Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

amstaff
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2014, 21:33

Ne znam kakve veze imaju ti turcini sa nama, ali neka ti bude...

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 23 avg 2014, 21:37

Cartman je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Kapiten igra u ponedjeljak protiv Liverpoola.

Dzeko je Erdogan, a Spahic je Ataturk. Zna se ko je vjecni kapiten. :bow:
dijeliš mu epitete kao da te plodio svaki dan bez prestanka. Još ono gazijo, vječiti kapitenu ne zaslužujemo te, fuj kakve gluposti pišete.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 21:39

Kakva maestralna partija Spahica.Majko mila kakva igracina,pa on im je sve i sve u odbrani.
Da sam na mjestu onih koji su pisali clanke i pamflete da ce Spahic izgubiti mjesto u Bayeru ili ovih hejtera sa foruma,umro bih od sramote majke mi mile i izbrisao bih sve profile sa foruma da se ne sramotim vise.
Po goal.com.igrac utakmice.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 23 avg 2014, 21:44

Spaha institucija hejteri eno vam pape teleca glava nkaa vam on pamet kroji :tokralju: :tokralju: :tokralju:
joj hamo vidi mu glave

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 21:46

Zamisli samo koji je to nivo fudbala,to je vrhunski fudbal a ne neke kikiriki lige.Ova djeca i hejteri ne uzimaju u obzir to,njima ako Susic odigra protiv Dragovoljca ili onog kazahstanskog Kukurikua,Vranjes izdominira protiv Samsunspora ili Cimirot razvali protiv Velike Obarske i Haugesunda,to je njima ravno bundeski,serie a,epl...boli njih kiki :oops:
Ovo sa Spahom je pet levela iznad toga,vrhunski fudbal i tu izdominira potpuno :tokralju: :tokralju:

Au,tek sad postajem svjestan u kakve smo se mi probleme uvalili odlaskom Spahe i Misketa.Sad smo puno slabija reprezentacija nego smo bili prije mjesec dana :damn:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 23 avg 2014, 21:50

Rusilac je napisao/la:Zamisli samo koji je to nivo fudbala,to je vrhunski fudbal a ne neke kikiriki lige.Ova djeca i hejteri ne uzimaju u obzir to,njima ako Susic odigra protiv Dragovoljca ili onog kazahstanskog Kukurikua,Vranjes izdominira protiv Samsunspora ili Cimirot razvali protiv Velike Obarske i Haugesunda,to je njima ravno bundeski,serie a,epl...boli njih kiki :oops:
Ovo sa Spahom je pet levela iznad toga,vrhunski fudbal i tu izdominira potpuno :tokralju: :tokralju:

Au,tek sad postajem svjestan u kakve smo se mi probleme uvalili odlaskom Spahe i Misketa.Sad smo puno slabija reprezentacija nego smo bili prije mjesec dana :damn:
Cimirot je razvalio i protiv Borusije, kad nabrajaš lijepo nabroji. Momak koji ima 21 god igra za 10.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 21:51

Takodje,sramota je da je ovaj velikan na pdf ostalo :oops:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 21:53

GameFKS je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Zamisli samo koji je to nivo fudbala,to je vrhunski fudbal a ne neke kikiriki lige.Ova djeca i hejteri ne uzimaju u obzir to,njima ako Susic odigra protiv Dragovoljca ili onog kazahstanskog Kukurikua,Vranjes izdominira protiv Samsunspora ili Cimirot razvali protiv Velike Obarske i Haugesunda,to je njima ravno bundeski,serie a,epl...boli njih kiki :oops:

Cimirot je razvalio i protiv Borusije, kad nabrajaš lijepo nabroji. Momak koji ima 21 god igra za 10.
Recimo da je razvalio protiv Borusije(mada ne znam kako je razvalio kad su porazeni)ali to je samo jedna jedina jaka utakmica.Jesi li ti svjestan u koliko pet puta jacih utakmica su izdominirali ovi velikani Spaha i Miske?

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 23 avg 2014, 21:54

zvat ce Susic Spahica i Misimovica opet , kad zijanimo bodove od Cipra skontace da mu pola repke sjedina klupi :mrgreen:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 23 avg 2014, 21:56

Rusilac je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:

Recimo da je razvalio protiv Borusije(mada ne znam kako je razvalio kad su porazeni)ali to je samo jedna jedina jaka utakmica.Jesi li ti svjestan u koliko pet puta jacih utakmica su izdominirali ovi velikani Spaha i Miske?
Kakve veze ima poraz? Po tvom komentaru se vidi da nisi ni pogledao utakmicu. Momku je 21 godinu i siguran sam da će napraviti nešto dobro u karijeri, ja spomenuo nisam ni jedno ni drugo. Vrijeme je da se da prilika novim momcima.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 22:10

