Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sjecam se kad je lijevi ronaldo igrao, pojacan sa kako kazete najvecim svih vremena Zidanom, figom, bekamom, ovenom, carlosom..., pa je opet jedan zubati decko pobrao aplauze na bernabeu nakon sto je sam pobijedio sve te velikane na kamari
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[quote="Romariooo"]Sjecam se kad je lijevi ronaldo igrao, pojacan sa kako kazete najvecim svih vremena Zidanom, figom, bekamom, ovenom, carlosom..., pa je opet jedan zubati decko pobrao aplauze na bernabeu nakon sto je sam pobijedio sve te velikane na kamari
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni[/quote
...E tako je...Zubati je po meni najbolji igrac kojeg sam gledao i da je nastavio igrati dobro bio bi najbolji igrac svih vremena,niko mu ne bi bio ni blizu...Kakav Pele kakav Maradona,Ronaldo....Steta sto vise nije u formi...On je imao tehniku koju drugi igraci mogu samo sanjati....
A sto se tice desnog, prvo skocite pa recite hop, prosle sezone je bio nedovaljan za bilo sta, a lako se moze ponoviti i u ovoj sezoni[/quote
...E tako je...Zubati je po meni najbolji igrac kojeg sam gledao i da je nastavio igrati dobro bio bi najbolji igrac svih vremena,niko mu ne bi bio ni blizu...Kakav Pele kakav Maradona,Ronaldo....Steta sto vise nije u formi...On je imao tehniku koju drugi igraci mogu samo sanjati....
Mozel neko postavit golove od juce, molim vas sto prije, hvala !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
...evo sad sam procitao izjavu Ronalda:"Neka barcelona nama zabije osam golova"....stvarno sam postovao Real,ali zbog izjave ovog glumca vise ga ne postujem ni malo...vidjecemo ga na el clasicu...
Po tome se mjeri koliko je neki igrač velik ?!Romariooo je napisao/la:Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
al si izostavio ovoenobarca je napisao/la:...evo sad sam procitao izjavu Ronalda:"Neka barcelona nama zabije osam golova"....stvarno sam postovao Real,ali zbog izjave ovog glumca vise ga ne postujem ni malo...vidjecemo ga na el clasicu...
"Ne lovim nikakve rekorde, niti me zanimaju osobni rekordi i nagrade. To što dajem pogotke je dobro za Real, a tim mi je iznad svega. Dio sam ekipe, tako se osjećam i tako se ponašam",
"Njihovih osam pogodaka Almeriji nije podatak zbog kojeg me strah. Mi nismo Almerija, već smo ekipa koja će im se suprostaviti na pravi način. Jedino i isključivo me zanima osvajanje Primere i svi smo tome podređeni", završio je Portugalac.
...e toga pola nema na stranici Euronogomet...Ali svejedno je on glumac i vidi se da zavidi barci...boom.dll je napisao/la:al si izostavio ovoenobarca je napisao/la:...evo sad sam procitao izjavu Ronalda:"Neka barcelona nama zabije osam golova"....stvarno sam postovao Real,ali zbog izjave ovog glumca vise ga ne postujem ni malo...vidjecemo ga na el clasicu...
"Ne lovim nikakve rekorde, niti me zanimaju osobni rekordi i nagrade. To što dajem pogotke je dobro za Real, a tim mi je iznad svega. Dio sam ekipe, tako se osjećam i tako se ponašam",
"Njihovih osam pogodaka Almeriji nije podatak zbog kojeg me strah. Mi nismo Almerija, već smo ekipa koja će im se suprostaviti na pravi način. Jedino i isključivo me zanima osvajanje Primere i svi smo tome podređeni", završio je Portugalac.
I zaboravio si... najbolji igrac na svijetu. I na cemu zavidi Barci? Mozda na 30 Primeri i 9 LP?enobarca je napisao/la: ...e toga pola nema na stranici Euronogomet...Ali svejedno je on glumac i vidi se da zavidi barci...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
...hahaahha...on najbolji????...on messiju nije ni blizu...A barci zavidi na nogometu koji barca igra zadnjih 3 godine...Portillo je napisao/la:I zaboravio si... najbolji igrac na svijetu. I na cemu zavidi Barci? Mozda na 30 Primeri i 9 LP?enobarca je napisao/la: ...e toga pola nema na stranici Euronogomet...Ali svejedno je on glumac i vidi se da zavidi barci...
Sut, brzina, stamina, skok, balans, pas, karakteristike vodje, dribling, finte... sve su to predispozicije koje idu Lessiju u prilog, jel? Pichichi? Nego, de ti meni reci samo jel istina da je nakon tekme Njemacka - Argentina na SP-u, kada su svi otisli sa stadiona, jedino Lessi ostao da zabije koji gol?enobarca je napisao/la: ...hahaahha...on najbolji????...on messiju nije ni blizu...A barci zavidi na nogometu koji barca igra zadnjih 3 godine...![]()
![]()
...barca ubjedljivo igra najljepsi nogomet...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barca igra najljepsi nogomet? Naravno, kako da ne, 589345989845984983598345893958 pasova od kojih je 950259088953 nepotrebno. btw. post ti je pickin dim
jest lijepo kad ima više smajlia nego riječi

