Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gringobih » 25 avg 2013, 19:46

Bayern@heart je napisao/la:opet Mahmutović daj ga Pape za trećeg napadača
Pa ne moze to precicom, ima da se postuje red, prvo Seadu pa onda Safetu... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 avg 2013, 19:59

Sta je sa tzv "rusiocem", vidim ne igra u Schalkea, niti ga ima na klupi? Povreda?

I molim dokaz koji dokazuje taj razlog zbog kojeg ne igra, tipa suho meso, 'medjedi' i sl. :mrgreen:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 25 avg 2013, 20:04

Zenga je napisao/la:Sta je sa tzv "rusiocem", vidim ne igra u Schalkea, niti ga ima na klupi? Povreda?

I molim dokaz koji dokazuje taj razlog zbog kojeg ne igra, tipa suho meso, 'medjedi' i sl. :mrgreen:
Šest sedmica povrijeđen.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 avg 2013, 20:10

Kakav Mahmutović, nećemo zvati igrača koji se ne razlikuje puno od onih na klupi. Treba da bude bolji makar za 2 klase od rezervi, da bi mogao biti pozvan - samo su neke od riječi naših cijenjenih forumaša.

Btw, nema razloga da se poziva, samo daje golove. I to u retardiranoj češkoj ligi. Šta tu valja osim Viktorie ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 avg 2013, 20:30

bunoza opet odlican. po trenutnoj formi je miljama ispred onog sunjica.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 avg 2013, 20:41

STEVIE je napisao/la:bunoza opet odlican. po trenutnoj formi je miljama ispred onog sunjica.
Vala sam i ja koji nisam sutnuo lopte godinu dana sa rajom na male miljama ispred puza, pardon Sunjica. Jeste Mostarac i sve, ali je lik rupa i po

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 25 avg 2013, 22:21

Evo ja usao na forum da kako bi Susic mogao pozvati Mahmutovica kao treceg napadaca kad ono vidim vec neki pljuju po njemu (pisu kako je ceska liga bezze i slicno). Mislim da covjek zasluzuje sansu jer su je dobili puno slabiji igraci od njega pa bi i on trebao. osim toga i Muslimovic je u formi. Nee vidim ja da mi trenutno imamo treceg napadaca (ne racunam Viscu). Da se ne daj Boze povrijedi Vedo ili Dzeko ko bi igrao. Ne bismo valjda igrali sa jednim napadacem.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 25 avg 2013, 22:35

Zenga je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:bunoza opet odlican. po trenutnoj formi je miljama ispred onog sunjica.
Vala sam i ja koji nisam sutnuo lopte godinu dana sa rajom na male miljama ispred puza, pardon Sunjica. Jeste Mostarac i sve, ali je lik rupa i po
Ajde, mislim da nije zasluzio toliku kritiku. I Sunjic je prije utakmice s Amerikom bio igrac utakmice, i pored toga je koliko znam uvjek standardan u svom klubu. Mozda protiv Amerike nije bio njegov dan, ali ne bih dao njemu toliku krivicu koliku Vrsajevicu i Zahirovicu odnosno Susicu sto je njih dvojicu ubacivao, koji su za razliku od Sunjica vec ranije dokazali da nisu za reprezentaciju, dok eto Sunjic i nije bas nesto puno igrao u reprezentaciji. Hocu reci, mozes ti i Bunozu, i Cocalica, itd. staviti na tu poziciju, ali nevjerujem da bih i jedan protiv Amerike nesto bolje izgledao od Sunjica.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2013, 22:44

Taj pakas nam ne treba. Eno mu Hrvatska pa neka je ceka, i rekao je da ceka Hrvatsku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 avg 2013, 22:49

icetea01 je napisao/la: Ajde, mislim da nije zasluzio toliku kritiku. I Sunjic je prije utakmice s Amerikom bio igrac utakmice, i pored toga je koliko znam uvjek standardan u svom klubu. Mozda protiv Amerike nije bio njegov dan, ali ne bih dao njemu toliku krivicu koliku Vrsajevicu i Zahirovicu odnosno Susicu sto je njih dvojicu ubacivao, koji su za razliku od Sunjica vec ranije dokazali da nisu za reprezentaciju, dok eto Sunjic i nije bas nesto puno igrao u reprezentaciji. Hocu reci, mozes ti i Bunozu, i Cocalica, itd. staviti na tu poziciju, ali nevjerujem da bih i jedan protiv Amerike nesto bolje izgledao od Sunjica.
Ne vrijedi to objasnjavati. Pojedini bi potpuno iste igrace po kvaliteti u rezervama pozivali , da ih uigravaju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2013, 23:06

