Gdje ste raja od belaja?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Esselamu alejkum, ve rahmetullahi ve berekatuhu. 
Gdje ste raja od belaja?
Gdje ste raja od belaja?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ma ne samo milion nego i titula, kapitalci, sve...a ljudi ni opstanak osigurali nisu
Ne kaze se dzaba: sto fukara moze zamislit, ni lokomotiva ne moze povuc. Ta je izreka njima inspirisana
Kaze titula i milion od UEFA-e hahahhahah 
1921
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Zenzo je napisao/la:Koliko od tih para pripada Azmiru kada naplati dug ?
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
I koliko mu još dođu poslije ?ANTIANTIFA je napisao/la:Zenzo je napisao/la:Koliko od tih para pripada Azmiru kada naplati dug ?![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- MocMahale444
Ve alejkumu-s-selam, gdje si Zerina nema te nesto u zadnje vrijemerasavoje je napisao/la:Esselamu alejkum, ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Gdje ste raja od belaja?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ovi do pehara mogu doci samo kada bi provalili u, recimo, nase klupske prostorije. Doduse, koliko su nesposobni, ni to ne mogu garantovati.
Životni saputnik! 1921
@ ANTIANTIFA
Pisao si da mrzis komunjare zasto bolidu nisi stavio nik ANTIKOMUNJARA?
@avenija
Ja dobar hocu da izmirim crveno-crnu ili crno-crvenu bracu stavio sliku Indira i Sabana bivsih vodja Fukara i Robijasa ti tako stavljas djecu od 15 godina, kralju gonjat ce te sipa zbog izbacivanja privatnih slika maloljetnika.

Pisao si da mrzis komunjare zasto bolidu nisi stavio nik ANTIKOMUNJARA?
@avenija
Ja dobar hocu da izmirim crveno-crnu ili crno-crvenu bracu stavio sliku Indira i Sabana bivsih vodja Fukara i Robijasa ti tako stavljas djecu od 15 godina, kralju gonjat ce te sipa zbog izbacivanja privatnih slika maloljetnika.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
I tada bi srebra pokupiliEisenbahner1921 je napisao/la:Ovi do pehara mogu doci samo kada bi provalili u, recimo, nase klupske prostorije. Doduse, koliko su nesposobni, ni to ne mogu garantovati.
41.21.1.
Mislim da sam ti rekla da mi se ne obracas tako.MocMahale444 je napisao/la:
Ve alejkumu-s-selam, gdje si Zerina nema te nesto u zadnje vrijeme
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Meni bi sad bilo zao da Sloboda ispadne, bez zayebancije. Mislio sam da to nikad necu reci. Znaci nakon svega ovoga toliko im placem od smijeha da je to nevjerovatno. Nije sad da podyebavam, nego stvarno suze mi idu na oci citajuci njihovu temu sinoc i danas. Zao bi mi bilo da odu u FBiH, kakvi su god, prirastu ti srcu i dobro je da su tu da im se mozes smijat.
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.
1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:I tada bi srebra pokupiliEisenbahner1921 je napisao/la:Ovi do pehara mogu doci samo kada bi provalili u, recimo, nase klupske prostorije. Doduse, koliko su nesposobni, ni to ne mogu garantovati.
Životni saputnik! 1921
Ddado je napisao/la:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MocMahale444
rasavoje je napisao/la:Mislim da sam ti rekla da mi se ne obracas tako.MocMahale444 je napisao/la:

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
kakav opis, istina živa 100%avenija je napisao/la:Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.![]()
![]()
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Đe su leševi ? Jel dolaze da igraju fudbal ili da se sagnu,šta su skontali ?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ovo nisu istine sta im raja radi haahahahahahahahaahahahahavenija je napisao/la:Ddado je napisao/la:
Kao kad smo djeca bili, pa ono u raji kad imas nekog priglupog, debelog djecaka...vidis da je zanemaren i od roditelja i sve, slinav, sav nikakav, los u skoli, nije se rodio za sport... ali opet ga nekako svi prihvate, da ne kazem zavole, jer mu svi crkavaju od smijeha. To je meni Sloboda. Malo, traljavo dijete s mentalnim poteskocama. Simpaticno na neki svoj cudan nacin.![]()
![]()
Životni saputnik! 1921
zanemari njih ,al ti si nekako zaluto ovo je ipak tema PL prepucavanjaANTIFA ! je napisao/la:Mir mir mir niko nije kriv, kazu vam vase vodje Saban i Indir.![]()
Ujedinimo crveno-crnu ili crno-crvenu bracu iz Tuzle i Zenice kao nekada, dosta je bilo prepirki i prepucavanja.
ispravi me ako sta lazno rekoh
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
sviunapad1010
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Mislim da sam ti rekla da mi se ne obracas tako.MocMahale444 je napisao/la:
Draga ljupka pa gdje ces tako muhonija otrest.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.