Ovako DInamo radi uzme igraca i odma na 4-5g ne brini se dosta njih oi propadne ali kad ubodu sa jednom dvojicom onda oni otplate sve ove ugovore igraca koji su propali i jos ostane para..amypitar je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Na 4 godine potpis, nema vise 1+1
**** u jednu ruku je super ovako dug ugovor,ali sta ako se ne pokaze kao pojacanje.
Sjetim se Osmanagica, i u zadnje vrijeme dosta igraca ,koji nisu htjeli da raskinu ugovor.Ja sam optimista,jer tu je Kodro,i u njega imam veliko povjerenje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ubrzo i cetvrti, ujedno i najkvalitetniji, se prikljucujeDrustveniParazit je napisao/la:'Tri' igrača u Sarajevu koji su nekad igrali u Vojvodini (i to zajedno)

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon je napisao/la:Ubrzo i cetvrti, ujedno i najkvalitetniji, se prikljucujeDrustveniParazit je napisao/la:'Tri' igrača u Sarajevu koji su nekad igrali u Vojvodini (i to zajedno)
Molim te, da je stoper

Kakav je igrac to cemo vidjeti na terenu koji je jedino mjerilo kako njemu tako i ostalim.
Za momka nisam cuo nista lose, mlad je igrac koji ima talenta i kojem je potreba zdrava sredina da jos vise napreduje i da pokaze svoj kapacitet, nadam se da ce se pokazati kao dobro pojacanje.
Za momka nisam cuo nista lose, mlad je igrac koji ima talenta i kojem je potreba zdrava sredina da jos vise napreduje i da pokaze svoj kapacitet, nadam se da ce se pokazati kao dobro pojacanje.
Ti si opet šampion !
Definitivno ce doci jos 3-4 igraca, neki su i dogovoreni ali sacekajmo press. Bice i odlazaka, naravno.
Sve u svemu, raduje me to sto smo krenuli na vrijeme sa rijesavanjem igracke krizaljke.
Sve u svemu, raduje me to sto smo krenuli na vrijeme sa rijesavanjem igracke krizaljke.
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobar je ovaj momak da mijenja Cimirota i Radovca u tehnickom aspektu...istice se u jednoj slaboj ekipi kao Drina, vidi se da zna
a opet s druge strane mi nije jasno zasto mu Kovacevic nije ispred Berberovica u defanzivnom aspektu veznog reda...Berberovic se protiv nas na Tusnju uopce nije iskazao kao osigurac, da smo mi imali i jednog fudbalera u napadu, a ne totalne diletante kakve imamo u sastavu, sigurno bi bar 1-2 kaznili one kontre sto on propusti presjeci pa igraci ostanu 3 na 3 sa odbranom ili 1 na 1 sa stoperima
a opet s druge strane mi nije jasno zasto mu Kovacevic nije ispred Berberovica u defanzivnom aspektu veznog reda...Berberovic se protiv nas na Tusnju uopce nije iskazao kao osigurac, da smo mi imali i jednog fudbalera u napadu, a ne totalne diletante kakve imamo u sastavu, sigurno bi bar 1-2 kaznili one kontre sto on propusti presjeci pa igraci ostanu 3 na 3 sa odbranom ili 1 na 1 sa stoperima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne mozemo reci da je nepotreban igrac jer nije uspio pokazati svoje umijece ako ga posjeduje, jer za neki sud o igracu je malo 200 minuta koliko je on odigrao u ovoj polusezoni.Burberry46 je napisao/la: Nadam se da dovodjenje Rustemovica, znaci odlazak Kostica, nepotreban igrac, jos i stranac
Edine dobro nam dosao
Ne znam koliko ko prati treninge i kakav je na treninzima, koliko se bori da uleti u prvih 11. Jer pored Gojka vjerujem da se ni Xabi Alonso ne bi naigrao

Mene interesuje druga stvar, ali se opet vracam na pracenje treninga, kakav je ovaj Kouadio, jel on vise krilini igrac ili vezni, na TM-u pise da mu je primarna pozicija centralnog (ofanzivnog) veznog.