emir79 je napisao/la:
Taj pakas nam ne treba. Eno mu Hrvatska pa neka je ceka, i rekao je da ceka Hrvatsku.
Rekao je da ce prihvatit prvi poziv koji dobije, pa to bio od Hrvatske ili BiH. Sasvim realno i tako razmislja 99% njih. Mislis da bi Sunjic odbio Hrvatsku da je kojim cudom dobio poziv? Isto vazi i za Pandzu naravno, budimo realni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2013, 23:12

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Rekao je da ce prihvatit prvi poziv koji dobije, pa to bio od Hrvatske ili BiH. Sasvim realno i tako razmislja 99% njih. Mislis da bi Sunjic odbio Hrvatsku da je kojim cudom dobio poziv? Isto vazi i za Pandzu naravno, budimo realni.
Pandza nikad nije mutio kao ovi.Cak je i iritirao Krvatsko javno mjenje izricitom odlukom ko je i sta je,i da se nikada nije pokajao sto zaigrao za BIH repku.Malo je njih kao Pandza ili recimo pokojni Katalinski
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2013, 23:16

Nikad nije imao opciju. Pandza mi je drag, ali ne moze niko rec da bi on njih odbio. Vazno je da daju sve od sebe na terenu, a te izjave manje-vise. Imamo mi i cistih Bosnjaka koji su mutili, i to dobro.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2013, 23:24

Mozemo li ocekivati poziv upucen Svraki sutra ? slika
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2013, 00:27

Head je napisao/la:Mozemo li ocekivati poziv upucen Svraki sutra ? slika
Izgubit ce se poziv u posti.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 26 avg 2013, 14:22

imperator10 je napisao/la:
Zenga je napisao/la:Sta je sa tzv "rusiocem", vidim ne igra u Schalkea, niti ga ima na klupi? Povreda?

Šest sedmica povrijeđen.
To mu je odlicna prilika da sredi papire, ako sad ne uradi ne znam kad će

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 26 avg 2013, 14:44

Cartman je napisao/la:Nikad nije imao opciju.
I tu je (nacionalni) kljuc svih prica vezanih za nase reprezentativce.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 avg 2013, 21:19

Cartman je napisao/la:Nikad nije imao opciju. Pandza mi je drag, ali ne moze niko rec da bi on njih odbio. Vazno je da daju sve od sebe na terenu, a te izjave manje-vise. Imamo mi i cistih Bosnjaka koji su mutili, i to dobro.
+1. nije uvijek sve crno-bijelo ko' sto bih neki htjeli da bude.. priznajem da me malo zivcirao onda bunoza s onom izjavom, al' kad danas razmislim covjek je rekao sasvim realno kako osjeca situaciju. bolje u kost i reci kako jeste nego kao s onima koji vole da odrade stvari na hinjski nacin.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 27 avg 2013, 12:36

Ne znam gdje bih napisao ovo ali apelujem novinarima ovog sajta da ne trose tolike clanke na seferovica. ne razumijem cemu to? Zasto nakon svakog meca izadje jedan clanak o njemu pa jos i intervjui. Nije ga se ovoliko pratilo kada je imao sanse igrati za nas i kada je trebalo zasto to sada radite? Pa nije ronaldo ili messi da mora se znat i sta jede. Ni njima u zadnje vrijeme se ne daje ovolika paznja. Ne znam cemu to? Samo dolijevanje ulja na vatru. Izgubili smo ga i gotovo.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 avg 2013, 13:02

dadnan je napisao/la:Ne znam gdje bih napisao ovo ali apelujem novinarima ovog sajta da ne trose tolike clanke na seferovica. ne razumijem cemu to? Zasto nakon svakog meca izadje jedan clanak o njemu pa jos i intervjui. Nije ga se ovoliko pratilo kada je imao sanse igrati za nas i kada je trebalo zasto to sada radite? Pa nije ronaldo ili messi da mora se znat i sta jede. Ni njima u zadnje vrijeme se ne daje ovolika paznja. Ne znam cemu to? Samo dolijevanje ulja na vatru. Izgubili smo ga i gotovo.
Dijelim mišljenje ( apel )..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 10 gostiju.