NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ja kad pljujem po Durmišu (sve po zaslugama), svi me napadate i to nije ok, a kad vi pljujete po Karaliću to je ok... 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ma ja odustajem, Elizabeta makar ne pise nebuloze.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Medjuseljsca prodat dinamu za 300k a durmisa za 250k i feni pruduzit ugovor do 2027 iduce godine
Ima li neko iz strucnog stapa da malo poprica sa mladim Davudom? LIk igra neprepoznatljivo lose. Momku je samopouzdanje otislo u minus. Hoda kao maneken po aut liniji, dok se akcija gradi. Ne prati igru, odnosno iskljucen. Kad je na terenu kao da imamo igraca manje. Isto da igra pod urokom. Nece ga lopta kao sto je jesenas htijela. Jesenas je bio top igraca.. sad totalno los.
Najvise mi je zao sto je on zapao u debelu krizu jer sam od njega najvise očekivao a najvise je i pokazivao jesenas uz Sivca, Isaka, Alija. Bukvalno sam mislio uh evo beka za Premijer ligu. Iskreno na terenu izgleda kao da ima strah uci u duel jer ima traume od neke povrede i igra da se ne povredi i od toga nesigurnost sva. Bio je igrač cijelu prošlu polusezonu u top 3 sa samopouzdanjem sada ga nema nikako. Inače on je igrač kojeg nakon Sivca najviše gotivim, brzi prodorni bekovi uz aut liniju koji istrče 50 puta sprint gore dole, konstantna opasnost ali Arnautovića je skroz stalo.FliX je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:49Ima li neko iz strucnog stapa da malo poprica sa mladim Davudom? LIk igra neprepoznatljivo lose. Momku je samopouzdanje otislo u minus. Hoda kao maneken po aut liniji, dok se akcija gradi. Ne prati igru, odnosno iskljucen. Kad je na terenu kao da imamo igraca manje. Isto da igra pod urokom. Nece ga lopta kao sto je jesenas htijela. Jesenas je bio top igraca.. sad totalno los.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos jedna pobjeda i imamo samo bod manje nego Stupcanica proslu godinu, uz vec sad bolju gol razliku. Dominatno.
Danas je Durmis pokazao znakove zivota, par puta je lijepo prosao po strani.
Danas je Durmis pokazao znakove zivota, par puta je lijepo prosao po strani.
Celik!3,2,2.
Meni je cak bio najdrazi. Neko cak piso da nismo imali igraca po strani domaceg jos od vremena Tumbica. Mozda se jos moze poradit s njim, al mislim da je sad psiholoski najbitnije. Proslu domacu utakmicu isto "mrljavio" dok nije gol dao i onda se oslobodio. Nakon toga na toj utakmici napravio sjajan prodor al ne dade gol. Kontam evo ga vrataio se stari Davud, kad nakon toga "stara pjesma".avenija je napisao/la: ↑14 maj 2023, 00:08Najvise mi je zao sto je on zapao u debelu krizu jer sam od njega najvise očekivao a najvise je i pokazivao jesenas uz Sivca, Isaka, Alija. Bukvalno sam mislio uh evo beka za Premijer ligu. Iskreno na terenu izgleda kao da ima strah uci u duel jer ima traume od neke povrede i igra da se ne povredi i od toga nesigurnost sva. Bio je igrač cijelu prošlu polusezonu u top 3 sa samopouzdanjem sada ga nema nikako. Inače on je igrač kojeg nakon Sivca najviše gotivim, brzi prodorni bekovi uz aut liniju koji istrče 50 puta sprint gore dole, konstantna opasnost ali Arnautovića je skroz stalo.FliX je napisao/la: ↑13 maj 2023, 23:49Ima li neko iz strucnog stapa da malo poprica sa mladim Davudom? LIk igra neprepoznatljivo lose. Momku je samopouzdanje otislo u minus. Hoda kao maneken po aut liniji, dok se akcija gradi. Ne prati igru, odnosno iskljucen. Kad je na terenu kao da imamo igraca manje. Isto da igra pod urokom. Nece ga lopta kao sto je jesenas htijela. Jesenas je bio top igraca.. sad totalno los.
Dobro shvatili smo.
Imaš pravo na mišljenje, a mišljenje je ko i shupak, svako ga ima.
Imaš jedan jedini plan, a to je da ocrnjavaš jednog igrača.
I inače, većina ovih najbrojanih koji su "pali" u formi u drugom dijelu sezone, su uglavnom još učenici srednjih škola.
Tu su veliki problemi, ocjene, curice, još dlake niću, a "ja bih da sam veliki"...
Ovo su najosjetljivije godine za igrače, mnogi se u tom periodu pogube i na kraju ne pruže, koliko su možda zaista mogli...
