Dokle god smo prvi i blizi tituli, nemam problem sa tim.
Mozda se malo spustite nakon svega

Nije Amar glup da dovede ovakog igraca.
Jadno je ovo citati od navijaca kluba koji je prosao pakao, koga su opljackali, oteli mu sve, pokusali da ga ugase...Baader je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:23Ne budi mazlum.PappiPapp je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:20Nakon Atalante ste se trebali rasformirati i poslati dva najbolja igraca u FK Zeljeznicar koji je jedini pravi sarajevski klub za koji navija prava sarajevska raja.Prvi sinonim pri pomenu Sarajeva je FK Zeljeznicar.
Ili ste mogli ostati kao FK Torpedo a ne bjezati od vasih korijena.
Sa Radovanom u upravi nikada niste mogli biti kao FK Zeljeznicar.Oni takve individue ne primaju u svoje redove.
Haj zivili malehni.![]()
Ovo treba biti primjer vasem zaduzenom Celiku kako klub funkcionise, samo na ovaj nacin klub moze normalno funkcionisati i ne gomilati dugove. Vidis imali smo i mi smetljare u upravama, oni bi vjerovatno drzali igrace do kraja ugovora bez plate, dugovi bi se gomilali a njih bi bolio **** jer ce dug vracati neko drugi. Ali mi smo se rijesili tih lopova. Nakon toliko godina mi smo se izborili za ovakve ljude u klubu, koji ako odu nece ostaviti marke duga za sobom. Znam da bi dao guzice da je i u vas tako samo neces da priznas. Plata u Velezu od kad je ova uprava nije dana kasnila, jedan od rijetkih klubova u ligi danas koji uopste daje platu svojim igracima u ovoj krizi. Plate su smanjene u dogovoru sa igracima, plate su smanjene i kod mnogih Europskih velikana to je sasvim normalno jer lezis kuci 2 mjeseca, logicno je da ce se naci neki kompromis.
Vidi ovoga sto misli da je u Velezu stanje lose pa lajkuje
Samo Sarajevo Zrinski Velez i Siroki su podjelili plate za ova dva mjeseca pandemije s tim da je Velez jedini javno i transparentno izasao u javnost da je uz saglasnost i dogovor sa igracima napravljeno smanjenje plate dok se stvari ne vrate u normalu. To nije uradjeno na sjevernokorejski nacin nego uz pristanak svih igraca kojima Velez nikada nije marku ostao duzanRodjeni81 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 10:31Ovo treba biti primjer vasem zaduzenom Celiku kako klub funkcionise, samo na ovaj nacin klub moze normalno funkcionisati i ne gomilati dugove. Vidis imali smo i mi smetljare u upravama, oni bi vjerovatno drzali igrace do kraja ugovora bez plate, dugovi bi se gomilali a njih bi bolio **** jer ce dug vracati neko drugi. Ali mi smo se rijesili tih lopova. Nakon toliko godina mi smo se izborili za ovakve ljude u klubu, koji ako odu nece ostaviti marke duga za sobom. Znam da bi dao guzice da je i u vas tako samo neces da priznas. Plata u Velezu od kad je ova uprava nije dana kasnila, jedan od rijetkih klubova u ligi danas koji uopste daje platu svojim igracima u ovoj krizi. Plate su smanjene u dogovoru sa igracima, plate su smanjene i kod mnogih Europskih velikana to je sasvim normalno jer lezis kuci 2 mjeseca, logicno je da ce se naci neki kompromis.
![]()
Klasican nas mentalitet, uveo vas u PL, nastavio dobre igre u PL i cim je digao glas zbog svojih para on je kockar, klub ga "trpi" (iako je vise dao klubu, nego klub njemu), smecar neka je otisao... to je nas BH mentalitet, buraz.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 maj 2020, 10:31Vidi ovoga sto misli da je u Velezu stanje lose pa lajkuje![]()
Brato Fajic je kockar zesci i ono sto je uprava istrpila sa njim za 2 godine nebi da je Johan Krojf. Fajic nije trazio raskid nego je nabijen nogom iz kluba zbog privatnih razloga i njegovih fetisa koji su se odrazavali na funkcionisanje kluba. Radujes se smijesnim stvarima jer cemo sigurno dovesti boljeg a klub ti na izdisaju. Ni 300 clanskih po cenera ne mozete skupit. Brato okreni se sopstvenim problemima i zagrnite rukave najlakse je pjenit po forumu iz Svabije
Slazem se sa ovim. Dosta jada nam je zadao ovaj prokletnik.Vanja8 je napisao/la: ↑20 maj 2020, 10:31Jadno je ovo citati od navijaca kluba koji je prosao pakao, koga su opljackali, oteli mu sve, pokusali da ga ugase...Baader je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:23Ne budi mazlum.PappiPapp je napisao/la: ↑20 maj 2020, 09:20Nakon Atalante ste se trebali rasformirati i poslati dva najbolja igraca u FK Zeljeznicar koji je jedini pravi sarajevski klub za koji navija prava sarajevska raja.Prvi sinonim pri pomenu Sarajeva je FK Zeljeznicar.
Ili ste mogli ostati kao FK Torpedo a ne bjezati od vasih korijena.
Sa Radovanom u upravi nikada niste mogli biti kao FK Zeljeznicar.Oni takve individue ne primaju u svoje redove.
Haj zivili malehni.![]()
Velež je institucija BH fudbala i nikada jedan svinjski ne može u rang Rodjenih, ma koliko god to pokusavali...
Velež vole i mladi i stari i žensko i musko i vrlo je neukusno kada ovakav post procitas od pripadnika RA...
Srecom znam da pravi navijaci Veleža nikada nece ni slicno sta ovako pomisliti , a kamo li napisati...
Neka je moj @pipito ili kako vec, tebi sa srecom u životu, ali samo srozavas identitet kluba, a za tebe me, iskreno nije ni briga...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Direktorcic, galia95, gh0stHZ, Lavcina, MaroonBjelave, meecko, NebeskaSila96, TylerBurey, WeekendOffender, xinxee i 113 gostiju.