[youtube][/youtube]
MADE IN ITALY
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Odma se obrijao,pa ja,to ko Adebayor kad je presao u Real,ne moze se svakakav u veliki klubsarajlija89 je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Statisticki podaci su pokazatelj koji je tandem bio bolji za sezonu 2010/11...warden je napisao/la:Eto "ospielführer_21 je napisao/la:quaglia i mirko su najbolji tandem u serie a.. ako oba budu ok sa zdravljem.. btw. šta je sa quagliom trenutno?![]()
gdje je
pa bolji su tandem Eto"o i MIlito ,i Pato i IBrahimovic ,,omg koja glupost
![]()
![]()
Juventus
Matri Cagliari/Juventus 20 (1)
Quagliarella Juventus 9
S tim da je Quagliarella falio citav drugi dio sezone...
inter
Eto'o Inter 21 (4)
Milito inter nisam nasao podatak, ali je manje od 6 pogodaka...
milan
Ibrahimovic Milan 14 (2)
Pato Milan 14
statistika pokazuje koje je najbolji...
Mozda je po ugovoru morao skratiti bradu...ko ce znatiDylan Dog je napisao/la:Odma se obrijao,pa ja,to ko Adebayor kad je presao u Real,ne moze se svakakav u veliki klubsarajlija89 je napisao/la:
Zar nije bitan kvalitet a ne kvantitetsarajlija89 je napisao/la:Pozdrav i tebi, benvenuti![]()
![]()
![]()
Sto se razmnozismo masAllah,Kod: Označi sve
ima nas sve vise![]()
![]()
Pa dobro,. Bar do farsopolija...sa boljim rezultatima i to ce se vratit na svoje. Stara dama je to...Kod: Označi sve
Juve je uvijek medju 3 kluba na svijetu bio, po broju navijaca
Bitno je i jedno i drugo, a mi imamo sve to...warden je napisao/la:Zar nije bitan kvalitet a ne kvantitetsarajlija89 je napisao/la:Pozdrav i tebi, benvenuti![]()
![]()
![]()
Sto se razmnozismo masAllah,Kod: Označi sve
ima nas sve vise![]()
![]()
Pa dobro,. Bar do farsopolija...sa boljim rezultatima i to ce se vratit na svoje. Stara dama je to...Kod: Označi sve
Juve je uvijek medju 3 kluba na svijetu bio, po broju navijaca![]()
Nismo mi krivi, sto su nase brojke u odnosu na vase puno vece: navijaci , trofeji, zivotni vijek...warden je napisao/la:Aha onda opet mi preinacimo i u kvaitetu i kvantitetu na ovom forumu (Seria A ,ostali mi ne zanimaju )![]()
cisto da raja zna ,necu spamat vise ,dosta off topica
BB ,stariji ste do nas 10 god ako se ne varam
Ma i kvantitet je na nasoj strani ,vise ima Interista al da ne idemo u off topice , i dobro dosao na forumOxygen je napisao/la:Kvantitet će iznjedriti kvalitet
Što se tiče Quagliarelle,spominje se razmjena sa Vargasom što mi se ne dopada.
Vezano za formaciju mislim da je Matri jedini siguran u prvih 11 jer je jedina ozbiljna klasična prva špica u ekipi.
BB @ necu to komentarisat ramazan jewarden je napisao/la:Ma i kvantitet je na nasoj strani ,vise ima Interista al da ne idemo u off topice , i dobro dosao na forumOxygen je napisao/la:Kvantitet će iznjedriti kvalitet
Što se tiče Quagliarelle,spominje se razmjena sa Vargasom što mi se ne dopada.
Vezano za formaciju mislim da je Matri jedini siguran u prvih 11 jer je jedina ozbiljna klasična prva špica u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.