@ultrasstyle_ty
Odgovor u vezi Berberovica ''Klin se klinom izbija" ako me razumijes

Jebote sve nam u ekipi;napadaci,vezisti,krila.
Mi bukvalno svatili parolu "Svi u napad jedan je Hase".

Mi bukvalno svatili parolu "Svi u napad jedan je Hase".
Koliko ima istine u tome da Radovac ne zeli da potpise ugovor?
I da li je ovaj igrac doveden upravo iz tog razloga?
Ako ima istine ovo za Radovca, onda je krajnje nekorekta i mogao bi da zavrsi kao mnoge ptice selice prije prvog yebanja...
I da li je ovaj igrac doveden upravo iz tog razloga?
Ako ima istine ovo za Radovca, onda je krajnje nekorekta i mogao bi da zavrsi kao mnoge ptice selice prije prvog yebanja...
-
- Kontakt:
Welcome edine, nadam se da ćeš biti novi cimi, samo da nas ne nerviraš u početku kao što je dotični. 
I Ibrače daj više tog golmana i štopera, što nas sekiraš bezze.

I Ibrače daj više tog golmana i štopera, što nas sekiraš bezze.

- Burberry46
- Kontakt:
Realno tanak je, nije to sto treba Sarajevu, onako tezak, spor, a Boga mi nema neku ni tehniku, plus stranac, a znamo da mozemo maskimalno 6 imati u rosteru, plus sigurno plata nije mala, stan itd, jos ako dodje jos jedan stranac na drugu poziciju, dodjem do zakljucka da je totalno nepotrebanhilmo je napisao/la:Ne mozemo reci da je nepotreban igrac jer nije uspio pokazati svoje umijece ako ga posjeduje, jer za neki sud o igracu je malo 200 minuta koliko je on odigrao u ovoj polusezoni.Burberry46 je napisao/la: Nadam se da dovodjenje Rustemovica, znaci odlazak Kostica, nepotreban igrac, jos i stranac
Edine dobro nam dosao
Ne znam koliko ko prati treninge i kakav je na treninzima, koliko se bori da uleti u prvih 11. Jer pored Gojka vjerujem da se ni Xabi Alonso ne bi naigrao![]()
![]()
![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
vec sam pisao da nam treba i zadnji veznni i evo ga
nisam bas ovog ocekivao ali o pojacanjima ne treba nikad suditi u naprjed teren ce pokazati da li vrijedi . mnogi ce reci sta ce nam pojacanje iz drine a iz leotara su dosli cimirot ,stojcev nasi ponajbolji igraci ,dok tipa berberovic ,kostic ,delas i slicni i nisu bas opravdali a dosli kao velika pojacanja .prednost ovih mladi igraca iz manje serredine sto zele uspjeh i ginu na terenu dok ovi stari i dokazani igraci kad se vrate nemaju vise taj motiv a ni kvalitet tako da mozda rustemovic i pogodak bude .sretno 

