Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
GKK Šibenik - Zadar(-14,5) h2
Sibenik bez ponajboljih igraca Blace i Basica,vjerovatno nece igrati ni Spanja.Ostali dio tima cine mladi igraci koji se tesko mogu suprotstaviti iskusnim zadranima koji bi morali ovo lagano dobit 15-20 koseva razlike
Sibenik bez ponajboljih igraca Blace i Basica,vjerovatno nece igrati ni Spanja.Ostali dio tima cine mladi igraci koji se tesko mogu suprotstaviti iskusnim zadranima koji bi morali ovo lagano dobit 15-20 koseva razlike
dinamo-istra 5+ 6+
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Makar jeda double da prođe da se popravim. Na nuli sam sad, izvuče me Njukaš. 
Ide i ovajadis30 je napisao/la:GKK Šibenik - Zadar(-14,5) h2
Sta veceras igras ?adis30 je napisao/la:Ide i ovajadis30 je napisao/la:GKK Šibenik - Zadar(-14,5) h2
Po meni Parker i Durant underu naginju...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa nisam jos odlucio ev kontam ali najblizi sam da odigram under koseva, mislim da nema sanse da prebace 200 koseva, i Duranta 27,5 manje
Sto se tice Duncana na 7,5 koseva ne bih ga dirao .Parkera haj moze se pokusati ima ga na 11,5 12,5
Teski matchupi Durant-Leonard Aldridge-Ibaka pa kao sto rekoh vjerujem da ce spursi usporit tekmu do bola (po meni 95:88 za spurse) pa samim tim ocekujem i dosta undera kod igraca.
Sto se tice Duncana na 7,5 koseva ne bih ga dirao .Parkera haj moze se pokusati ima ga na 11,5 12,5
Teski matchupi Durant-Leonard Aldridge-Ibaka pa kao sto rekoh vjerujem da ce spursi usporit tekmu do bola (po meni 95:88 za spurse) pa samim tim ocekujem i dosta undera kod igraca.
Westbrook ce pojesti Parkera to je jedino sigurno. Eh sada je pitanje da li ce daleko prebaciti asiste ili poene, po meni oboje ide over. Durant under jer ce ga cuvati vjerovatno Kawhi(ako Greg ne bude srao pa stavi Kawhija na Westbrooka kao sto je uradio ove godine jednom vec).adis30 je napisao/la:Pa nisam jos odlucio ev kontam ali najblizi sam da odigram under koseva, mislim da nema sanse da prebace 200 koseva, i Duranta 27,5 manje
Za under koseva se apsolutno slazem, granica od 200,5 se cini bas al bas velikom. I po meni bi i Kawhi morao preko jer ce uzeti vjerovatno 20+ suteva za 40ak minuta i uz koje slobodno morao bi prebaciti. LMA i Ibaka imaju teske matchupe i to necu nista igrati, dakle po meni:
Parker under 11,5
Westbrook over 24,5/over 10,5 ass
Durant under 27,5
Kawhi over 21,5
Under poeni 205,5, vjerovatno cu napraviti 2 tiketa po 2 para, tj. 2 dubla na po cvaju, pa cemo vidjeti.
i da dodam jos i Duranta 3,5 ass over, proslu je imao 8 protiv njih pa mislim da je ovo premala granica, trebao bi imati 5 barem i veceras jer ce igrati sigurno 40+ minuta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma bjezi od asistencija Westbrooka,nemam nista na premier racunu ja bi tu under spucao s pjesmom.U karijeri je Russel protiv Spursa odigrao 39 meceva i samo 4 puta je prebacivao 10 asista i to 11,11,12 i 13,a ove sezone na tri meca je imao 7,8 i 10
Prva utakmica playoffa tesko ce Oklahoma dolaziti do lakih poena a samim tim i Westbrook asista.
Prva utakmica playoffa tesko ce Oklahoma dolaziti do lakih poena a samim tim i Westbrook asista.
