Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2014, 21:02

Nema kriticne mase iz vise razloga, to je cinjenica. 40% zaposlenih su budzetlije, sto bi se oni ljutili, kad zive ko bubreg u loju? Onda imas ogroman broj ljudi koji uziva u ovakvom drustvu, gdje se apsolutno sve moze srediti ako poznajes prave ljude i iskesiras dovoljno novca...
ovo je najveći problem kod nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 feb 2014, 21:06

legenda reala je napisao/la:
Nema kriticne mase iz vise razloga, to je cinjenica. 40% zaposlenih su budzetlije, sto bi se oni ljutili, kad zive ko bubreg u loju? Onda imas ogroman broj ljudi koji uziva u ovakvom drustvu, gdje se apsolutno sve moze srediti ako poznajes prave ljude i iskesiras dovoljno novca...
Kako promjeniti to? Kad možemo izglasat Džeku,Pjanića i Teletovića po raznim internet anketama i sjeb.at neke softvere vala možemo se udružiti i baciti par ideja i pokušat pokrenuti i promjeniti nešto!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 feb 2014, 21:07

samocelik je napisao/la:
Kako promjeniti to?
Drzavni udar!

Puske u ruke i sviju ih smijeniti, nikoga, ni sekretaricu, ne ostaviti na funkciji da nebi slucajno ostali repovi kakvi. Ukrajina je najbolji primjer. Narod mora biti glavni, nikako vodje koje ga vode, cak ni slijepo pracenje jednog ideala moze biti lose.

http://www.whydontyoutrythis.com/2013/1 ... stors.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 06 feb 2014, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 21:07

Eh dobro pogledajte ovaj video sad
[youtube][/youtube]
Koliko njih ima? Nema ni 50 100%

A građana bude 2000. :roll: 50 specijalaca drži 2000 građana? Pa mogu ih silovat' samo da krenu, nego se boje pendreka po ramenu

@samocelik državni udar!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 feb 2014, 21:07

Taj procenat od 40% se rapidno smanjuje (smatram da je puno manji i sada) zbog nedostatka novca. Kritična tačka će kad-tad biti dostignuta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 feb 2014, 21:08

ma teško, kad imaš skoro isti broj ljudi kojima je dobro kao i onih kojima je loše + je policija i vojska na njihovoj strani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 feb 2014, 21:10

francobaresi je napisao/la:[youtube][/youtube] Kakav idiot u picku materinu!!
Najjače kreno, vrati se, malo ga pošprica i ode :lol:

Nešto sve kontam da na kolica ugradim mitraljez, za svaki slučaj :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 feb 2014, 21:10

Samo se bojim da ljudima ne dosadi i opet sve ostane po starom...

Kad se krene ne smije se stati do kraja.
Posmanjivati ovu bagru, cak i do predsjednistva ici i ispocetka izgradjivati drzavu nastalu nakon revulicije a ne rata.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 feb 2014, 21:12

tko god misli da budžetlije(barem ovi iz TK) žive kao bubreg u loju, grdno se vara.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 feb 2014, 21:15

Problem naše raje se odlično pokazo gore na klipu.50 drtova potjera 2000 ljudi.Pa majka mu stara ne može se revolucija dizat bez da primiš pendrek.Nadam se iskreno da se može desiti neka revolucija nešto slično što Ukrajinci rade.Ja bih nešto pokrenuo do sada,izlazio,radio ali kome da se obratim? Kako da započnem? kako mogu biti siguran će neko stati uz mene i da neće početi bježati kad malo zagusti?
A jednom će i policija morati stati na stranu građana,neće oni do vijeka biti sluge režima ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 21:18

samocelik je napisao/la:Problem naše raje se odlično pokazo gore na klipu.50 drtova potjera 2000 ljudi.Pa majka mu stara ne može se revolucija dizat bez da primiš pendrek.Nadam se iskreno da se može desiti neka revolucija nešto slično što Ukrajinci rade.Ja bih nešto pokrenuo do sada,izlazio,radio ali kome da se obratim? Kako da započnem? kako mogu biti siguran će neko stati uz mene i da neće početi bježati kad malo zagusti?
A jednom će i policija morati stati na stranu građana,neće oni do vijeka biti sluge režima ;)
to i ja govorim, meni govore, vrati se, vrati se, ja da se vratim, probam nešto s rajom, ovi ispare, ja ispušim. ko bi me branio? uz dužno poštovanje, il' idemo svi il' niko...nisam baš toliko lud da me neko naloži i kasnije kad zaglavim ćuze, da mi se ovaj smije jer se stalio s ovima protiv kojih smo bili
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 feb 2014, 21:22

Problem je što masa bez organizacije i nekog konkretnog vodstva ne može i ne vrijedi ništa. Same ovce kad su na paši, iako ih ima gro su glupe. Uz dobrog čobana ili čobane, eh, onda znaju kuda ići :D naravno ne jednog vođu, iako ovi prostori vape za vođom ko budale.
Uglavnom, da ne se.rem kvake. Davno je već dopiz.dilo ljudima u Bosni. Nezadovoljstva će biti sve više i više. Mirni prosvjedi i demonstracije nisu ništa postigli. Možda neće ni ovakva eskalacija sukoba. Al, treba ih rsve azbit i namagarčit.
Samo, ako ne bude istih ili sličnih prosvjeda, ne nužno u ovakvim razmjerima, i u Banjoj Luci, Širokom, Prijedoru, Bijeljini, slaba je to utjeha za državu.

