Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Izgleda da je igranka ipak počela. Bild je, koliko uspjevam shvatiti ovaj tekst na njemačkom, objavio da je Real dao ponudu za Edina, ali samo 25 mil. Eur.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... dzeko.html
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
I da ce se Real okrenuti Llorenteu i Almeidi, jer je Dzeko preskup.NoName je napisao/la:Izgleda da je igranka ipak počela. Bild je, koliko uspjevam shvatiti ovaj tekst na njemačkom, objavio da je Real dao ponudu za Edina, ali samo 25 mil. Eur.
Nista od Reala.
- NoName
- Kontakt:
Ma dobro, uvijek je takva priča kada se pregovara. Naći će se oni na 35 milja i svi zadovoljni
Iako iskreno, volio bih da ode u Englesku ipak.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Ponos Torina
- Kontakt:
ČISTO ISPIPAVANJE TERENA Real ako ga zeli kupice ga pa trazio Wolfsburg i 100 miliona tako je kada je Real u pitanju,Ali posto Wolfsburgu pare neigraju nikakvu odluku to je vec druga prica,ovo meni sve mirise da Wolfsburg nema nikakvu namjeru pustiti Dzeku bar jos 5,6 godina hoce maksimum da iscrpe iz njega,jer nikad nisu imali igraca poput Edina i ako ga prodaju propast ce ko zeton upravo se toga boji Honess supak debeli unistit ce nam igraca totalno....hoce da ga crpi do kraja ugovora pa da ga proda Bayernu sugavom za 10 mill!!!FUJ
Da se neuvrijede navijaci Bayerna
Da se neuvrijede navijaci Bayerna
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A i Wolfsburg više, pa, ipak, nije Džeko Messi ili neka legenda fudbala...
Manchester City ponudio 42 miliona eura, oni odbijaju...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa Llorente je skuplji od Džeke, Bilbao traži preko 50 mil. Real Madrid još uvek ništa nije ponudio za Džeku, ovo su sve špekulacije. Ali ako se desi da pošalju ponudu, najpametnije je da Edin to prihvati, za njegovo dobro, stvarno uz Mourinha lik će napredovati strava i plus uz dobru igru može do prvog sastava i iduće sezoneB0SANAC je napisao/la:I da ce se Real okrenuti Llorenteu i Almeidi, jer je Dzeko preskup.NoName je napisao/la:Izgleda da je igranka ipak počela. Bild je, koliko uspjevam shvatiti ovaj tekst na njemačkom, objavio da je Real dao ponudu za Edina, ali samo 25 mil. Eur.
Nista od Reala.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da je ponudio nebi odbiliAulleTa je napisao/la:A i Wolfsburg više, pa, ipak, nije Džeko Messi ili neka legenda fudbala...
Usro je Irfan ugovor i to dobro on je to nesto smuckao s Edinom...
Para vrti gdje burgija nece
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bio je faksimil ponude.Ponos Torina je napisao/la:Da je ponudio nebi odbiliAulleTa je napisao/la:A i Wolfsburg više, pa, ipak, nije Džeko Messi ili neka legenda fudbala...
Usro je Irfan ugovor i to dobro on je to nesto smuckao s Edinom...![]()
Para vrti gdje burgija nece
Spammer
Sanjao sam nocas, danasnju tekmu Wolfsburg-Werder, i Werder je pobjedio 3-2, a Dzeko i Diego su dali po jedan gol za Wolf.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Mislim da je Dzeko jako blizu Reala,ako ga ovi budu zeljeli oni ce ga dovesti,kao sto su doveli i Kaku,Ronalda,Alonsa.Albiola,Benzemu,Karvalja,prije njih Figa,Zidana,Bekama,Owena..ne znam stvarno igraca kojeg su zeljeli a da ga nisu doveli,mozda Davida Vilju:).. Da hoce danas protiv Werdera postici bar jedan gol ,mislim da bi se stvari jos vise razbuktale....
- fahrenheit
- Kontakt:
Prenosi. Bar tako su rekli danas.fahrenheit je napisao/la:prenosi li eurosport 2?
Ima tekma na Eurosportu 2.yup je napisao/la:Prenosi. Bar tako su rekli danas.fahrenheit je napisao/la:prenosi li eurosport 2?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Klasična utakmica Wolfsburga, Diego i Džeko u glavnim ulogama, stvorili su jednu šansu... loša utakmica...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odbili su prvu ponudu Reala od 25 mil Eura ,sto je mislim i realna cjena za njega.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ovaj Diego, mislim da ima doktorat iz oblasti: "Kako usrati fudbalsku utakmicu na 100 nacina", pa svaku loptu koju je dobio uspio je da je izgubi, to je cudo jedno
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Jest Stevo Karapandza,tajne male kuhinje Diega,Mandze,McChickena i rumenog.guber90 je napisao/la:Ovaj Diego, mislim da ima doktorat iz oblasti: "Kako usrati fudbalsku utakmicu na 100 nacina", pa svaku loptu koju je dobio uspio je da je izgubi, to je cudo jedno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko danas jedan od losijih igraca Wolfsburga, mozda cak i najlosiji.
-------------------Begović------------------
Ma kako će igrati kad ovaj sudija stalno sjecka igru, nikad goreg nisam gledao, evo sad svira penal, stvarno smiješno...
EDIT: Benaglio mangupski brani...
EDIT: Benaglio mangupski brani...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.