Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
riješeni bičakčić i hajrović, na redu arslanagić i kolašinac. 
Odlazi Safete.
Arslanagic igra standardno u svom klubu koji je ipak ime u Belgiji,a na poziciji stopera smo prilicno i dalje tanki,i svakako da se treba sad baciti na njega da ga sto prije privolimo da obuce bh dres,isto kao i Kolasinca...
Nije vise standardan,preselio se na klupu u zadnjih 4-5 utakmica.bosnas_ je napisao/la:Arslanagic igra standardno u svom klubu koji je ipak ime u Belgiji,a na poziciji stopera smo prilicno i dalje tanki,i svakako da se treba sad baciti na njega da ga sto prije privolimo da obuce bh dres,isto kao i Kolasinca...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Arslanagic je standardan u Europa League, izgleda da ga furaju tu, dok je obicno na klupi u ligi.Sabinho je napisao/la:Nije vise standardan,preselio se na klupu u zadnjih 4-5 utakmica.bosnas_ je napisao/la:Arslanagic igra standardno u svom klubu koji je ipak ime u Belgiji,a na poziciji stopera smo prilicno i dalje tanki,i svakako da se treba sad baciti na njega da ga sto prije privolimo da obuce bh dres,isto kao i Kolasinca...
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma dobro, dosta je mlad igrac i dosta igra u odnosu na godinenut_shell je napisao/la:Arslanagic je standardan u Europa League, izgleda da ga furaju tu, dok je obicno na klupi u ligi.Sabinho je napisao/la:Nije vise standardan,preselio se na klupu u zadnjih 4-5 utakmica.bosnas_ je napisao/la:Arslanagic igra standardno u svom klubu koji je ipak ime u Belgiji,a na poziciji stopera smo prilicno i dalje tanki,i svakako da se treba sad baciti na njega da ga sto prije privolimo da obuce bh dres,isto kao i Kolasinca...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zato onaj Hadzic nece zavrsit do SP-a u Rusiji.AeGon099 je napisao/la:riješeni bičakčić i hajrović, na redu arslanagić i kolašinac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad smo kod ovoga, da li neko zna kakva je situacija sa T.S.Sušićem? Da li mu treba samo sportsko ili i sportsko i civilno državljanstvo?AeGon099 je napisao/la:riješeni bičakčić i hajrović, na redu arslanagić i kolašinac.
Ma ne moramo se brinuti za tina susica. Jer koliko znam rod je papetu. Amidza mu ili sta vec i da ga je jednom spominjao i kao takav znaci i zna za njega a i rod mu pa ako ista valja vodice brigu o tome ili ga treba otjerat u pm jer ga ne sredjuje za bosnu a rod mu rodjeni
- legenda reala
- Kontakt:
Dobiće i on papire do onih utakmica u oktobru, po pravilima je da kad se predaju papiri FIFI da se mora riješiti do prve kvalifikacione utakmice, ako je sve uredu s papirima, Hajrović je dobio, ovaj ako ne dobije do Slovačke, sigurno će dobiti do LihtenštajnaCartman je napisao/la:Zato onaj Hadzic nece zavrsit do SP-a u Rusiji.AeGon099 je napisao/la:riješeni bičakčić i hajrović, na redu arslanagić i kolašinac.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Fina partija Husejinovica dosad..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nije imao nijedno pogresno dodavanje u 1 pol. cini mi se..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 27 avg 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nije budala da i taj belaj za vratom namakne.Kako je pocelo,pojavice se neki iz pm da i za Dzeku natuca Papetu sto ga zove,a kamoli za burazovog sina.dadnan je napisao/la:Ma ne moramo se brinuti za tina susica. Jer koliko znam rod je papetu. Amidza mu ili sta vec i da ga je jednom spominjao i kao takav znaci i zna za njega a i rod mu pa ako ista valja vodice brigu o tome ili ga treba otjerat u pm jer ga ne sredjuje za bosnu a rod mu rodjeni
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 avg 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Cini mi se da sam procitao u Avazu da mu treba samo sportsko, da je ostalo vec rijesio ali nemoj me uzimati za rijec.levat je napisao/la:Kad smo kod ovoga, da li neko zna kakva je situacija sa T.S.Sušićem? Da li mu treba samo sportsko ili i sportsko i civilno državljanstvo?AeGon099 je napisao/la:riješeni bičakčić i hajrović, na redu arslanagić i kolašinac.