da li vidite uljeza
normalno da Ronaldo zavidi barceloni ipak je ona Més que un club
(ovo je ironija eno)
da li vidite uljeza
normalno da Ronaldo zavidi barceloni ipak je ona Més que un club
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nego, znas sta sam neki dan cito? Kaze, Puyol inace izbjegava zimovanja u planinskim predjelima, jednom si je priustio jedno takvo i umal ga nisu ubili neki lovci, mislili od njega divlji veparRaul_64 je napisao/la:jest lijepo kad ima više smajlia nego riječi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da li vidite uljeza![]()
normalno da Ronaldo zavidi barceloni ipak je ona Més que un club(ovo je ironija eno)
Samo me zanima ko ce sad ic u duel sa Ramosom, ovaj onako voli igrat muski, kukala mu majka ko stane na njegovu stranu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte da tražim rodne listove na uvid.
Ili, još bolje, da vam pošaljem Wengera i ostale da se predstavljaju kao navijači Auxerrea ili Getafea.
Helem, još 8 dana do praznika fudbala. U ovom kolu Lige Prvaka bismo mogli svjedočiti pobjedama Realovih i Barcinih protivnika, jer su to nebitne utakmice(posebno za Real). Inače, mislim Real itekako ima svoju šansu na Kamp Nou stadionu, posebno kada se pogledaju šprinteri koje posjedujete. Vaša sreća što bliže Barcinom golu neće(ne može) igrati Drenthe, jer bi odbrana i navijači Barce mogli s lakoćom gledati ovu utakmicu. Higuain nije nikada riješio neku veliku utakmicu, mogla bi to biti njegova noć. Također, mislim da je kranje vrijeme da i Ronaldo nešto napravi u El Clasicu, njegov ego ne može dopustiti da Messi bude bolji strijelac i asistent u duelima ovih dvaju timova. Nego, Ramos je najslabija karika u odbrani Reala(lik je totalno fan forme), tako da...
Helem, još 8 dana do praznika fudbala. U ovom kolu Lige Prvaka bismo mogli svjedočiti pobjedama Realovih i Barcinih protivnika, jer su to nebitne utakmice(posebno za Real). Inače, mislim Real itekako ima svoju šansu na Kamp Nou stadionu, posebno kada se pogledaju šprinteri koje posjedujete. Vaša sreća što bliže Barcinom golu neće(ne može) igrati Drenthe, jer bi odbrana i navijači Barce mogli s lakoćom gledati ovu utakmicu. Higuain nije nikada riješio neku veliku utakmicu, mogla bi to biti njegova noć. Također, mislim da je kranje vrijeme da i Ronaldo nešto napravi u El Clasicu, njegov ego ne može dopustiti da Messi bude bolji strijelac i asistent u duelima ovih dvaju timova. Nego, Ramos je najslabija karika u odbrani Reala(lik je totalno fan forme), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
...Samo vi pisite te gluposti,vidjecemo u ponedjeljak ko je bolji...BARCA CE VAS SAMLJETI...

dobar za Puyola,dobar
samo nam je on potreban

joj kad ga Xabi pusti s lanca prema onim kerovima...ima baš ono inteligentnu facu :ugeek:
btw vidi monologa...nikad čovjek nebi rek`o da ti je barcelona prvi klub
btw 2 dobar eno više riječi nego smajlia...dobar
samo nam je on potreban

joj kad ga Xabi pusti s lanca prema onim kerovima...ima baš ono inteligentnu facu :ugeek:
...Kakvo je to pasce...njega Puyol moze strpati u dzep...Raul_64 je napisao/la:dobar za Puyola,dobar![]()
samo nam je on potreban
Ae smiri se, ko da si imao snosaj sa zenom prvi putRomariooo je napisao/la:NaHebat cete u ponedjeljak, mnogo cete da nahebe
Nego, de nek mi neko kaze, kako Puyol moze u dzep strpati zadnjeg veznog?
ma možda bwin naštima utakmicu pa budemo vodili prvo poluvrijeme eee Romarioooo možda izgubimo samo dva razlike nikad se nezna...ja sam optimistRomariooo je napisao/la:NaHebat cete u ponedjeljak, mnogo cete da nahebe
mislim da ni vama nije svjedno al hajd...
btw joj @eno možda tada bude kasno za Iniestu i slične
Zbog ove nakaze ce pisati RP-roditeljska paznja kad bude el classico, valja mi djecu odvesti u drugu sobuenobarca je napisao/la:...Kakvo je to pasce...njega Puyol moze strpati u dzep...Raul_64 je napisao/la:dobar za Puyola,dobar![]()
samo nam je on potreban
Nece njega puyol trpati, strpat ce ronalda
Znate li poslovicu : Ronaldo ne pada daleko od Puyola
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.