Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Mandrak
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mandrak » 20 nov 2010, 23:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Bogami Valencia uze dvije titule zaredom sa Benitezom (2001–02, 2003–04)...i tad su se takmicili i Barca i Real.
Prošle godine Atletic uze kup UEFA (drugo najjace klupsko takmicenje na svijetu poslije LP) i to pobjedi baš engleze Fulham....pa necemo se praviti sad ludi i navini.
U Engleskoj samo Chelsea i Manchester osvajaju ? :lol:

Navalio ti o Ligi prvaka i kup uefa. Nećemo se dalje raspravljati, ovo prelazi u offtopic. Mislio sam da se ovo odnosi na relaciju Engleska premier liga - Španska la liga.
Eto Liverpool koji važi za jedan od najtrofejnijih i najboljih engleskih klubova, jedva je pobjedio nekakav Alves u finalu kupa UEFA (mislim da je bilo 4-3 ako se ne varam, nekako su ga jedva pobjedili) ...a taj tim sad igra u 3 ligi...valjda ti je sad sve jasno u razlici kvalitete.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 20 nov 2010, 23:43

juznjak> je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Istina je da Španjolskoj l fale još 2 jaka kluba u ligi i u ligi prvaka da bi bila bolja, ruku na srce da nije Barcelona pravila rezultate zadnjih godina kakve je pravila bili bi i iza Njemačke lige :D
Sta je sa Kup Uefa :?:

U shitu borba za titulu je uvijek izmedju 2 kluba ,samo sto je UTD nikad slabiji ,Chelsea u padu forme pa se ostali mogu pribliziti i ispade neizvjesna liga . :roll:

Nažalost, ne cijeni se više to.. :( Al slažem se da je UTD jako slab otkad su Ronaldo i Tevez otišli, nije to to više.. A Chelsea standardno dobar, Liverpool opao teško a Arsenal standardno mlad i neiskusan.. :P
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 nov 2010, 23:44

A mahnu Reala 5-0 u ukupnom rezultatu...i ti sad iz naftalina izvlacis rezultate.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 nov 2010, 23:46

@OTNYS_YNWA
Zar ti se da raspravljati sa ovim kvaziforumasima :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 20 nov 2010, 23:48

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 nov 2010, 23:49

Madrak, ti citiraš a i ne čitaš šta ja pišem. ;)

@Thunder, uvijek branim i braniću OBJEKTIVNOST. Ne volim ama baš ni trunkicu subjektivnosti koje se mota po forumima. Ne znam ko može osporiti da je Engleska liga najjača trenutno, ne znam ko može osporiti da su Real i Barcelona u top 5 timova na svijetu ? Samo ne treba stvari posmatrati iz perspektive koju sami namećemo.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 20 nov 2010, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 nov 2010, 23:49

Mandrak je napisao/la:Bogami Valencia uze dvije titule sa Benitezom (2001–02, 2003–04) i kup UEFA...i tad su se takmicili i Barca i Real.
Prošle godine Atletic uze kup UEFA (drugo najjace klupsko takmicenje na svijetu poslije LP) i to pobjedi baš engleze Fulham....pa necemo se praviti sad ludi i navini.

Pa upravo tada je spanska liga bila intersantna i jaka, i prije toga ako si pratio. Tada je bila jaca konkurencija i nije bilo ovakvih rezultata. Ovo danas je vec izvjesno od samog pocetka ko ce se boriti za titulu. U tom je problem. Nekad je ovaj Athletic Bilbao bio prvak, i igrao u CL, a vidi ih sad. Ko neki tim i regionalne lige. Isto tako Ath. Madrid, Depor, Sevilla... eh to su bila dobra vremena premiere.

Evo ti primjer ova tekma, sest zadnjih susreta ova dva tima Real je izasao kao pobjednik u svih sest, a u zadnih 12 susreta od toga Real 11 pobjednik. To ti puno govori. Kao sto neko rece, Spaniji je potrebno jos makar dva kluba da bi ligu ucinilo malo jacom boljom.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 20 nov 2010, 23:50

Ej zar nije zabranjeno ono trzanje i zaustavljanje kad se penal izvodi il sam ja tu ness pomjesao,i Ramos i Ronaldo su tako sutali? ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 20 nov 2010, 23:51

Ma zato ti je sa takvima i nepotrebna bilo kakva diskusija ;)

Cestitke Realu na vecerasnjoj pobjedi.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 nov 2010, 23:52

Kako se ne cjeni isto bodova se dobije kao kad osvojis LP . Pogledaj samo utakmica puni stadioni i kakvih klubova ima 8-)
Sevilla
PSG
Dortmund

ova grupa je jaca od vecine iz LP ;)
Arsenal nije bome vise mlad i neiskusan ,to se moglo reci prije 3-4 sezone ali sada :? Spanija ima tu (ne)srecu da u njoj igraju 2 najveca svjetska kluba pa od od tv prava najvise para uzmu al nece moci ni oni vjecno tako vec se kuha opasno u Spaniji po tom pitanju ;)

Cestitke Realu na pobjedu !
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 20 nov 2010, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 nov 2010, 23:52

Davno ste vi otišli u offtopic, pa ću i ja sa vama. :D

To što reče neko za Alavesa i Liverpool, izgleda da ne zna da je taj isti Alaves tih sezona bio dobar (da ne pretjeram pa kažem odličan) u Primeri. Kasnije ipak ispade u Segundu, ali to nije sad mjerilo da se priča kako jedan španski niželigaš igra odlično sa jednim uvijek snažni engleskim Liverpoolom. Tad su bili gotovo pa ravnopravni, i to je to.
Treba biti realan i reći da je Premier L. ipak jača, jer uvijek postoji opasnost, rijetke su utakmice kad sa stopostotonom tvrdjom se može reći da će neko natrpati tuđu mrežu 'žmireći', kako to u Primeri rade Barcelona i Real.