Ožeži po tamburi i ciao!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 21:23

Tuzla: U Hitnu pomoć primljena 102 povrijeđena policajca
Pobjeda je bolja od orgazma!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2014, 21:30

Ne vjerujem nesto u to jer je do 7 sati bilo 11 policajaca od kojih i onaj jedan za kojeg su pricali da je u zivotnoj opasnosti nije u zivotnoj opasnosti vec je stabilan :mrgreen:

99% ljudi nije otislo u hitnu, daju imena i dobijas prijavu i moras dati 300 maraka..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 06 feb 2014, 21:30

Gorki je napisao/la:Tuzla: U Hitnu pomoć primljena 102 povrijeđena policajca
Buraz, jači si od Saliha Brkića. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 21:32

Svi se pitaju otkud CNN u Tuzli ipak je to daleko ono,a ne znaju za Gorkog iz Tuzle :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 feb 2014, 21:35

ponosan sam na svoje tuzlake, na sve 4 "linije" fronta..a onim sto su drzali liniju Mejdan-Tc Omega bi popusio qrac iz dubokog naklona,,stvarno momcima svaka cast na svemu danas, poderali su kerove...

a sto se tice sutrasnjeg dana, nadam se da ce se iznaci neko rjesenje, prvenstveno u smislu pojavljivanja ministra sigurnosti i da neko stani izmedju naroda i policije jer ovo ne ide na dobro...strah me stvarno sta bi sutra moglo biti nakon ovih barbarskih poteza specijalaca nakon razilazenja glavnine ljudi i izivljavanja na obicnim ljudima, djeci, trudnicama, upadanju na fakultete, prskanja djece suzavcima itd itd tesko je i nabrojati sva njihova zvjerstva...ali dobro znalo se da moraju na nekome vratiti batine od danas..

koliko god poznavao jedinicu za podrsku mup-a TK covjek se uvijek iznova iznenadi kolika je to skupina primitivaca, kriminalaca i narkomana...valjda sutra sve protekne u najboljem redu, ali zaista ne vidim nacin osim ako Radoncic ne dodje..narod je danas stao na crtu, sutra ce sve su prilike doci u jos vecem broju i jos spremniji...a i oni su se spremili zestoko...

jedino da nas Sarajlije, Zenica, Bihac, Kakanj i ostali izvuku pa izadju u sto vecem broju i malo nas rasterete, da budu prisiljeni da povuku neke jedinice, jer skoro svi specijalci iz FBIH su sad u TZ i trenutno po gradu siju teror na neduznim..novinare zakljucavaju u podrume, upadaju u kafice, udaraju redom, grad je pust jbt..valjda ovo sve na dobro izadje, ali nisam optimista poslije danas.

vidite vi dokle je to islo, da su izmislili da se pljacka po slatini, novinarka otisla da provjeri, uvjerila se da lazu iz mup-a i nju pretukli i na gradinu smjestili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 feb 2014, 21:36

dubrava je napisao/la:Problem je što masa bez organizacije i nekog konkretnog vodstva ne može i ne vrijedi ništa. Same ovce kad su na paši, iako ih ima gro su glupe. Uz dobrog čobana ili čobane, eh, onda znaju kuda ići :D naravno ne jednog vođu, iako ovi prostori vape za vođom ko budale.
Uglavnom, da ne se.rem kvake. Davno je već dopiz.dilo ljudima u Bosni. Nezadovoljstva će biti sve više i više. Mirni prosvjedi i demonstracije nisu ništa postigli. Možda neće ni ovakva eskalacija sukoba. Al, treba ih rsve azbit i namagarčit.
Samo, ako ne bude istih ili sličnih prosvjeda, ne nužno u ovakvim razmjerima, i u Banjoj Luci, Širokom, Prijedoru, Bijeljini, slaba je to utjeha za državu.

Ožeži po tamburi i ciao!!!

tačno

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 21:37

ovo k'o husinska buna, pokušavaju ugušiti sve :mrgreen:

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 06 feb 2014, 21:38

Gorki je napisao/la:Tuzla: U Hitnu pomoć primljena 102 povrijeđena policajca
Masala. Ovi drugi ce sutra dobro promisliti prije nego krenu na "arbajt" :D
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.