Mislim, ne moramo sve trpati, ali da bude igra dobra kao danas. Naravno, dosta je i Huesca pala, ali zabiti 8 golova nije nikome lagano.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Odličan igrač, a došao za džabalabe. Tu na vidjelo dolazi skauting i dobar rad Kloppa.Osim13 je napisao/la:Fala qrtzu da je neko primjetio momka, samo, teškoAlfredNobel je napisao/la:Ja bi naredne sezone volio vidjeti Robertsona iz Liverpoola.. Evo gledam i sad, odlična asistencija i bek koji ima muda da krene naprijed, odnosno nije alibi igrač. Treba se obratiti pažnja na njega, ne zaostaje puno za Albom, barem meni.
Alberto MorOno je već otvorena opcija

Imao je mnogo bolju godinu od Ronalda i Griezmanna. Smiješno.Lillard je napisao/la:
Messi ni u top 3, o jbem vam majku usta

Salah je imao dosta bolju sezonu od Griezmanna. Po meni je on ok u top3, ali Messi je svejedno morao biti in.Lillard je napisao/la:Ne Grizemann, SALAH JE HAHAHAHAHAHHA
ajme majko

0 trofeja, nije prošao grupu na SPu. Mogao je tako i Kane ući svih ovih godina, al nije nikad. Smiješno. Messi zabio više i asistirao više, osvojio 2 trofeja, zabio najviše golova u Europi. Sramota.Donnie Darko je napisao/la:Salah je imao dosta bolju sezonu od Griezmanna. Po meni je on ok u top3, ali Messi je svejedno morao biti in.Lillard je napisao/la:Ne Grizemann, SALAH JE HAHAHAHAHAHHA
ajme majko

Previše se trofeji gledaju, to i jest problem, lik je igrao u Liverpoolu i Egiptu jbt. Nek je kojim slučajem Messija Roma pokupila kao dječaka, lik nikad ne bi uzeo zlatne lopte po toj logici.Lillard je napisao/la:0 trofeja, nije prošao grupu na SPu. Mogao je tako i Kane ući svih ovih godina, al nije nikad. Smiješno. Messi zabio više i asistirao više, osvojio 2 trofeja, zabio najviše golova u Europi. Sramota.Donnie Darko je napisao/la:Salah je imao dosta bolju sezonu od Griezmanna. Po meni je on ok u top3, ali Messi je svejedno morao biti in.Lillard je napisao/la:Ne Grizemann, SALAH JE HAHAHAHAHAHHA
ajme majko

Ocito.jasmin10 je napisao/la:Jer je liga prvaka jedini trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.