj koliko hoces u izvornog predstavnika nize rase. Kako hoce da prebaci lopticu, ajde bolan to si ti, nisi valjda sebi ruzanVirtu4l je napisao/la: Evo ih, izvorni predstavnici niže rase.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- prisonbreak
- Kontakt:
Imal neko da voli Tuzlake ?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
Tuzno je ipak kako mladje generacije nemaju pojma o zrtvi koju je Tuzla i njen Bosnjacki narod dao za ovu drzavu bezbrojne sehide kao i cinjenicu da je Tuzla zbrinula obukla i nahranila 70 000 izbjeglica.....mozda i potomke tih ljudi koji danas nas zdusno nazivaju srbima. ...tuzno zaista...
Ali Allah je najveci On sve vidi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Zenicanke koje studiraju u Tuzli.prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
Brcanskamalta je napisao/la:Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
Tuzno je ipak kako mladje generacije nemaju pojma o zrtvi koju je Tuzla i njen Bosnjacki narod dao za ovu drzavu bezbrojne sehide kao i cinjenicu da je Tuzla zbrinula obukla i nahranila 70 000 izbjeglica.....mozda i potomke tih ljudi koji danas nas zdusno nazivaju srbima. ...tuzno zaista...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Brcanskamalta je napisao/la:Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
svaka castBrcanskamalta je napisao/la:Ne vjerovatno nema.Zbog izdajnicke petokolonaske politike tkz sosijaldemokratske partije ciji se izborni politicki i partijski sistem bazira na pljuvanju islama bosnjaka i svega islamskoga mrzi nas vlastiti narod...Zahvaljujuci srbofilu Imamovicu koji ispija vino sa Kacavendom a dzamiji prisao nije u zivotu....prisonbreak je napisao/la:Imal neko da voli Tuzlake ?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A šta kažeš na to kako vam ga Željo izdrka na facu.FrantoBauzek je napisao/la:Nemoj se provaljivat. Eto ti ogledalo, pa gledaj koliko hoces u izvornog predstavnika nize rase. Kako hoce da prebaci lopticu, ajde bolan to si ti, nisi valjda sebi ruzanVirtu4l je napisao/la: Evo ih, izvorni predstavnici niže rase.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
znaci opet hoce zeljovca na funkciji SD-aZenzo je napisao/la:Joj ubleha kod pitara, Emir Spahic da im bude SD.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Sigurno je sposoban SD neko ko je zavrsio karijeru prije par mjeseci. Zna posao, pun iskustva, ima veze u svim klubovima, zna naci i prepoznati igraca, menadzer za 10. Sta ima? Kakvi genijalci jbt. Samo ih gadjaju i kupuju nekim imenima, opet ce se kleti u upravu ako ga dovedu. Oni su isto kao nas Savez sto se tice reprezentacije: daj za selektora nekoga ko je nekad bio dobar igrac, j3be nam se kakav je kao trener.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.