Kako sam jednom pisala na Barcinoj temi, dugo je godina prošlo kako ne postoji strašniji, veći rivalitet u Španiji, najzanimljivije utakmice budu protiv Reala i ubaci se tu Espanyol, čisto zbog gradaskog naboja. Dugo se ni na Valenciu, Sevillu, Villareal ne gleda kao nekog ko ti 50% može uzeti tri boda. A, da ne spominjem Osasunu, Mallorcu, nekadašnjeg vrlo dobrog Real Sociedada...

Malo ontopic: Sve miriše na prelijep El Clasico.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 20 nov 2010, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 nov 2010, 23:54

I od mene čestitke Realu na odličnoj predstavi. Ronaldo vratio Messiju hettrick. Biće jako zanimljiv El Classico i mislim kako će sitne greškice odlučiti pobjednika. Mi nijemi posmatrači očekujemo utakmicu sa puno golova dok navijači Reala i Barce mislim priželjkuju barem minimalnu pobjedu svojih ljubimaca.
van gall je napisao/la:Ej zar nije zabranjeno ono trzanje i zaustavljanje kad se penal izvodi il sam ja tu ness pomjesao,i Ramos i Ronaldo su tako sutali? ;)
Nije zabranjeno. On ( Ronaldo ) već drugu sezonu za redom ( bar ja tako mislim ) puca penale na trzanje. Prije nije to furao, bem mu onog ko mu to predloži. :D
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 20 nov 2010, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 nov 2010, 23:55

mozel' jos koji penal... :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 nov 2010, 23:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Madrak, ti citiraš a i ne čitaš šta ja pišem. ;)

@Thunder, uvijek branim i braniću OBJEKTIVNOST. Ne volim ama baš ni trunkicu subjektivnosti koje se mota po forumima. Ne znam ko može osporiti da je Engleska liga najjača trenutno, ne znam ko može osporiti da su Real i Barcelona u top 5 timova na svijetu ? Samo ne treba stvari posmatrati iz perspektive koju sami namećemo.
Care, pogledaj kako je zanimljiva liga (otkako se takmice kao Premiership, od '92)...evo svih šampiona:

1992–93 Manchester United
1993–94 Manchester United
1994–95 Blackburn Rovers
1995–96 Manchester United
1996–97 Manchester United
1997–98 Arsenal
1998–99 Manchester United
1999–2000 Manchester United
2000–01 Manchester United
2001–02 Arsenal
2002–03 Manchester United
2003–04 Arsenal
2004–05 Chelsea
2005–06 Chelsea
2006–07 Manchester United
2007–08 Manchester United
2008–09 Manchester United
2009–10 Chelsea

E kome je ovo zanimljivo, da mi je znati :shock: dva tima se zadnjih 10 godina smjenjuju, ponekad uleti Arsenal i to je to - kapak....gdje ti vidiš ovdje neku snagu lige, neku neizvjesnost i neku zanimljivost :?: :roll:

Slažem se, treba samo objektivno nikako subjektivno.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 nov 2010, 23:55

Zadovoljan penali čisti ko suza o golu Athletica se da rasparvljat,ali et :mrgreen:
Ono je bilo da se Ramosu digne samopouzdanje očajan je bio :roll:
I kako trče Lass,Benz i Granero borba za mjesto u ekipi :mrgreen:
Njemačka je najjača liga na svijetu kad se već oko toga raspravljate 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 nov 2010, 23:58

A u 3 PM...meni tekma u pon u 21 : 00 ...necu moci gledati El Classico ... :evil: :evil: :evil:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 nov 2010, 23:59

Dobra igra, sjajna uvertira za El Clasico. Nije zanimljivo gledati vise Spansku ligu. Real i Barca su jednostavno prejaki a to ce ove godine i u LP dokazati. Jedva cekam El Clasico, bice krvavo :mrgreen:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 nov 2010, 00:55

Scof1eld je napisao/la:mozel' jos koji penal... :roll:
bilo je još penala, al` nije sudija svirao ;)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 21 nov 2010, 01:08

mislim da ce ovogodisnji El Clasico biti nesto najjace sto cemo pogledati ove godine...cak i prije finala SP-a ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 01:17

Barca have won 0-8? I do not say anything. Let's see if the hits on Monday, "said Cristiano Ronaldo on the microphones of La Sexta. The Portuguese was exultant after making a hat trick in a 5-1 against Athletic" The scorer does not matter. I am struggling to win the league. "

The Portuguese also told how he saw the play in which Sergio Ramos launched the penalty, "Sergio told me, let me check, let me check and is a great friend and you need confidence."

Christian was happy with the play of his team: "The second half was much better. Mourinho told us at halftime and the alarm went off."
MARCA

Ovo sam preko google translate preveo sa španjolskog na engleski jezik, poruka je jasna. Posebno mi se svidjelo ovo sa Ramosom, i kažu stručnjaci C. Ronaldo pun sebe, ne radi za ekipu i slično...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.