maksuz pozdrav za Ramu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
trebali bi malo spustiti lopticu na zemlju i malo prestati sa ovim prozivanjima i sl. barem u nasim redovima, ako nista da se beze ne bavimo glupostima jer trenutno nemamo sta iskreno ni pratiti jer je pauza pocela pa sve do priprema, ima nas razlicitih na ovom forumu al smo svi tu radi jednog cilja a to je nase Sarajevo i trebamo se fokusirati na to i sto vise ignorisati sve provokatore radi nas samih i diskusije ovdje a svaku iole ozbiljnu diskusiju ispratiti normalno i argumentovano !!!
maksuz pozdrav za Ramu
maksuz pozdrav za Ramu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Jedno pitanje sto se Kampa u butmiru tice jel Bubamara Zvana Paja popusila na sudu mislim jesmol mi sad vlasnici tog zemljista? Posto kusturica rece da se bageri zagrijavaju do prvog sunca, a ja Nisam nigdje procito da smo spor dobili ili dasmo odkupili zemljiste.
Kad se izgradi kamp abd mi cemo moci igrat tu I prvenstvene tekme Ako zatreba ili ce se Samo I iskljucivo trenirat I nista vise..(sanjam SIR MR DR VINCENT AMIDZA TAN ARENA ) sigurno ce bit bolji teren nego recimo u sirokog ili zrinje.
Interesujeme misljenje o golmanu zrinjskog dujkovic ili kako se vec preziva Dali bi on bio pojacanje u slucaju da ga kupimo.
Kad se izgradi kamp abd mi cemo moci igrat tu I prvenstvene tekme Ako zatreba ili ce se Samo I iskljucivo trenirat I nista vise..(sanjam SIR MR DR VINCENT AMIDZA TAN ARENA ) sigurno ce bit bolji teren nego recimo u sirokog ili zrinje.
Interesujeme misljenje o golmanu zrinjskog dujkovic ili kako se vec preziva Dali bi on bio pojacanje u slucaju da ga kupimo.
Mislim da je to bila neka "van sudska" nagodba, uglavnom mi smo ušli u posjed zemljišta uz ugovor o kencesiji na 30 godina mislim.
Pošto kod nas u državi funkcionise sve na proncipu "imal mene tu", zato se ova priča i oteže ovoliko, a siguran sam da će biti još podmetanja nogu.
Treba biti ustrajan, strpljiv i raditi.
Što se tiče Dujkovića, ne znam, ne vjerujem da je nešto bolji od Deje. Za samo primljenih 6 golova u petnaest utakmica
, ali mislim da se tu može zahvaliti što ima iuzetno dobru odbrambenu liniju ispred sebe.
Meni je interesantniji Antonio Soldo.
Pošto kod nas u državi funkcionise sve na proncipu "imal mene tu", zato se ova priča i oteže ovoliko, a siguran sam da će biti još podmetanja nogu.
Treba biti ustrajan, strpljiv i raditi.
Što se tiče Dujkovića, ne znam, ne vjerujem da je nešto bolji od Deje. Za samo primljenih 6 golova u petnaest utakmica
Meni je interesantniji Antonio Soldo.
-
fcsforever
- Kontakt:
lafomamone je napisao/la:Ja im se uvlacim vec odavno, izgleda da su me provalili
ja te davno provalio ko dobrog brata
-
fcsforever
- Kontakt:
Pasha moj , nije ni doslo do suda jer nema argumenata taj Paja. Fino mu je receno , platis dugove i ostajes...u protivnom noga. Na kraju je bila noga jer godinama nista nije placao. Dugovi su narasli do 100 000 KM.Da je otiso na sud jos bi ga i tu popusio sa kamatama , sudskim troskovima..advokatima itd.Pitar6785 je napisao/la:Jedno pitanje sto se Kampa u butmiru tice jel Bubamara Zvana Paja popusila na sudu mislim jesmol mi sad vlasnici tog zemljista? Posto kusturica rece da se bageri zagrijavaju do prvog sunca, a ja Nisam nigdje procito da smo spor dobili ili dasmo odkupili zemljiste.
Nije to Pajino, ali još uvijek nije ni naše. Trebalo bi da se ubrzo riješi to pitanje, borimo se.Pitar6785 je napisao/la:Jedno pitanje sto se Kampa u butmiru tice jel Bubamara Zvana Paja popusila na sudu mislim jesmol mi sad vlasnici tog zemljista? Posto kusturica rece da se bageri zagrijavaju do prvog sunca, a ja Nisam nigdje procito da smo spor dobili ili dasmo odkupili zemljiste.
