FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cobefks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 01 dec 2014, 22:07

Taj slucaj sa Benkom nije do nas, odnosno do nase uprave. Nadajmo se da ce kinezi sad poslati taj certifikat ili da ce fifa izdati privremeni. Duga je pauza, rijesit ce se to do pocetka prvenstva.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 01 dec 2014, 22:17

cobefks je napisao/la:Taj slucaj sa Benkom nije do nas, odnosno do nase uprave. Nadajmo se da ce kinezi sad poslati taj certifikat ili da ce fifa izdati privremeni. Duga je pauza, rijesit ce se to do pocetka prvenstva.
Kinezi ne daju brisovnicu,s kojom bi se mogao registrovati ovdje i to je samo problem :D

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 01 dec 2014, 22:22

ade43 je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Taj slucaj sa Benkom nije do nas, odnosno do nase uprave. Nadajmo se da ce kinezi sad poslati taj certifikat ili da ce fifa izdati privremeni. Duga je pauza, rijesit ce se to do pocetka prvenstva.
Kinezi ne daju brisovnicu,s kojom bi se mogao registrovati ovdje i to je samo problem :D
Valjda se sad to rijesi ako je fifa presudila u korist Benke i odbila zalbu kineza.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 01 dec 2014, 23:15

Moc medija je zaista velika. Evo danas citam ovo u Avazu za strumfove i ne mogu da vjerujem kako je Fahro na jednoj dvolisnici, preko pulsirajuceg zemljaka zavadio Koldzu i strumfove... Hoce da ga biju! Sreca pa mi nemamo dzankosa u klubu...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 dec 2014, 23:36

bordoakapitar je napisao/la:Moc medija je zaista velika. Evo danas citam ovo u Avazu za strumfove i ne mogu da vjerujem kako je Fahro na jednoj dvolisnici, preko pulsirajuceg zemljaka zavadio Koldzu i strumfove... Hoce da ga biju! Sreca pa mi nemamo dzankosa u klubu...

Ma njihova stvar.
JA koliko sam upućen, ali ni jedan član upravnog odbora našeg kluba ne obnaša neku političku funkciju (ako griješim ispravite me), i sa svim ovim problemima koje smo imali smo se izborili samo bez pomoći političara.
Tako da nas sad niko ne može optuživati da nam je "režim" pomogao, i ni jedan nas političar ne može ucijeniti ni za sitnicu.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 dec 2014, 23:49

Kako ti rezim nije pomogao, pa Alija je u amanet ostavio Mahathiru Bosnu, Mahatir natjerao Tana da dodje ovdje da ulaze :kafa:
Sve je to povezano, zato je Baka i dobio izbore

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 dec 2014, 00:19

pa i pticama na grani je jasno da su današnji "novinari" obična go.vna sa veoma malo izuzetaka...ne znam što vas više išta čudi :roll:
FORZA MARŠAL !!!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 02 dec 2014, 00:37

Ne znam za vas,ali ja bih opet volio vidjeti Kojasevica u bordo dresu.
Sarajevo ljubavi moja.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 02 dec 2014, 00:41

sonpenn je napisao/la:Ne znam za vas,ali ja bih opet volio vidjeti Kojasevica u bordo dresu.
Ponekad imamo previse kreatora igre na terenu, a onda jos i Kojasevic... Pogledaj BiH - Slovacka i sta se desi kad imas tri kreatora u istom trenutku na terenu, jednostavno, kao sto su govorili na forumu, trebale bi nam tri lopte na terenu.

Mozda i on i Sesar da sjede na klupi, ali i ona vec postaje popunjena, pogotovo za stranca Kojasevica, pa koliko god on nama drag bio.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 02 dec 2014, 01:51

Kojasevic je bio dobar za ono Sarajevo, u ovome nema sta da trazi :kafa:

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 02 dec 2014, 08:13

Stigle nove pare u klub, ovaj put namjenjene za igrački kadar.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 dec 2014, 08:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
AvdoMurga je napisao/la:Ermin Zec: Nikad ne bih obukao dres Sarajeva

Koje ovog majmuna zvao u FK svetinju :nene: :nene: :nene:
Ako je abdulah dajte mu otkaz odmah
Taj intervju je izmisljen i doista je jedano ko se sve bavi novinarstvom. S momkom sam dobar baš pravo i upravo se sad dopisujemo. Ovo sta rade pojedinci je za povracanje, kako oko nasa dva najveca kluba, tako i oko reprezentacije. Ne mogu ni da shvatim vas koji nasjedate na te price, pa zar prije tri dana nisu napisali Vaha pristao da preuzme repku, pa nakon dva sata Vaha, ipak, ne preuzima repku. Evo danas je naslovnici Hadzija selektor, Barbarez pomocnik i taj izmisljeni interbju Zeca. Strasno...
Dajte covjeku priliku da se makar kod vas izvadi.