Zna li neko radno vrijeme za danas poslovnica ukoliko uopste rade
- muhamed121
- Kontakt:
Premier isto radno vrijeme od 10:00 do 21:00noviclan je napisao/la:Zna li neko radno vrijeme za danas poslovnica ukoliko uopste rade
Athletic Bilbao-Celta Vigo X 3.30
jedan prvomajski iksić, možda bude baš 1-1 rezultat
jedan prvomajski iksić, možda bude baš 1-1 rezultat
Ancona-Rimini 1 3,40
Carrarese-Prato 1 2,5
Tuttocuoio-Siena 2 4,8
Italijanska 3 liga,sve tri duela izmedju ekipa koje se bore za baraz za 2 ligu,i ekipa koje se bore za opstanak u 3 ligi.Ancona,Carrarese i Siena svi se bore za taj baraz a na sve tri ekipe su jake kvote.Jes da su to Talijani,ali nije su to one klasicne utakmice gdje nekoj ekipi ne treba a drugoj treba sto je kod njih normalno da se pusti,ovdje svima treba i svi bi trebali ici na pobjedu.Kladionice sigurno znaju nesto bolje nego mi,ali po ovim kvotama se isplati pokusat odigrat jer ne vjerujem da ce sve tri ekipe pustit bodove ovima za opstanak.Dodao bih jos L Aquila-Luchese 1 2,20 i Savona-Pistoiese 2 2,25
Carrarese-Prato 1 2,5
Tuttocuoio-Siena 2 4,8
Italijanska 3 liga,sve tri duela izmedju ekipa koje se bore za baraz za 2 ligu,i ekipa koje se bore za opstanak u 3 ligi.Ancona,Carrarese i Siena svi se bore za taj baraz a na sve tri ekipe su jake kvote.Jes da su to Talijani,ali nije su to one klasicne utakmice gdje nekoj ekipi ne treba a drugoj treba sto je kod njih normalno da se pusti,ovdje svima treba i svi bi trebali ici na pobjedu.Kladionice sigurno znaju nesto bolje nego mi,ali po ovim kvotama se isplati pokusat odigrat jer ne vjerujem da ce sve tri ekipe pustit bodove ovima za opstanak.Dodao bih jos L Aquila-Luchese 1 2,20 i Savona-Pistoiese 2 2,25
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Svaka cast rijetko ko kad promasi 5/5Bihac96 je napisao/la:Ancona-Rimini 1 3,40
Carrarese-Prato 1 2,5
Tuttocuoio-Siena 2 4,8
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Prijedor je napisao/la:Svaka cast rijetko ko kad promasi 5/5Bihac96 je napisao/la:Ancona-Rimini 1 3,40
Carrarese-Prato 1 2,5
Tuttocuoio-Siena 2 4,8
Ma yebem im familiju,mislio sam da nema šanse da sve odu onako kako su kladionice stavile,samo dokaz koliko oni znaju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Na prvu...
Cl Brugge- Genk 3+
Antalia- Konya 3+
Dragic (ass) 5+
Arouca- Nacional 1
Valencia- Villarreal 3+
Koef.: 21
Cl Brugge- Genk 3+
Antalia- Konya 3+
Dragic (ass) 5+
Arouca- Nacional 1
Valencia- Villarreal 3+
Koef.: 21
- CROtorious
- Kontakt:
evo jedan da je zanimljivije pratit tekmu
thompson 25,5 vise
livingston 11,5 vise
plumlee 12,5 skokovi manje
koef: 6
thompson 25,5 vise
livingston 11,5 vise
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Sretan Vaskrs ko slavi a ostalim sretan 1.maj
Livingston 11,5 više
Plummle 8,5 manje
Aminu 10,5 manje
Barnes 11,5 manje
Livingston 11,5 više
Plummle 8,5 manje
Aminu 10,5 manje
Barnes 11,5 manje
- CROtorious
- Kontakt:
plumlee 6 skokova za 2 min..jel ovo moguce??CROtorious je napisao/la:evo jedan da je zanimljivije pratit tekmu
thompson 25,5 vise
livingston 11,5 vise
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.