Vama pitarima je najvaznije da se zovu igraci iz Sarajeva.Jos da je uvalit Dupovca,Puzigacu,Bilbiju...yebes razultat,vazno je da u reprezentaciji igraju igraci Sarajeva :oops:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 23 avg 2014, 22:16

Rusilac je napisao/la:Vama pitarima je najvaznije da se zovu igraci iz Sarajeva.Jos da je uvalit Dupovca,Puzigacu,Bilbiju...yebes razultat,vazno je da u reprezentaciji igraju igraci Sarajeva :oops:
? Ti nemaš više od 17 godina. Čitaš li ti šta pišeš? Pišeš za Cimirota kako je samo odigrao dobro protiv dva tima, a pojma nemaš kako igra jer ne pratiš i ne gledaš. Nijednog drugog igrač nisam ni pomenuo a nisam ni rekao da zaslužuje neko da bude u A timu. Jedini koji zaslužuje da dobije šansu je Gojko. Rezultat utakmice sa Borusijom automatski znači da je Cimirot igrao loše ili solidno. Nemoj komentarisat' stvari u koje nisi upućen.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2014, 22:19

Emir Kolasincu dao podrsku na facebooku nakon povrede:
Brate moj iako sam danas pobijedio u jako vaznoj utakmici nisam niti malo sretan jer sam cuo sta ti se dogodilo!!!! Budi jak i vrati se jos jaci... Trebaju te tvoji vjerni navijaci i iskreni prijatelji.
To je taj lider i idol mladim momcima u reprezentaciji. Mi ne znamo sta smo izgubili u ekipu. Oprosti nam Spaha. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 avg 2014, 22:21

Jest, lider i idol sa drustvenih mreza. :thumbdown:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2014, 22:23

Adinjo je napisao/la:Jest, lider i idol sa drustvenih mreza. :thumbdown:
Ne, lider na terenu. Covjek koji je svom zivotom branio Bosnu i Hercegovinu i svoje suigrace. U svakoj situaciji. Zbog dusmana vise ne moze bit na terenu u svetom dresu.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 avg 2014, 22:26

Da ima kuveta jos bi bio na terenu. Stigle ga godine pasa moj zato i nije vise na terenu.
Logicna stvar. Oprostili smo se i od boljih, pa evo nas zivi smo. Nemoj se ti puno sikirati za njega, on za tebe garant nece.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2014, 22:30

Oprostio se Barbarez, puno veci covjek i igrac od ovog ludjaka i prezivjeli smo. Cak se i kvalifikovali na SP, a bili bi i na Euru da nas nije zajebo 15 min do kraja... Ne vidim zasto zaliti Spahica. Najgore od svega sto ovi likovi jedva cekaju neuspjeh da mogu velicati Spahica. Nekima je ovdje Spahic veci od reprezentacije...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 avg 2014, 22:31

Cartman je napisao/la:Emir Kolasincu dao podrsku na facebooku nakon povrede:
Brate moj iako sam danas pobijedio u jako vaznoj utakmici nisam niti malo sretan jer sam cuo sta ti se dogodilo!!!! Budi jak i vrati se jos jaci... Trebaju te tvoji vjerni navijaci i iskreni prijatelji.
To je taj lider i idol mladim momcima u reprezentaciji. Mi ne znamo sta smo izgubili u ekipu. Oprosti nam Spaha. :(
Izgubili smo jedan igrac sto nam je uvijek vrijedio plus jedan igrac u odbranu. Lik sto nas je spasio toliko puta kad je kloc kao Pandza napravio jednu veliku gresku. Zadnji put, nemoj da se zaboravi ovaj post - bez kapitena, odbrana ce igrati za zatvora. Hejteri, nemoj te kukati kad Lukaku uvali tri komada.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2014, 22:32

Adinjo je napisao/la:Da ima kuveta jos bi bio na terenu. Stigle ga godine pasa moj zato i nije vise na terenu.
Logicna stvar. Oprostili smo se i od boljih, pa evo nas zivi smo. Nemoj se ti puno sikirati za njega, on za tebe garant nece.
Lik danas odigrao vrhunsku utakmicu protiv Dortmunda i stigle ga godine. :crazy:

Dan danas najbolji stoper Bosne i Hercegovine. Ko smo mi da se odreknemo standardnog igraca ekipe iz vrha Bundeslige?

Ja vas volim malo prcat sa ovim "ne zasluzujemo te" i to, ali objektivno gledano je on nas najbolji stoper. Niko normalan ne moze tvrdit drukcije.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2014, 23:01

Spahicev problem je njegovo ponasanje, a ne igracke kvalitete. Sigurno da je nas najbolji stoper, ali previse je sam sebi dao ovlasti u i oko reprezentacije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.