Zbog ovakvih stvari najvise volim video intervjue. Interpretacije nasih novinara su generalno debilne.
#divovi

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 02 dec 2014, 10:35

Jeli istina da vas napustaju bilbija, cimirot, radovac ponude. za cimirota sam cuo da je wolsburg u pitanju
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 dec 2014, 10:37

hilmo je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Moc medija je zaista velika. Evo danas citam ovo u Avazu za strumfove i ne mogu da vjerujem kako je Fahro na jednoj dvolisnici, preko pulsirajuceg zemljaka zavadio Koldzu i strumfove... Hoce da ga biju! Sreca pa mi nemamo dzankosa u klubu...

Ma njihova stvar.
JA koliko sam upućen, ali ni jedan član upravnog odbora našeg kluba ne obnaša neku političku funkciju (ako griješim ispravite me), i sa svim ovim problemima koje smo imali smo se izborili samo bez pomoći političara.
Tako da nas sad niko ne može optuživati da nam je "režim" pomogao, i ni jedan nas političar ne može ucijeniti ni za sitnicu.
Doktor kluba ti je opstinski vjecnik(sdp) i sa nacelnikom opstine vas gura lovom i neplacanjem stadiona.Covjek je samo zbog toga usao u politiku btw. Ne mislim da ima nesto lose u tome,da se razumijemo
A buduci da je upravni odbor tan,malo je vjerovatno da ce biti politicar u bih

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 dec 2014, 10:44

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/dodite ... abavu/2004" onclick="window.open(this.href);return false;

Aldin ima od mene paketic.
1946

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 dec 2014, 10:48

BLU SKY je napisao/la:Jeli istina da vas napustaju bilbija, cimirot, radovac ponude. za cimirota sam cuo da je wolsburg u pitanju
Nije istina jer se nista ne zna još uvijek a najblizzi odlasku je neko koga nisi nabrojao :D

Što se tiče igračkog kadra eto ja sma dobio pravo nasupa, ili ce Kinezi da mi daju papire i da se registrujem sad na pocetku godine, ili ce uefa da izda licencu za privremenu registraciju do okončanja sudskog postupka. Kinezima je zalba odbijena, Benkina prihvacena dakle, sve je cisto hvala Bogu.

Lova o kojoj smo ja i fcsforever pricali jos u augustu za transfere je stigla kao sto rece brat iznad!

nasi rade, neki igraci su pred potpisom, neke ganjamo, neke cekamo sa odg, ima igraca koji ce ici, ima i onih koji ne zadovoljavaju MK

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 dec 2014, 10:56

Što se tiče Edina, momak je veliki potencijal i da nije bilo loma noge vec bi napravio karijeru. Ali je jako bitno da se momak i psihički i fizički vratio u fudbal i da se uopste ne primjete posljedice. Igrao je jako dobro ovu polusezonu učestvvovao u većini golova drine te zapeo za oko mnogim klubovima. Zrinjski je bio veoma blizu dogovora sa njim.

On je nesto kao Cimirot samo sto zna i gol zabiti. Problem je sto je igrao u slaboj ekipi pa je billo problema poslije 70-te minute jer se previse trosio, ali uz sve ono sto imamo , od masaža, suplimenata, ishrane i treninga, momak ce biti siguran sam za bar 40% bolji! Podsjecam, cimirot je dosao sa mnogo slabijom statistikom od njega u Sarajevo

Ja imam osjecaj da ce ovaj momak vrlo brzo dobiti sansu u prvih 11
Svaka čast upravi na odrađenom poslu, momka su pratili nekih 8-9 mjeseci, na preporuku SM, i vidjeli su da se radi o sjajnom igracu ali i sportisti, sto je najbitnije.

