FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima jos jedan clanak, nece nesto da mi ga uploaduje, gdje je prica o odlascima, skoro od rijeci do rijeci s foruma.
O Proticu, Mitrevskom, Kosticu, Handzicu....
Ali iz ovog Mehinog intervijua se vidi sa se nece mnogo mjenjati tim sto je najbitnije.
Ali iz ovog Mehinog intervijua se vidi sa se nece mnogo mjenjati tim sto je najbitnije.
franklampard8 je napisao/la:Dovesti:
- Golmana (Borjan)
- Stopera
- Krilo (Stevanovic)
- Mihojevic (prikljuciti iz akademije)
Rijesiti se:
- Dupovac (prodaja)
- Puric
- Kouadio
- Handzic
- Ivkic
- Mitrevski
- Kostic
ma Aletic, Ljigata i ovi iz Sinanovog tariguza su neozbiljni novinarcici, gledaju kako cvaju da sto lakse uzmu, citaju kako ovaj forum, tako i FKSinfo i klixov, pa tako skuckaju tekst, koji nema veze s vezom...hilmo je napisao/la:Ima jos jedan clanak, nece nesto da mi ga uploaduje, gdje je prica o odlascima, skoro od rijeci do rijeci s foruma.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Mihojevic ima potpisan ugovor sa klubom do 2018. godine.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/marko-mi ... evo/135120" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/marko-mi ... evo/135120" onclick="window.open(this.href);return false;
hilmo je napisao/la:Ima jos jedan clanak, nece nesto da mi ga uploaduje, gdje je prica o odlascima, skoro od rijeci do rijeci s foruma.
Ma mi i sa ovim sastavom,mozemo u Premijer ligi jako puno.
Po meni samo pojacati odbranu;stoperom, dovesti golmana, i to je to.Volio bi da to radimo kao Partizan,kad dovodis igraca, mora biti puno bolji, od onog sto imamo.Ne trebaju nam neki igraca iz Premijer lige,iz Borca koji je u ovoj ligi ispod prosjeka.Pa onda je bolje ostaviti Dupovca.Ako vec dovodima stopera, on mora biti kalibar npr.Vranjesa,a ne neke polovnjake naše lige.Ovo se odnosi za Premijer ligu,za Evropu nam treba mnogo više.
Ubaciti par igraca iz akademije, i to je to
Ja sam opet sasvim drugog misljenja, ima u PL igraca koji bi nama bili od pomoci. Mozda u tim klubovima ne pruzaju svoje najbljolje partije radi opceg kvaliteta te ekipe.amypitar je napisao/la: Ma mi i sa ovim sastavom,mozemo u Premijer ligi jako puno.
Po meni samo pojacati odbranu;stoperom, dovesti golmana, i to je to.Volio bi da to radimo kao Partizan,kad dovodis igraca, mora biti puno bolji, od onog sto imamo.Ne trebaju nam neki igraca iz Premijer lige,iz Borca koji je u ovoj ligi ispod prosjeka.Pa onda je bolje ostaviti Dupovca.Ako vec dovodima stopera, on mora biti kalibar npr.Vranjesa,a ne neke polovnjake naše lige.Ovo se odnosi za Premijer ligu,za Evropu nam treba mnogo više.
Ali vjerujem da ce se dobro voditi racuna o dovodjenju igraca.
A sto se tice Kostica i Mitrevskog ja njih ne bi nigdje pustao, neka njih.
Siguran sam da nam na ovom prelaznom roku nece biti interesantno ni prometno kao prosli januar.
A sto se tice novinara.
Sportsport.ba je jedini sportski portal koji vrijedi u nasoj zemlji. Ni u jednim novinama ili na drugom portalu ne mozes procitati ovoliko informacija o sportu u nasoj zemlji, svi sportovi i sve lige. Ne bave se previse mahalskim pricama i objavljuju samo ono sto je sluzbeno ili izgledno da ce se desiti.
hilmo je napisao/la:Ja sam opet sasvim drugog misljenja, ima u PL igraca koji bi nama bili od pomoci. Mozda u tim klubovima ne pruzaju svoje najbljolje partije radi opceg kvaliteta te ekipe.amypitar je napisao/la: Ma mi i sa ovim sastavom,mozemo u Premijer ligi jako puno.
Ali vjerujem da ce se dobro voditi racuna o dovodjenju igraca.
A sto se tice Kostica i Mitrevskog ja njih ne bi nigdje pustao, neka njih.
Siguran sam da nam na ovom prelaznom roku nece biti interesantno ni prometno kao prosli januar.
A sto se tice novinara.
Sportsport.ba je jedini sportski portal koji vrijedi u nasoj zemlji. Ni u jednim novinama ili na drugom portalu ne mozes procitati ovoliko informacija o sportu u nasoj zemlji, svi sportovi i sve lige. Ne bave se previse mahalskim pricama i objavljuju samo ono sto je sluzbeno ili izgledno da ce se desiti.
Daj mi bar dva imena.
Ali da su ti igraci, bolji od onih sto imamo.
Boris Pandzaamypitar je napisao/la: Daj mi bar dva imena.![]()
Ali da su ti igraci, bolji od onih sto imamo.
Da ne govorimo samo o odbrambenoj liniji, Duljevic i Okic su dokaz da prvo treba vidjeti sta ima kod nas pa onda ici dalje.
Meni je interesantan ovaj Semir Music, mlad, brz a sigurno da moze jos napredovati tek mu je 19 godina. Jes da nam sad ne trebaju igraci na njegovoj pozociji, ali...