I inače, većina ovih najbrojanih koji su "pali" u formi u drugom dijelu sezone, su uglavnom još učenici srednjih škola.
Tu su veliki problemi, ocjene, curice, još dlake niću, a "ja bih da sam veliki"...
Ovo su najosjetljivije godine za igrače, mnogi se u tom periodu pogube i na kraju ne pruže, koliko su možda zaista mogli...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
A to što Karalića pljuju to je ok?Pasha je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:05Dobro shvatili smo.
Sad si svojim komentarom potvrdio, da si ili nešto u rodu ili jaran sa istim ili ti je dao "na kafu" da ga braniš.
Kao što napisah, od jučer si se pojavio na forumu(ne od jučer kao forumaš) sa samo jednim ciljem.
I znaš šta je najgore po tvoju agendu. I ako možda imaš istomišljenika, sa ovakvim načinom tvoje rasprave, neće se javiti, da te podrže.
Kao što napisah, od jučer si se pojavio na forumu(ne od jučer kao forumaš) sa samo jednim ciljem.
I znaš šta je najgore po tvoju agendu. I ako možda imaš istomišljenika, sa ovakvim načinom tvoje rasprave, neće se javiti, da te podrže.
Kad se već kritikuju igrači, daj da kritikujemo onog kojem najviše treba ta kritika, a ne Durmiš je dao gol Sarajevu i on je pošteđen...
Bilo bi najbolje da nam Pasha napravi anketu:
Na čijoj ste strani
Durmiš
Karalić
Na čijoj ste strani
Durmiš
Karalić
Durmiš je dao gol Sarajevu,Durmiš je dao gol protiv Goška,Durmiš je dao gol protiv Veleža,Durmiš je dao bruku golova za Čelik u ovoj sezoni u ligi...a Karalič je dao gol Krivaji,izveo aut dobro u Brezi,protiv Natrona Karalič je dobro odradio svoju izmjenu brzo je istrčo s terena

::::SAMO ČELIK::::
Ispravka krivog navoda, Karalić je dao gol protiv Veleža, a ne Durmišzamorano je napisao/la: ↑14 maj 2023, 09:41Durmiš je dao gol Sarajevu,Durmiš je dao gol protiv Goška,Durmiš je dao gol protiv Veleža,Durmiš je dao bruku golova za Čelik u ovoj sezoni u ligi...a Karalič je dao gol Krivaji,izveo aut dobro u Brezi,protiv Natrona Karalič je dobro odradio svoju izmjenu brzo je istrčo s terenaI imo je dobro dodavanje na zagrijavanju protiv Borca Jelah,lijepo je dodo Mehiču što jest jest,pravo školski
![]()
![]()
![]()

Ok, treba kritikovati kada treba, al hajde da malo usporedimo.
Pogledao sam statistiku datih golova. Nije najzahvalnije, al jbg za igrače koji igraju u napadu, jedna od najbitnijih statistika.
Karalić do sada u sezoni 5, u ovoj polusezoni 2.
Durmiš u sezoni 13(gol protiv Sarajeva se ne broji), u ovoj polusezoni 1.
Hajde sad sam usporedi 13 naspram 5 ukupno, a 1 prema 2 u ovoj polusezoni..
Pa nije ni Karalić zabio bar 5 u ovoj polusezoni da ga toliko forsiraš.
Treba reći i kritikovati, ako igrača ne ide, ali ovo šta ti radiš je već problem.
Jedini cilj, diskreditacija Durmiša i forsiranje Karalića...
I odgovor na pitanje. Nisam na nečijoj strani. Naši su, mladi su. Karalić je godinu-dvije stariji, ništa specijalno. Karalić u prošloj sezoni imao zaista dobrih utakmica, a Durmiš u ovoj. Ko će od njih dvojice više uspjeti, pokazat će vrijeme...
Pogledao sam statistiku datih golova. Nije najzahvalnije, al jbg za igrače koji igraju u napadu, jedna od najbitnijih statistika.
Karalić do sada u sezoni 5, u ovoj polusezoni 2.
Durmiš u sezoni 13(gol protiv Sarajeva se ne broji), u ovoj polusezoni 1.
Hajde sad sam usporedi 13 naspram 5 ukupno, a 1 prema 2 u ovoj polusezoni..
Pa nije ni Karalić zabio bar 5 u ovoj polusezoni da ga toliko forsiraš.
Treba reći i kritikovati, ako igrača ne ide, ali ovo šta ti radiš je već problem.
Jedini cilj, diskreditacija Durmiša i forsiranje Karalića...
I odgovor na pitanje. Nisam na nečijoj strani. Naši su, mladi su. Karalić je godinu-dvije stariji, ništa specijalno. Karalić u prošloj sezoni imao zaista dobrih utakmica, a Durmiš u ovoj. Ko će od njih dvojice više uspjeti, pokazat će vrijeme...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.