Nema od prvenstvenih utakmica tu ništa, projekt ukljućuje 2 terena ( jedan kosi ), te jedan sa umjetnom travom, kao i hotel, i popratne stvari oko njega.
Što se Dujikovića tiče, završen je golman, o Dujkovići se ne razmišlja.
Soldi ugovor ističe na ljeto.
Ne vjerujem da je on ili bilo koji golaman iz PL u opcijama naše uprave. A čisto sumnjam da bi ga ovi tek tako pustili u konkurenta.
Ne vjerujem da je on ili bilo koji golaman iz PL u opcijama naše uprave. A čisto sumnjam da bi ga ovi tek tako pustili u konkurenta.
-
fcsforever
- Kontakt:
Ne brini za golmana. Bice to jedan i kvalitetan i pametan golman...mislim, ovaj koji ce doci. Pored njega , treba nam stoper i jedan razbijac na sredini terena, Mislim da ce ukupno doci 4 igraca....
-
Sarajevo22
- Kontakt:
¸Ne, dugovi bubamare prema općini ilidza su inzosili oko 330k KM i da paja se žalio na rješenje o prekidu suradnje/iznajmljivanja zemljišta i izgubio je odnosno žalba je odbijena kao neosnovana.fcsforever je napisao/la:Pasha moj , nije ni doslo do suda jer nema argumenata taj Paja. Fino mu je receno , platis dugove i ostajes...u protivnom noga. Na kraju je bila noga jer godinama nista nije placao. Dugovi su narasli do 100 000 KM.Da je otiso na sud jos bi ga i tu popusio sa kamatama , sudskim troskovima..advokatima itd.Pitar6785 je napisao/la:Jedno pitanje sto se Kampa u butmiru tice jel Bubamara Zvana Paja popusila na sudu mislim jesmol mi sad vlasnici tog zemljista? Posto kusturica rece da se bageri zagrijavaju do prvog sunca, a ja Nisam nigdje procito da smo spor dobili ili dasmo odkupili zemljiste.
-
fcsforever
- Kontakt:
Pa jos gore majstore. Trebali su njega tuziti..PD Butmir i opcina Ilidza. Nije levat placo 10 god ni marke.....
-
fcsforever
- Kontakt:
Cuj gospodina mrtvog. Duguje oko 330 000 KM i uputio zalbu.......ahahahahahahahaha
Najbolji Ogijev u Banjoj Luci i Duljin protiv bivšeg kluba

To ti je tako kod ljudi kod kojih se obraz nalazi na guzi.ci.fcsforever je napisao/la:Cuj gospodina mrtvog. Duguje oko 330 000 KM i uputio zalbu.......ahahahahahahahaha
SRETAN BROJ - 1725
Najbolji gol definitivno Todor u BL! A najdrazi Duljin na arheoloskoj iskopini.simon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
fcsforever
- Kontakt:
pitic je napisao/la:To ti je tako kod ljudi kod kojih se obraz nalazi na guzi.ci.fcsforever je napisao/la:Cuj gospodina mrtvog. Duguje oko 330 000 KM i uputio zalbu.......ahahahahahahahaha
Koje vanago od frajera. Gadi mi se od Posusja neke davne 2003 ili04 , kada se ogradio od navijaca. Sada je prizivo i svjetske fudbalske face da mu spase guzu...a istina skroz drugacija....
Gledajuci ove golove zaista je bilo dosta golova iz cisto izradjeni akcija sto me jako raduje. Malo je bilo kako se to kod nas popularno kaze KANAFA mozda jedna al jako vrijedna drugi gol Duljevica kod komsija
Znam da je nesto onaj ublehas plako na nas; kao on lomijo noge za nas a mi njemu nista nismo Dali I plus ga povalili za livadu( moj Paja moj k#### bi ti Igro u studgartu da ti nije bilo SARAJEVA a vakonas pljujes srami se ubleho..
Mislim sa dobrim golmanom I stoperom (znam da je Abdullah reko 4) I ta 2 jos sto magath kodro zeli uz BMW LEO DOVOLJNO .. Plakala treba u visoko da brani pa kad dejanu istekne ugovor vratitga da bude rezerva prem da izgleda da on vise nije ni zate uloge a ni talenat nije vise..
Mislim sa dobrim golmanom I stoperom (znam da je Abdullah reko 4) I ta 2 jos sto magath kodro zeli uz BMW LEO DOVOLJNO .. Plakala treba u visoko da brani pa kad dejanu istekne ugovor vratitga da bude rezerva prem da izgleda da on vise nije ni zate uloge a ni talenat nije vise..
Koliko je puta Milos bio asistent, u prvom dijelu prvenstva?
edit. Nasao sam, 3 puta.
edit. Nasao sam, 3 puta.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bica ala Xavi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.