Realno on nece naskoro dobiti i ne zasluzuje da dobije poziv za A repku, ali mladoj reprezentaciji bi mogao biti od pomoci..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Dzabe ga spominjes,ne ispunjava kriterije za poziv.Igra konstantno u jakom klubu i pruza dobre partije.Kad ostane bez kluba ili preseli na klupu ili tribine mozda nesto i bude.Rios je napisao/la:Fina partija Husejinovica dosad..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nije imao nijedno pogresno dodavanje u 1 pol. cini mi se..
Ma ni blizu repke,nije đaba večeras prvi zamjenjen,a u onoj prvoj utakmici katastrofa!Sabinho je napisao/la:Dzabe ga spominjes,ne ispunjava kriterije za poziv.Igra konstantno u jakom klubu i pruza dobre partije.Kad ostane bez kluba ili preseli na klupu ili tribine mozda nesto i bude.Rios je napisao/la:Fina partija Husejinovica dosad..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nije imao nijedno pogresno dodavanje u 1 pol. cini mi se..
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Jesi ti već na spisku?Sabinho je napisao/la:Dzabe ga spominjes,ne ispunjava kriterije za poziv.Igra konstantno u jakom klubu i pruza dobre partije.Kad ostane bez kluba ili preseli na klupu ili tribine mozda nesto i bude.Rios je napisao/la:Fina partija Husejinovica dosad..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nije imao nijedno pogresno dodavanje u 1 pol. cini mi se..
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- DonCorleone
- Kontakt:
Valja braniti Papeta i kada carape smrde, jelde?BaDa12 je napisao/la:Jesi ti već na spisku?Sabinho je napisao/la:Dzabe ga spominjes,ne ispunjava kriterije za poziv.Igra konstantno u jakom klubu i pruza dobre partije.Kad ostane bez kluba ili preseli na klupu ili tribine mozda nesto i bude.Rios je napisao/la:Fina partija Husejinovica dosad..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nije imao nijedno pogresno dodavanje u 1 pol. cini mi se..
Danas odgleda partiju Husejna i vidje momka koji je odigrao maestralno, znaci perfektno a nije dobio do sada priliku cak ni protiv USA4/45. Treba vidjeti nekada stvari realno, kada imamo rezultat to treba priznati i reci hvala selektore, ekipa igra i prva je na tabeli a kada skace sam sebi u stomak, treba takoder reci, hej pazi ne ide to tako...ako jedan igrac dobije poziv a do juce nije imao klub (Ibricic), a ne zove se isti profil igraca koji zadnjih polu godine ima 5 puta vise minuta odigranih na terenu uz borbu za ulazak u grupnu fazu lige sampiona i stime medu 32 najbolje ekipe Evrope, onda neke stvari nisu jasne koje selektor radi i na to treba takoder ukazati a ne praviti se mangup.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 27 avg 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Husjenovica zeza to sto su svi veznjaci u reprezentaciji bolji od njega,ali treba dobit poziv
Njemu svaka cast fin igrac i mozda jos uspije napredovat.ALi on igra u jakom klubu za uslove ex-yu pruza dobre partije protiv dosta slabijih ekipa u hnl-u i kad je igrao u nasoj ligi,kada igraju jake utakmice kao ove protiv austrije on je skoro neprimjetan.Nema te kreacije,nema tog prodora,nema te igre 1na1,ni blizu onome kako su ga pojedinci predstavljali kao novog susica i slicno
Sad ce svi pomenit vrsajevica,nisam za njega ali on je tu jer na toj poziciji nemamo igraca.
pominjes ibricica koji je iz lokomitve bio na posudbi u truskoj u dva kluba i u oba bio jedan od najbojih igraca prosle godine,za pronalazak nobog kluba u pitanju je bilo placanje odstete lokomotivi.One nema unazad godinu dana praznog hoda u karjeri kako ti pises i kosntantno igra u puno jacoj ligi protiv puno jacih ekipa,dok Said je taj koji do unazad nekoliko mjeseci nije igrao uopste,i protiv malo jacih ekipa uopste nije tako impresivan
Njemu svaka cast fin igrac i mozda jos uspije napredovat.ALi on igra u jakom klubu za uslove ex-yu pruza dobre partije protiv dosta slabijih ekipa u hnl-u i kad je igrao u nasoj ligi,kada igraju jake utakmice kao ove protiv austrije on je skoro neprimjetan.Nema te kreacije,nema tog prodora,nema te igre 1na1,ni blizu onome kako su ga pojedinci predstavljali kao novog susica i slicno
Sad ce svi pomenit vrsajevica,nisam za njega ali on je tu jer na toj poziciji nemamo igraca.
