Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
ponovo ga Malone odmarao :mrgreen:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
2 utakmice u nizu bez upisanih minuta.. nikad losija situacija nije bila..
Ako jokic ne bude dominirao (a mislim da nece) dobiti ce on minute, ali nadam se da ce mu ovo biti samar za otreznjenje i da se uozbilji sa ponasanjemQUARTERBACK je napisao/la:2 utakmice u nizu bez upisanih minuta.. nikad losija situacija nije bila..
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
'You can't win unless you learn how to lose.'
Njegov omiljeni citat.
Neka mu ovo bude podsticaj.
Njegov omiljeni citat.

Neka mu ovo bude podsticaj.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sir Oliver
- Kontakt:
Prva utakmica protiv ekipe sa pravim centrom i prestala je čarolija...
Ne kažem da je Jokić loš igrač, dečko je pravo gotivan za gledati i zaslužio je biti prvi centar ekipe, ali je i dalje nejač protiv onakvih krkana kao DAJ ...
Ne kažem da je Jokić loš igrač, dečko je pravo gotivan za gledati i zaslužio je biti prvi centar ekipe, ali je i dalje nejač protiv onakvih krkana kao DAJ ...
- Sir Oliver
- Kontakt:
Obzirom na to kako su ga škartali na kraj klupe, mahanje peškirom i pljeskanje na svaki koš bi bilo krajnje licemjerno ...AlphonseKauders je napisao/la:Pogledaj samo snimke iz prvog poluvremena i reakcije Jusufa na klupi - potpuna nezainteresovanost, kur.cobolja kao da gleda utakmicu Mladost Doboj - Krupa na Vrbasu, a ne da gleda svoj tim.
Nijednom nije zapljeskao Jokiću na potezu, mahnuo peškirom, bodrio, ništa. Samo onaj stav "ko vas j... ako ja ne igram".
- Sir Oliver
- Kontakt:
Osim što o tome pišu raspredaju editori sa Stiffsa, kakvo je to ponašnje oko kojeg bi se trebao uozbiljiti?nerminh74 je napisao/la:Ako jokic ne bude dominirao (a mislim da nece) dobiti ce on minute, ali nadam se da ce mu ovo biti samar za otreznjenje i da se uozbilji sa ponasanjemQUARTERBACK je napisao/la:2 utakmice u nizu bez upisanih minuta.. nikad losija situacija nije bila..
Dječko je prirodni talenat za peglanje živaca ljudima, čak i kad se ne trudi naročito, pretrči par puta s jednog kraja igrališta na drugo i neko je spreman da zaradi tehničku zbog njega ... Embiid se na klupi samoudara šakom u glavu a Wall-u sudije progledaju kroz prste faul za isključenje... Onaj blagoteleći pogled izbacjuje ljudi iz takta, šta sad ...
Ja mislim da njemu sljedeće godine odnosno krajem ove sezone ističe ugovor sa Denverom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne, 2014. godine je potpisao ugovor na 4 godine, dakle ovo mu je treca sezona (godina) tog ugovora.. na kraju sljedece sezone mu istice ugovor..Ramirez5 je napisao/la:Ja mislim da njemu sljedeće godine odnosno krajem ove sezone ističe ugovor sa Denverom.
Pa otprilike je tako, situacija je takva zbog odlicnih igara Jokica ali evo vec sinoc je odigrao ispod ocekivanja pa za ocekivat je da u narednoj utakmici Juka dobije 10-15 minuta.. uostalom postoje i kombinacije u kojima su obojica na terenu istovremenu iako je to bilo neuspjesno ove sezone moglo bi se opet probati sad kad su kompletni Nuggetsi.nerminh74 je napisao/la:Ako jokic ne bude dominirao (a mislim da nece) dobiti ce on minute, ali nadam se da ce mu ovo biti samar za otreznjenje i da se uozbilji sa ponasanjemQUARTERBACK je napisao/la:2 utakmice u nizu bez upisanih minuta.. nikad losija situacija nije bila..
Jokic je igrač kojemu ovakve utakmice sa ne obveznim odbranama odgovaraju, ako devet uđe u play off tu ćemo vidjeti stvarne domete istog, a jusuf po deseti put ponavljam je već pokazao da može u nba tako da se ne bojim za njegovu karijeru
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ne, 2014. godine je potpisao ugovor na 4 godine, dakle ovo mu je treca sezona (godina) tog ugovora.. na kraju sljedece sezone mu istice ugovor..QUARTERBACK je napisao/la:Ramirez5 je napisao/la:Ja mislim da njemu sljedeće godine odnosno krajem ove sezone ističe ugovor sa Denverom.
O.K. Hvala za informaciju, nisam znao da je potpisao ugovor na 4 godine, ali vjerujem da je ovo trenutna situacija koju bi Juka mogao i trebao iskoristiti kako bi još više radio i usavršavao.
da, nurkic ide na trade.
obicaj je da igraci prije tradea ne budu u sastavu zbog eventualnih povreda.
prvobitno je jokic bio namjenjen za trade, ali onda je doslo do zaokreta i jokic igra a nurkic na tribine.
garant je precizio sa svojim ponasanjem
obicaj je da igraci prije tradea ne budu u sastavu zbog eventualnih povreda.
prvobitno je jokic bio namjenjen za trade, ali onda je doslo do zaokreta i jokic igra a nurkic na tribine.
garant je precizio sa svojim ponasanjem
Bilo bi odlično kad bi prešo u Kelte
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Neka ga na klupi da moze voditi vecu brigu o Pandzi i juniorskoj reprezentaciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jusufov problem je uvijek bila glava i mentalni sklop. Treniraš, šutis, radiš, trudiš se, a ne FB, poziranje, kreveljenje, nepotrebne rekacije itd.
save je napisao/la:Jusufov problem je uvijek bila glava i mentalni sklop. Treniraš, šutis, radiš, trudiš se, a ne FB, poziranje, kreveljenje, nepotrebne rekacije itd.
naucio od Saveza

ovo on itekako radisave je napisao/la:Jusufov problem je uvijek bila glava i mentalni sklop. Treniraš, šutis, radiš, trudiš se, a ne FB, poziranje, kreveljenje, nepotrebne rekacije itd.
problem je što se u zadnje vrijeme počeo previše folirati i na terenu
a to što neki žele da imaju klimoglave a da oni rade šta hoće je njihov problem
e sada malo je i jusf pretjerao kada je našao za shodno da se mješa u posao selektora U18 reprezentacije ipak to je već pretjerivanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.