Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ajax
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Ajax » 20 avg 2014, 14:41

Imati igraca koji igra jednu ligu prvaka je stvar prestiza i nije tek tako. Jako malo reprezentacija se razbacuje sa takvim igracima. Mi cemo umjesto cetvorice imati izgleda trojicu takvih igraca. Spaha je juce odigrao solidno osim pogreske kod prvog gola. Jos uvijek ima realne sanse da bude prvi stoperski par jednog kluba kao sto je Bayer. Ne razumijem cemu kritike igraca koji se je zrtvovao ko niko za svoju reprezentaciju i odigrao desetine odlicnih utakmica neke i nedovoljno spreman a nije morao. Isto tako mi ni jasan smisao ove teme ako se je igrac oprostio. Spaha ce se u svakom slucaju spominjat od mnogih ovdje ako ga pojedini igraci ne zamjene adekvatno sto je prirodno. I desavalo se je slicno i kod nekih drugih igraca. Nadam se da nece ali mene vec Wales brine a ne samo Belgija kao mnoge od vas. Niste ni svjestni snage Walesa i da su potrebni jako brzi i spretni stoperi da ih zaustave a ne toliko visoki i tromi. Za cuvati Bale-a bi nam u normalnim uslovima bila potrebna barem dvojica brzih i spretnih defanzivaca.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 20 avg 2014, 16:10

E moj Ajax oni nisu svjesni da će prizivat Spahu,Septembar kuca na vrata ;) U Tuzli će već vidjet protiv lošeg protivnika kako odbrana škripi ;)
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 avg 2014, 16:25

bez brige, tumor je odstranjen iz reprezentacije.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 20 avg 2014, 19:01

sanlituncay je napisao/la:E moj Ajax oni nisu svjesni da će prizivat Spahu,Septembar kuca na vrata ;) U Tuzli će već vidjet protiv lošeg protivnika kako odbrana škripi ;)
Eh jbg sada da postavi odbranu Slobode iz Tuzle (nista kontra odbrane Slobode) ali mislis da bi skripilo protiv Liht :? posjed lopte - mnogi jaci vezni red i napadaci - izdominirati slabog protivnika tako da...

Protiv Kipra cemo i da vidimo kako ce da brane - postavljaju se na potencijalne kontre a narocito prekide nasi vreli stoperi :? doduse Kipar je vrlo tanak ali sigurno da ima vise materijala kod njih nego kod Liht.

[youtube][/youtube]

Kabadahijo sram te bilo....puuuu puuuu :puke: kabadahijo.

Ne znas da siris ljubav kao nas...
Toni Šunjić: Volim Thiaga Silvu i Ramosa, a Cristiana Ronalda obožavam

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 avg 2014, 22:09

idemo :kafa:

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2014, 23:59

Kapitenu, izazvao te Seo, očekujemo kupanje. :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 avg 2014, 00:09

Pa koga ce Seo da izabere ako nece svog kapitena,uzora i covjeka koji ga je doveo u repku :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2014, 00:11

Biće zanimljivo kad led udari na led.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2014, 00:13

mirzatele je napisao/la:Pa koga ce Seo da izabere ako nece svog kapitena,uzora i covjeka koji ga je doveo u repku :bih: :bih:
Tako je brate. Aferim!

Sjetimo se da je Spaha glavni razlog zasto Seo igra u svetom dresu:

slika

Boga pitaj gdje je Safet bio kada je Emir po ko zna koji put odvajao od svog vremena za dobrobit reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 21 avg 2014, 12:14

aleksandar_veliki je napisao/la:Na zahtjev brojnih forumša odlučio sam vratiti temu na Reprezentaciju. Forumaši su uvijek na prvom mjestu, s tim što ću naglasiti da nikakva trollovanja više neće biti dozvoljena. Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...
Nisam znao da se za KABADAHIJU ne smije reci da je KABADAHIJA......
Emir Spahic nije reprezentativac,on je to bio i po meni njegova tema nema mjesta pod reprezentacijom.....ali posto neki pokusavaju od KABADAHIJE da naprave bozanstvo onda je razumljiv i amaterizam moderatora.
Allahimanet za moderatore i kabadahiju..........................

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 21 avg 2014, 12:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Na zahtjev brojnih forumša odlučio sam vratiti temu na Reprezentaciju. Forumaši su uvijek na prvom mjestu, s tim što ću naglasiti da nikakva trollovanja više neće biti dozvoljena. Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...
+1
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 21 avg 2014, 12:42

Cartmana odmah možeš banovat jer će bit gazijo vječiti kapitenu... I slične njemu
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 avg 2014, 13:03

ipak mislim da podforum "reprezentacija BiH" treba biti o TRENUTNOJ reprezentaciji.

tako da tema spahića, misimovića, ibričića, te one teme o barbarezu, braci i još dosta nepotrebnih tema o igračima koji već dugo ne igraju za reprezentaciju (ili se već dugo ne bave fudbalom) bi trebale ići u podforum BH sport - ostalo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 avg 2014, 13:06

viKK je napisao/la:ipak mislim da podforum "reprezentacija BiH" treba biti o TRENUTNOJ reprezentaciji.

tako da tema spahića, misimovića, ibričića, te one teme o barbarezu, braci i još dosta nepotrebnih tema o igračima koji već dugo ne igraju za reprezentaciju (ili se već dugo ne bave fudbalom) bi trebale ići u podforum BH sport - ostalo.
+1 :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2014, 16:25

Bravo, Aco. Ovaj put si bio realan. :thumbup:

@Vikk: Svi ti igraci su veliki dio istorije repke i zasluzuju da budu ovdje. Ako te ne zanimaju, preskoci temu i nikom nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 avg 2014, 08:13

Ja sam jedan od prvih koji je kritikovao Spahica, dakle njegve ispade na terenu I van njega ali mislim da nam je jos mogao koristiti dakle ubacivati ga sa klupe,pauzirati ga neke utakmice I tako. Sve u svemu iako sam veiki krticar naseg kabadahije vise bi volio da je onaj defektas I tifusar Susic otisao nego Spahic.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 22 avg 2014, 13:18

stvarno ova odbrana izgleda tuzno, pogotovo sto nema zukanovica (sto je pak logicno, jer se nije ustalio kao recimo vranjes u svom klubu).

spaha vrati se :plac:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 avg 2014, 13:27

no spaha, no defense

:opaopa:

hejteri :guz:
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 22 avg 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 avg 2014, 16:55

Gazda. :bih:

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 23 avg 2014, 18:06

kapiten ne gine... pocinje danas protiv dortmunda

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.