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 02 dec 2014, 11:10

Benko je napisao/la:Što se tiče Edina, momak je veliki potencijal i da nije bilo loma noge vec bi napravio karijeru. Ali je jako bitno da se momak i psihički i fizički vratio u fudbal i da se uopste ne primjete posljedice. Igrao je jako dobro ovu polusezonu učestvvovao u većini golova drine te zapeo za oko mnogim klubovima. Zrinjski je bio veoma blizu dogovora sa njim.

On je nesto kao Cimirot samo sto zna i gol zabiti. Problem je sto je igrao u slaboj ekipi pa je billo problema poslije 70-te minute jer se previse trosio, ali uz sve ono sto imamo , od masaža, suplimenata, ishrane i treninga, momak ce biti siguran sam za bar 40% bolji! Podsjecam, cimirot je dosao sa mnogo slabijom statistikom od njega u Sarajevo

Ja imam osjecaj da ce ovaj momak vrlo brzo dobiti sansu u prvih 11
Svaka čast upravi na odrađenom poslu, momka su pratili nekih 8-9 mjeseci, na preporuku SM, i vidjeli su da se radi o sjajnom igracu ali i sportisti, sto je najbitnije.

Semjon radi odlican posao... O njegovom angazmanu u FKS i njegovim emocijama prema FKS ne treba pricati. Nadam se da cemo ga buduce gledati ne samo kao skauta u klubu.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 dec 2014, 11:13

Benko je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Jeli istina da vas napustaju bilbija, cimirot, radovac ponude. za cimirota sam cuo da je wolsburg u pitanju
Nije istina jer se nista ne zna još uvijek a najblizzi odlasku je neko koga nisi nabrojao :D

Što se tiče igračkog kadra eto ja sma dobio pravo nasupa, ili ce Kinezi da mi daju papire i da se registrujem sad na pocetku godine, ili ce uefa da izda licencu za privremenu registraciju do okončanja sudskog postupka. Kinezima je zalba odbijena, Benkina prihvacena dakle, sve je cisto hvala Bogu.

Lova o kojoj smo ja i fcsforever pricali jos u augustu za transfere je stigla kao sto rece brat iznad!

nasi rade, neki igraci su pred potpisom, neke ganjamo, neke cekamo sa odg, ima igraca koji ce ici, ima i onih koji ne zadovoljavaju MK
Dobro došao nazad Leone :wave:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 dec 2014, 11:21

Pozz za svu raju :D
ne brinite, sve sam citao sta pisete pa sad kako mi sta padne na pamet, tako i napisem...

Evo sad se sjetih za Zeca.. odmah sam vidio da nešto smrdi jer je taj isti igrac pio kaficu sa clanom nase uprave prije 20-tak dana... i sad dojednom kao on ovo ono ...nigdje veze.

Drugo, sto se tice intervjua Dine Selimovica, sve je covjek objasnio. Mi nemamo plate kao sto su imali drugi kada su uzimali titule prije par godina, nas ni jedan igrac osim Benka nema preko 5000 maraka...ni jedan.
Druga je stvar sto je plata u DAN, sto se sve uplacuje redovno, sto imaju premije, sve moguce uslove koje moze imati jedan klub. TO NE ZNACI DA NE MOZEMO DAVATI PLATU OD 10 000 ali kome je davati? Budimo realni ako sutra damo, lupam, Cimirotu 10 000 platu, doći će malo bolji igrac i traziti 13 000 i sve tako...
Ovako drzis jedan balans gdje igraci iz PL , kao rustemovic, imaju platu 3-5 milja, igraci kao Benko imaju ugovor sa Cardiffom i ta cifra nas ne interesuje.
Sve se radi transparentno, ljudi zive z aovaj klub bukvalno i u svakom smislu te opaske.
Nema zime za nas u to budite sigurni, još samo par korekcija oko nekih igraca, ugovora i mozemo reci da smo na nogama. Nevjerovatna stvar je koliko je dusmanluka bilo oko FKS i koliko smo ih uspjeli odstraniti. Jos dvojica se drze priljepljeni ali sa jednom nogom... i onda vozdra.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Konzerva, Sinfoc1986 i 47 gostiju.