Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Imati igraca koji igra jednu ligu prvaka je stvar prestiza i nije tek tako. Jako malo reprezentacija se razbacuje sa takvim igracima. Mi cemo umjesto cetvorice imati izgleda trojicu takvih igraca. Spaha je juce odigrao solidno osim pogreske kod prvog gola. Jos uvijek ima realne sanse da bude prvi stoperski par jednog kluba kao sto je Bayer. Ne razumijem cemu kritike igraca koji se je zrtvovao ko niko za svoju reprezentaciju i odigrao desetine odlicnih utakmica neke i nedovoljno spreman a nije morao. Isto tako mi ni jasan smisao ove teme ako se je igrac oprostio. Spaha ce se u svakom slucaju spominjat od mnogih ovdje ako ga pojedini igraci ne zamjene adekvatno sto je prirodno. I desavalo se je slicno i kod nekih drugih igraca. Nadam se da nece ali mene vec Wales brine a ne samo Belgija kao mnoge od vas. Niste ni svjestni snage Walesa i da su potrebni jako brzi i spretni stoperi da ih zaustave a ne toliko visoki i tromi. Za cuvati Bale-a bi nam u normalnim uslovima bila potrebna barem dvojica brzih i spretnih defanzivaca.
- sanlituncay
- Kontakt:
E moj Ajax oni nisu svjesni da će prizivat Spahu,Septembar kuca na vrata
U Tuzli će već vidjet protiv lošeg protivnika kako odbrana škripi 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
bez brige, tumor je odstranjen iz reprezentacije.
Eh jbg sada da postavi odbranu Slobode iz Tuzle (nista kontra odbrane Slobode) ali mislis da bi skripilo protiv Lihtsanlituncay je napisao/la:E moj Ajax oni nisu svjesni da će prizivat Spahu,Septembar kuca na vrataU Tuzli će već vidjet protiv lošeg protivnika kako odbrana škripi

Protiv Kipra cemo i da vidimo kako ce da brane - postavljaju se na potencijalne kontre a narocito prekide nasi vreli stoperi

[youtube][/youtube]
Kabadahijo sram te bilo....puuuu puuuu

Ne znas da siris ljubav kao nas...
Toni Šunjić: Volim Thiaga Silvu i Ramosa, a Cristiana Ronalda obožavam
- Nerminovic
- Kontakt:
Kapitenu, izazvao te Seo, očekujemo kupanje. 

Pa koga ce Seo da izabere ako nece svog kapitena,uzora i covjeka koji ga je doveo u repku

Biće zanimljivo kad led udari na led.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je brate. Aferim!mirzatele je napisao/la:Pa koga ce Seo da izabere ako nece svog kapitena,uzora i covjeka koji ga je doveo u repku![]()
Sjetimo se da je Spaha glavni razlog zasto Seo igra u svetom dresu:

Boga pitaj gdje je Safet bio kada je Emir po ko zna koji put odvajao od svog vremena za dobrobit reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nisam znao da se za KABADAHIJU ne smije reci da je KABADAHIJA......aleksandar_veliki je napisao/la:Na zahtjev brojnih forumša odlučio sam vratiti temu na Reprezentaciju. Forumaši su uvijek na prvom mjestu, s tim što ću naglasiti da nikakva trollovanja više neće biti dozvoljena. Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...
Emir Spahic nije reprezentativac,on je to bio i po meni njegova tema nema mjesta pod reprezentacijom.....ali posto neki pokusavaju od KABADAHIJE da naprave bozanstvo onda je razumljiv i amaterizam moderatora.
Allahimanet za moderatore i kabadahiju..........................
- sanlituncay
- Kontakt:
+1aleksandar_veliki je napisao/la:Na zahtjev brojnih forumša odlučio sam vratiti temu na Reprezentaciju. Forumaši su uvijek na prvom mjestu, s tim što ću naglasiti da nikakva trollovanja više neće biti dozvoljena. Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Cartmana odmah možeš banovat jer će bit gazijo vječiti kapitenu... I slične njemu
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
ipak mislim da podforum "reprezentacija BiH" treba biti o TRENUTNOJ reprezentaciji.
tako da tema spahića, misimovića, ibričića, te one teme o barbarezu, braci i još dosta nepotrebnih tema o igračima koji već dugo ne igraju za reprezentaciju (ili se već dugo ne bave fudbalom) bi trebale ići u podforum BH sport - ostalo.
tako da tema spahića, misimovića, ibričića, te one teme o barbarezu, braci i još dosta nepotrebnih tema o igračima koji već dugo ne igraju za reprezentaciju (ili se već dugo ne bave fudbalom) bi trebale ići u podforum BH sport - ostalo.
+1viKK je napisao/la:ipak mislim da podforum "reprezentacija BiH" treba biti o TRENUTNOJ reprezentaciji.

Bravo, Aco. Ovaj put si bio realan.aleksandar_veliki je napisao/la:Na zahtjev brojnih forumša odlučio sam vratiti temu na Reprezentaciju. Forumaši su uvijek na prvom mjestu, s tim što ću naglasiti da nikakva trollovanja više neće biti dozvoljena. Miševi, kabadahija, ne zaslužujemo te i slicno će biti strogo kažnjavano. Sad je do vas...

@Vikk: Svi ti igraci su veliki dio istorije repke i zasluzuju da budu ovdje. Ako te ne zanimaju, preskoci temu i nikom nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ja sam jedan od prvih koji je kritikovao Spahica, dakle njegve ispade na terenu I van njega ali mislim da nam je jos mogao koristiti dakle ubacivati ga sa klupe,pauzirati ga neke utakmice I tako. Sve u svemu iako sam veiki krticar naseg kabadahije vise bi volio da je onaj defektas I tifusar Susic otisao nego Spahic.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
stvarno ova odbrana izgleda tuzno, pogotovo sto nema zukanovica (sto je pak logicno, jer se nije ustalio kao recimo vranjes u svom klubu).
spaha vrati se
spaha vrati se

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- Nerminovic
- Kontakt:
no spaha, no defense
hejteri

hejteri

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 22 avg 2014, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Gazda.

- master1015
- Kontakt:
kapiten ne gine... pocinje danas protiv dortmunda
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 10 gostiju.