Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: Chat
U nas fino(Hercegovina-Blagaj) lagano sunce prodire,odlicno je vrijeme,ne boli glava

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
U Sarajevu kiša sipi, hoče-neče...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
magla svuda oko nasGunnerS je napisao/la:U Sarajevu kiša sipi, hoče-neče...![]()
Za zivot cijeli!
QUARESMA 18<<< je napisao/la:jaoo jaoo danas bio kontrolni iz likovnog xD jos ne mogu da vjerujem da ima kontrolni iz likovnog, plus poslije kontrolnog pitala xD, sreca pa sam ja predzadnji :S
sutra pismena iz Bosanskog, samo opisivanje to mi je najmrze, ja kad opisujem ja samo nabacam, nista ne valja
Danas na času fizičkog odvede nas profa u učionicu kad test
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:U Sarajevu kiša sipi, hoče-neče...![]()
U Zenici isto
U Tuzli istoUnica_Liverpool_ je napisao/la:GunnerS je napisao/la:U Sarajevu kiša sipi, hoče-neče...![]()
U Zenici isto
A moram ucit za sutra matematiku i hidromehaniku
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- majestic24
- Kontakt:
Ja veceras ocekujem snijeg!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ee koja je to muka u qrac krasni studiramo pravo a ekonomiju učimo kompletnu iz knjiga sa ekonomijebavaraccccc je napisao/la:pa dobri ste vi,ja imam nauciti 30 strana iz ekonomije,(studiram pravo)![]()
![]()
![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- bavaraccccc
- Kontakt:
a sta ces,eto ko da obuhvate svebrazzo je napisao/la:ee koja je to muka u qrac krasni studiramo pravo a ekonomiju učimo kompletnu iz knjiga sa ekonomijebavaraccccc je napisao/la:pa dobri ste vi,ja imam nauciti 30 strana iz ekonomije,(studiram pravo)![]()
![]()
![]()
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- the scouser
- Kontakt:
CestitamLIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
kako da ne obuhvate barem kod nas u TZ najviše se qrče profesori sa ekonomije na pravu a i obrnutobavaraccccc je napisao/la: a sta ces,eto ko da obuhvate sve![]()
It was turned around so that right looked wrong
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hhahahaha neka i vamaLIvada je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:jaoo jaoo danas bio kontrolni iz likovnog xD jos ne mogu da vjerujem da ima kontrolni iz likovnog, plus poslije kontrolnog pitala xD, sreca pa sam ja predzadnji :S
sutra pismena iz Bosanskog, samo opisivanje to mi je najmrze, ja kad opisujem ja samo nabacam, nista ne valja
Danas na času fizičkog odvede nas profa u učionicu kad test
sutra pa do kraja sedmice 7 casova i to onih dosadnih, i sa njima test i pismena, valja to meni prezivit, a iduce sedmice kontrolni iz muzickog, Boga molim da prodju ovi kontrolni nemam vremena da naucim ostale predmete,
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cestitam..LIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Čestitam ti i jaBaja_Zvjerka je napisao/la:Cestitam..LIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
LIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
Cetitam Daidza!!!Neka je sa srecom.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Samo da vam kažem da nije livada (da mu ne napišem ime)
Bivši korisnik foruma nestašni Džoka
Bivši korisnik foruma nestašni Džoka
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke. Nek` ste živi i zdravi.LIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
CestitamLIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
Eh zna li neko sta bi sa onim kladionicarskim takmicanje,sto je organizovao @milkacokolada i jos jedan lik
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
cestitam!LIvada je napisao/la:Inače Daidža sam prije 1 h postaoo
ja znam jednog lika koji je stariji od svog daidze skoro 7 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.