Na zapadu sam bio, podjednako su se culi i Ultrasi, poslije tekme su jos 15 minuta navijali. Nema ih neki broj, al' slozeni su, imaju odlican kop, opet rastu. Kazu da ih je na svim tekmama u 2 ligi bilo 15-20, a u KC 70 tak sto je odlicno.Signore je napisao/la:Rog je trenutno najbolji igrac Dinama, za Hodzica je Cop golgeter.UltrasNotRed je napisao/la:
Bio sam na tekmi. Vrhunska utakmica, nase fantasticno izdanje, poceli sa pocasti nasem Stjepanu, pa cuvarivzg casti, Ultrasi su poslije nas i torcide jedina prava grupa, 100 minuta. Armin Hodzic je nista. Rog je dominantan, a Coric izvodi aut i fintira, dugo nisam bio na tekmi, al'Vinkulja je vrh. Ponosan sto sam bio u Vinkovcima, kao i uvijek. Totalno nacionalno, oni Oluja, mi Oluja. Zovi...Kada dodjes u Vinkovce, volis Hrvatsku, kakva god.
Atmosfera je bila ekstra, ali nije da sam se Ultrasa nesto naslusao. Ili polozaj mikrofona ili sto vec, ali Boysi su ih potpuno nadglasali, a i ne iznenadjuje me s obzirom na broj Ultrasa i broj Boysa koji je bio.
GNK Dinamo Zagreb
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Taravel ode u Gent, Šovšić u Hapoel
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
hodzic je bolan babo,sta pricate,samo u zadnje vrijeme prikazuju korcobulju na terenu,pa ga treba malo poslati na klupi ,a henriqueaza vise forsirati,ara kad je god dobivo prilike u evropi zabijo bi..bio to olmpyakos ,skenderbeu.Taravel ode ,solidan je bio prosle sezone,ali za ove sada stopere tek je peti sesti izbor u evropi
- gerdmuller
- Kontakt:
Jesi mozda vidio 10-tak likova kako izlaze sa zapada 15-tak minuta prije kraja?UltrasNotRed je napisao/la: Na zapadu sam bio, podjednako su se culi i Ultrasi, poslije tekme su jos 15 minuta navijali. Nema ih neki broj, al' slozeni su, imaju odlican kop, opet rastu. Kazu da ih je na svim tekmama u 2 ligi bilo 15-20, a u KC 70 tak sto je odlicno.
Atmosfera solidna ali nista vise od toga.Kad se samo sjetim kako se nekad u derbijima znalo skupit 500-tinjak ljudi koji su navijali a danas je realnost pola od toga s obzirom koliko je ljudi napustilo grad.
Ultrasi su fenomen,da njih nije bilo Cibalia bi otisla u stecaj.
Boysima respekt za poruku
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 08 avg 2016, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
KayserSose
- Kontakt:
Pored ovakvih napadača za proći Salzburga trebati će Soudani, Rog i Ćorić u top izdanju.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Koja nije unešena kompetna:gerdmuller je napisao/la:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Bas zbog te kur*obolje i pricam. On da je igrac ne bi se ponasao tako. Zabija jednu sezonu i onda se seta po terenu. Za Copa ce svatko reci da je panj, ali Cop se nikad nije tako ponasao i radije bi njega gledao kako se bori i ne uspjeva nego ovog koji moze, a nece. Zato Cop danas ima puno bolju statistiku od njega, kako u HNL-u tako i u Europi.KpbKaka22 je napisao/la:hodzic je bolan babo,sta pricate,samo u zadnje vrijeme prikazuju korcobulju na terenu,pa ga treba malo poslati na klupi ,a henriqueaza vise forsirati,ara kad je god dobivo prilike u evropi zabijo bi..bio to olmpyakos ,skenderbeu.Taravel ode ,solidan je bio prosle sezone,ali za ove sada stopere tek je peti sesti izbor u evropi
Slozio bih se da zbog toga treba forsirati Henriqueza jer se momak bori i zeli igrati. Vjerujem da je sam sebi nabio kompleks zbog cinjenice da dugo nije zabio, ali kad zabije dvije utakmice u nizu mislim da nece stajati i da ce opet biti onaj stari na kojeg smo i navikli. Stavio bih ga samog u spic protiv Hajduka sad kao i Salzburga tjedan dana kasnije, jednu utakmicu bi zabio sigurno.