pominjes ibricica koji je iz lokomitve bio na posudbi u truskoj u dva kluba i u oba bio jedan od najbojih igraca prosle godine,za pronalazak nobog kluba u pitanju je bilo placanje odstete lokomotivi.One nema unazad godinu dana praznog hoda u karjeri kako ti pises i kosntantno igra u puno jacoj ligi protiv puno jacih ekipa,dok Said je taj koji do unazad nekoliko mjeseci nije igrao uopste,i protiv malo jacih ekipa uopste nije tako impresivan
Cuj jak klub za ex-yu usloveciza je napisao/la:Husjenovica zeza to sto su svi veznjaci u reprezentaciji bolji od njega,ali treba dobit poziv
Fejzic-druga liga
Avdukic-Vrhunac karijere Borac
Pandza-Domet karijere Hajduk koji Saidovom timu duva vec skoro 10 godina
Zukanovic-Igra u jakoj ligi ali klub nije na nekom nivou
Vrsajevic-Vrijedi kao i za Pandzu
Sunjic-Igra za tim koji Evropu i gornji dio tabele moze vidjeti samo na Fifa Manageru i to kad se namjesti na najlaksi nivo
Zahirovic-Covjek nije nasao klub ili jaku ligu iako je jedno vrijeme bio standardan u A-reprezentaciji
Ibricic-Husejinovic se nije probio u Werderu koji je u to vrijeme bio tim koji igra konstanno LP i bio u vrhu tabele,ali ovaj je nakon pola godine poceo hdoati po posudbama i u turskim klubovima iz sredine tabele nije mogao biti standardan
Stevanovic-Sta reci,jaka liga ali tim koji je sad usao u Primeru i tesko ce opstati
Visca- Uvrijeme kad je Istanbul vodio najvecu borbu za opstanak na kraju sezone presjedio na klupi,sad je u turskom drugoligasu.
80% reprezentativaca bi guzice dalo da igra u Dinamu i to u prvih 11.
Ne, nipošto. Samo primijetih totalno ispran sarkazam kod druga @Sabinha.DonCorleone je napisao/la:Valja braniti Papeta i kada carape smrde, jelde?BaDa12 je napisao/la:Jesi ti već na spisku?Sabinho je napisao/la: Dzabe ga spominjes,ne ispunjava kriterije za poziv.Igra konstantno u jakom klubu i pruza dobre partije.Kad ostane bez kluba ili preseli na klupu ili tribine mozda nesto i bude.
Treba vidjeti nekada stvari realno, kada imamo rezultat to treba priznati i reci hvala selektore, ekipa igra i prva je na tabeli a kada skace sam sebi u stomak, treba takoder reci, hej pazi ne ide to tako...ako jedan igrac dobije poziv a do juce nije imao klub (Ibricic), a ne zove se isti profil igraca koji zadnjih polu godine ima 5 puta vise minuta odigranih na terenu uz borbu za ulazak u grupnu fazu lige sampiona i stime medu 32 najbolje ekipe Evrope, onda neke stvari nisu jasne koje selektor radi i na to treba takoder ukazati a ne praviti se mangup.
Da, treba biti realan. Da pratiš moje postove vidio bi da li sam realna ili ne, ili je slijepo udaranje po jednom, bilo ispravno ili ne. A, mnogi to ovdje tako rade. I ovi u koje si mene svrstao, i oni u koje možda i sam pripadaš.
Zašto mnogi ovdje samo napadaju kad možda ima osnove za to, a nestane ih sa foruma kad je med i mlijeko sve?
A, što se tiče zadnjeg spiska, već sam pisala na nekoj temi o tome. Nije bilo potrebe pred najvažnije utakmice dovoditi nekoliko nepoznatih igrača i/ili ne pozvati najlošije iz meča sa USA. Vremenom za njih neće biti poziva. A, između praznih par mjesta na klupi i da ih popune Šunjići, Vršajevići, sad se bira ovo drugo. Ispravno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ti za momka koji je u 1 pol. u play off fazi LP imao najveci procenat tacnih pasova kazes da nije ni blizu repke???barsa77 je napisao/la:Ma ni blizu repke,nije đaba večeras prvi zamjenjen,a u onoj prvoj utakmici katastrofa!Sabinho je napisao/la:Dzabe ga spominjes,ne ispunjava kriterije za poziv.Igra konstantno u jakom klubu i pruza dobre partije.Kad ostane bez kluba ili preseli na klupu ili tribine mozda nesto i bude.Rios je napisao/la:Fina partija Husejinovica dosad..Ono sto je meni zapalo za oko je to da nije imao nijedno pogresno dodavanje u 1 pol. cini mi se..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.