Dalje poene više gonim Lillard, Aminu, Green i Dragič.
Lovry asistencije manje
Margine nisam pisao, ali su iz Premiera. Ne bi me čudilo koliko imam sreće ovih dana da sve bude obrnuto
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Iduca ide u XCiva je napisao/la:Ja večeras prvenstveno lovim na NBA Miami - Toronto X

Na markicu fino ulovi X, Bijomba skokove, Aminua i Lillard koševe. Oko 90 marki solida.jopaa7 je napisao/la:Iduca ide u XCiva je napisao/la:Ja večeras prvenstveno lovim na NBA Miami - Toronto X
Treba ih loviti, ja sam prvu tekmu ulovio odmah X, a druga isto bila. Nekako su izjednacene ekipe i uopce ne cudi ako ode u produzetke. Neki dan imao OKC i Spurse X, Spursi dobili 4 razlike ali sve do zadnje minute je bilo napeto. Lupat par puta X, upadne jednom i evo dobrog plusa
4/5, ovaj Plumlee bas sad mora preci granicu i ispucati 11 lopti (6-11jopaa7 je napisao/la: Kako @SPY kaze, nemos ovo pogodit da si ne znam sta, ali evo neki od mojih vecerasnjih:
Plumlee 7,5 manje @1,70 (negdje vjerojatno ima i 8,5)
- Prve tri tekme zabijao 1, 6, i 5. uzimao oko 6 suteva i pogadao 2/6 uz 1-2 slobodna. Nema sut i tesko moze zabiti nesto, osim sreceGranica je mala ali prihvacam taj rizik. Spominje se da bi veceras mogao imati smanjenu minutazu sto odgovara za ovaj par
Miami 1X @1,40
- Jednima ne igra Whiteside, drugima Valanciunas, Miami mi je nekako bolja ekipa od Toronta. Po mom misljenju imaju vise kvalitete u napadu, dok je kod Toronta sve na Lowryu i Derozanu koje ako bar jednog uspiju zaustaviti trebali bi dobiti onda
Wade 4,5 asistencije manje @1,70
- Od 10 odigranih utakmica u ovogodisnjem playoffu, Wade je 3 puta isao preko ove granice a 7 puta ispod. Prve dvije tekme protiv Charlottea, i cetvrtu protiv njih, sto znaci da je zadnjih 6 tekmi u underu, pa neka tako nastavi i veceras a vise se posveti zabijanju koseva (prosla tekma 38).
Deng 13,5 manje @1,85
- Zadnje tri tekme je uzimao dvaput po 9 i jednom 6 suteva i u sve tri je ostao ispod (10, 12, 4). Ovo cisto onako na osjecaj jer sumnjam da ce danas ispaliti 13-14 lopti i ubaciti 50% toga. Ako Wade nastavi uzimati po 20 ili vise suteva, Dragic bar 14-15 (ako ga krene i vise) i Johnson 10+ minimalno, onda sumnjam da ce Deng ispucati preko 10-12.
Johnson 11,5 vise @1,85
- Cisto zbog granice koja mi je mala za igraca koji je u prve tri utakmice prosjecno uzimao 16-17 suteva (iskreno ocekujem bar 15 veceras). U prve tri tekme protiv Toronta je zabijao 16 (sut 7-19, 42 min.), 17 (sut 8-22, 41 min) i zadnju 10 (sut 4-11, 37 min). Vidimo da ima i dobru minutazu pa ako ga imalo krene sut, ocekujem da lagano prode ovu granicu.
Bas mi je drago, bravo!Civa je napisao/la:Ja večeras prvenstveno lovim na NBA Miami - Toronto X
zicer 10,5 vise korneraSPY je napisao/la:West Ham - Man. Utd![]()
Veoma bitna tekma za obe ekipe, X ne paše nikome. Manco ukoliko pobjedi preskace gradske rivale i uzima im mjesto u ligi prvaka dok Westham ganja svoje mjesto u Europi. Ja ću odigrati oba daju gol i više od 3,5 žuta kartona.
Kakve sam sreće završit će 0 0 i 0 žuti.
![]()
ja sam isto odigrao većSPY je napisao/la:West Ham - Man. Utd![]()
Veoma bitna tekma za obe ekipe, X ne paše nikome. Manco ukoliko pobjedi preskace gradske rivale i uzima im mjesto u ligi prvaka dok Westham ganja svoje mjesto u Europi. Ja ću odigrati oba daju gol i više od 3,5 žuta kartona.
Kakve sam sreće završit će 0 0 i 0 žuti.
![]()

Wawrinka zadnjih 15 meceva na zemlji 11 pobjeda 4 poraza a zadnji put njih dvojica igrali na zemlji 2012 god kad je wawrinka dobio 2:1 u setovima ah ko ce ti znat sta odigrat ovozgmiky je napisao/la:wawrinka.paire 2 3.55, 0-2 6.50
nije paire tako loš, mogao bi dobiti što da ne
Ljudino javi se da ti posaljem na kafu ako imas skrill sjetio te se i roknem u 41oj cenera na kvotu 16 daje prvi go u 1.pv thun. Ne prolazi ni minut i eto gola. Hehhe nikad brze zaradjeno!zgmiky je napisao/la:Basel-Thun gost daje gol 1.60, gost daje gol u 1.pol. 2.70, 1.pol. 2 6.80

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.