- gerdmuller
- Kontakt:
Mislio sam na onu s pocetka tekmebazero je napisao/la:Koja nije unešena kompetna:gerdmuller je napisao/la:
Boysima respekt za porukuNedostaje: "Znamo da vam smeta".
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nisam, bio sam dolje, sektor D, na koga mislis?gerdmuller je napisao/la:Jesi mozda vidio 10-tak likova kako izlaze sa zapada 15-tak minuta prije kraja?UltrasNotRed je napisao/la: Na zapadu sam bio, podjednako su se culi i Ultrasi, poslije tekme su jos 15 minuta navijali. Nema ih neki broj, al' slozeni su, imaju odlican kop, opet rastu. Kazu da ih je na svim tekmama u 2 ligi bilo 15-20, a u KC 70 tak sto je odlicno.
Atmosfera solidna ali nista vise od toga.Kad se samo sjetim kako se nekad u derbijima znalo skupit 500-tinjak ljudi koji su navijali a danas je realnost pola od toga s obzirom koliko je ljudi napustilo grad.
Ultrasi su fenomen,da njih nije bilo Cibalia bi otisla u stecaj.
Vita est militia
- gerdmuller
- Kontakt:
Na placenike,navodno su to oni bili.UltrasNotRed je napisao/la: Nisam, bio sam dolje, sektor D, na koga mislis?
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nisam u toku s tim, jednostavno gledam na njih kao Zidof na Palestinca, kroz njih. Tesko je biti navijac i Dinama, a i Repke je sve teze. To boli, pogotovo mene koji znam kako je bilo od Valencije 94 , tko sto sam, gdje i koliko.gerdmuller je napisao/la:Na placenike,navodno su to oni bili.UltrasNotRed je napisao/la: Nisam, bio sam dolje, sektor D, na koga mislis?
Vita est militia
De ako si bio na utakmici, jesi primijetio na kraju da su igraci dosli pozdraviti BBB? Sinoc mi rodjak nesto nabrzinu rece i ode u zurbi. Nisam ni znao da je bio na utakmici jer je prestao ici i na gostovanja i na futsal. Bit ce da je to neki novi pokusaj pomirenja jer je bilo takvih slucajeva i dok je Zdravko bio izvrsni pa je svaki put propalo.
Pozdravili su.Signore je napisao/la:De ako si bio na utakmici, jesi primijetio na kraju da su igraci dosli pozdraviti BBB?
Go*vno ostaje go*vno i sa malo parfema
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- gerdmuller
- Kontakt:
Par igraca im je bacilo i dresove
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- KingJamesMVP
- Kontakt:
kuku ako pozdrave, kuku ako ne pozdravebazero je napisao/la:Pozdravili su.Signore je napisao/la:De ako si bio na utakmici, jesi primijetio na kraju da su igraci dosli pozdraviti BBB?
Go*vno ostaje go*vno i sa malo parfema
LeBron James
Eto pozdravili su,nema vise nikih problema sto se preko njih novac iz kluba izvlaci.
Danas derbi na Poljudu. Cico nece moci racunati na Machada, Pivarica, Sosu i Hodzica. Matel ce igrati lijevog bocnog, Coric i Rog su najavljeni za prvih 11, a po svemu sudeci u spicu ce im drustvo praviti Henriquez.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sretno ekipi danas, nek odigraju najbolju utakmicu sezone i pobjeda će doći. Vidim da je Poljud rasprodan, neka to bude motiv više. Puno Hercegovaca je otišlo, naravno Torcidaši. Neka im prisjedne.
Ajmo Dinamo
Ajmo Dinamo
LeBron James
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Doktorsko 1.poluvrijeme, igra se na rezultat, Hajduku se me dopušta niti malo prostora, jedino ona šansa Saida. Kontrolira se utakmica, ovo je veliki plus ovaj gol sada na kraju. U nastavku samo pametno
LeBron James
Kad ti 30.000 ljudi dodje na trening

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.