@Hilmo
Ne zaboravi na ****.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zaboravi na ****.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Trude se ljudi, sto jes jes, ali im treba jos mnogo da stignu ss.baNantess je napisao/la:@Hilmo
Ne zaboravi na ****.
btw. ja sam tebi davno pisao poruku da mi neke stvari pojasnis a tebe nigdje
hilmo je napisao/la:Boris Pandzaamypitar je napisao/la: Daj mi bar dva imena.![]()
Ali da su ti igraci, bolji od onih sto imamo.![]()
![]()
![]()
Da ne govorimo samo o odbrambenoj liniji, Duljevic i Okic su dokaz da prvo treba vidjeti sta ima kod nas pa onda ici dalje.
Meni je interesantan ovaj Semir Music, mlad, brz a sigurno da moze jos napredovati tek mu je 19 godina. Jes da nam sad ne trebaju igraci na njegovoj pozociji, ali...
Da Boris Pandza,moze.
Ali kad pogledas stariji je od Dupovca,jako je skup,a nije vise ni igrac na kojem mozes,u buducnosti nešto zaraditi.Mislim da za te pare vani mozemo naci igraca slicnih kvaliteta,a da je mnogo mlađi igrac od njega.Kratkorocno bi nam valjao,ali to je igrac povratnik u Premijer ligu,koji lagano pocinje da stangira.
Ja bi recimo volio vidjeti iz Veleza Hebibovića,ali mi i on u zadnje vrijeme u padu forme.Imam osjecaj da je Velezu dosao do nekog zasicenja, i da je to u pitanju sto se tice forme.E sad koliko je, i jel bolji od nasih i to je pitanje.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 nov 2014, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih na tu listu jos dodao i Hebibovica iz Veleza, odlican igrac te trenutno najbolji desni bek u ligi !hilmo je napisao/la:Boris Pandzaamypitar je napisao/la: Daj mi bar dva imena.![]()
![]()
![]()
Ti si opet šampion !
On u Velezu igra krilosimon je napisao/la:Ja bih na tu listu jos dodao i Hebibovica iz Veleza, odlican igrac te trenutno najbolji desni bek u ligi !hilmo je napisao/la:Boris Pandzaamypitar je napisao/la: Daj mi bar dva imena.![]()
![]()
![]()
Pyro is not a crime !
Ma samo se nadam da nasi nece zuriti sa dodjenjem igraca, treba prvo vidjeti ko nece nastaviti put sa nama u drugi dio sezone pa onda traziti zamjene da li prvoj postavi ili na klupi.
E to ne znam, znam da je igrao na poziciji desnog beka kada su se nasi interesovali za njega i da je momak pokazao da je kvalitetan igrac, kod nas desni bek ide dosta ofanzivno te na toj poziciji imamo 3 igraca a opet nam tu skripi, igrac kvaliteta kao Hebibovic na toj poziciji je upravo ono sto nama treba.THEC je napisao/la: On u Velezu igra krilo
Ti si opet šampion !
Kakav je Ordagić igrac Zvijezde.
Nesto ga mnogo hvale,na kojoj poziciji igra. :?:Kone ga zele dovesti.
Miloš Aćimović na okupljanju U-18 reprezentacije Srbije
Evo jos jednog igraca Leotara,cim je pozvan u repku komsija, mora da je dobar.I na njega je oko bacio Amaw.Navodno ga nas skaut Milosevic,munta da pređe kod nas.
Nesto ga mnogo hvale,na kojoj poziciji igra. :?:Kone ga zele dovesti.
Miloš Aćimović na okupljanju U-18 reprezentacije Srbije
Evo jos jednog igraca Leotara,cim je pozvan u repku komsija, mora da je dobar.I na njega je oko bacio Amaw.Navodno ga nas skaut Milosevic,munta da pređe kod nas.
Ja nisam za dovodzenje mladog stopera osim Ako nije Iz akademije Ako cemo kupit stopera nek je on malo stari iskusan nako nesto ko sto je pandza al da je 4 god mladzi...Hilmo je upravu treba ovaj skart u nasoj ligi prvo precesljat vidjet imal sta interesantno Posto mi mozemo skoro Iz svake nase ekipe dovest igraca free Posto Svi klubovi duguju neispunjavaju svoje obaveze koje su preuzele ugovorom . A Svi znamo sta znaci za ove invalide kad se povezuje sa VELKIM FC SARAJEVOM pa baba bi nozem zboli da dodzu kod nas...
Pitar6785 je napisao/la:Ja nisam za dovodzenje mladog stopera osim Ako nije Iz akademije Ako cemo kupit stopera nek je on malo stari iskusan nako nesto ko sto je pandza al da je 4 god mladzi...Hilmo je upravu treba ovaj skart u nasoj ligi prvo precesljat vidjet imal sta interesantno Posto mi mozemo skoro Iz svake nase ekipe dovest igraca free Posto Svi klubovi duguju neispunjavaju svoje obaveze koje su preuzele ugovorom . A Svi znamo sta znaci za ove invalide kad se povezuje sa VELKIM FC SARAJEVOM pa baba bi nozem zboli da dodzu kod nas...
Svrha akademije je da osim najtalentovanije nase djece,budu dovedena djeca, iz cijele regije.
Ako je decko pozvan u reprezentaciju Srbije,sigurno onda da ima kvalitet.Nije mi jasno sto ga ne bi doveli,ako smo u stanju to uraditi.
Aćimović više voli Želju, medjutim primjer Cimirota, Anjušića, Mihojevića kao i bolji ugovor je ono što ga je navelo da razgovara s' nama i spreman je potpisati za nas. Čeka se Kodro.
Ordagić iz Zvijezde je potencijal, ali mislim da nismo zainteresovani.
Ordagić iz Zvijezde je potencijal, ali mislim da nismo zainteresovani.
Pandza ima 27 godina ako niste znali.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, torbica, Vanja8 i 40 gostiju.