Ne svidja mi se dolazak Rustemovića.
Edin mi baca na Medunjanina.. lijevak, zna igrat lopte ima dobar dribling, odlicnu dugu loptu i pasove zna ga i zabit
-
- Kontakt:
Sto se tice Dine Rustemovica,dobili ste odlicnog igraca .Iz Zvornika sam ,znam decka iz vidjenja sto je bitno osim igrackih kvaliteta radi se o dobrom covjeku i momku koji je skroman i cvrsto na zemlji.
Dino je inace koliko znam iz Malog Zvornika u Srbiji,kao clan Vojvodine dozivio je tesku povredu u prijateljskoj utakmici .Nakon oporavka vratio se u Drinu,i evo sad opet ide u jedan veliki klub.
Dugorocno sigurno je to dobra investicija za Sarajevo,ali iskreno nisam siguran da li ce imati mjesto u prvoj postavi Sarajeva u startu.Da je otisao u neki drugi klub mozda bi bio glavni igrac,ali kod vas je strasna konkurencija.
Ono sto me interesuje da li se Drina bar malo tu ovajdila,jesmo li bar dobili kakvu kintu?Znaju li se bar neki detalji ugovora?
Dino je inace koliko znam iz Malog Zvornika u Srbiji,kao clan Vojvodine dozivio je tesku povredu u prijateljskoj utakmici .Nakon oporavka vratio se u Drinu,i evo sad opet ide u jedan veliki klub.
Dugorocno sigurno je to dobra investicija za Sarajevo,ali iskreno nisam siguran da li ce imati mjesto u prvoj postavi Sarajeva u startu.Da je otisao u neki drugi klub mozda bi bio glavni igrac,ali kod vas je strasna konkurencija.
Ono sto me interesuje da li se Drina bar malo tu ovajdila,jesmo li bar dobili kakvu kintu?Znaju li se bar neki detalji ugovora?
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma stranacka prepucavanja preko tariguza(Fahro-Koldzo),a u pitanju je nova veza Fahro-Gredić.cobefks je napisao/la:Ne cujem te brate nista od Koldzinih bageramarooni87 je napisao/la:Ne svidja mi se dolazak Rustemovića.
Nego, jel uzela uefa bodove Mersinu, do kad će se ići na štetu Željezničara, ima li kraja tom kriminalu ?
Ovaj drugi radi po šefovim uputama,a mladi potrcko ce vjerovatno za blacenje Koldze preko njegovog tariguza,dobiti neko mjesto,i napredovanje na nekoj funkciji.Fahru je uvijek rak-rana bila opstina NS, u kojoj ga je Koldzo redovno uzimao.Ovo mu je jedan od super prilika za novi udar,ovaj put preko fudbalskog kluba.Bice ovo duga, i neizvjesna utakmica.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 01 dec 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
- hule_barca
- Kontakt:
Jesam se iznenadio kada sam ugledao vijest da je Dino potpisao za Sarajevo. Išao sam 2 godine s njim u srednju školu i momak je zaista odskakao fudbalskim umijećem. Jak na nogama, tehnika fantastična, pregled igre također. Biće on dobar 

Mes Que Un Club
Dobro nam doso Edine..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ja se nadam da ce Edin biti pojacanje,ali sam opet misljenja da ako vec dovodimo igrace iz Premijer lige,da dovodemo one koji su bolji, od ovih sto sad imamo.
Ako zelimo iskorak u ovoj kokuznoj ligi, onda to moramo raditi kako radi Dinamo ,Rijeka.Znaci dovesti sve ono sto fakat valja, u ovoj Premijer ligi, gdje je plata misaona imenica.
Ako smo bili spremni platiti obestecenje Borcu za Grahovca 100 milja maraka,misljenja sam da za te pare,mozemo dovesti par mladih dobrih igraca iz Premijer lige.Samo prodajom jednog od njih, vratili bi i zaradili duplo.Isplati se riskirati sa mladim igracima,ali isto tako ne žaliti pare za dobrog igraca.
Bolje jedno, ali vrijedno pojacanje,nego tri polovnjaka.Nadam se da ce naši iz Uprave biti bolje srece,u ovom prelaznom roku.

Ako zelimo iskorak u ovoj kokuznoj ligi, onda to moramo raditi kako radi Dinamo ,Rijeka.Znaci dovesti sve ono sto fakat valja, u ovoj Premijer ligi, gdje je plata misaona imenica.
Ako smo bili spremni platiti obestecenje Borcu za Grahovca 100 milja maraka,misljenja sam da za te pare,mozemo dovesti par mladih dobrih igraca iz Premijer lige.Samo prodajom jednog od njih, vratili bi i zaradili duplo.Isplati se riskirati sa mladim igracima,ali isto tako ne žaliti pare za dobrog igraca.
Bolje jedno, ali vrijedno pojacanje,nego tri polovnjaka.Nadam se da ce naši iz Uprave biti bolje srece,u ovom prelaznom roku.