baš

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
po citavom tijeluanonimni je napisao/la:pa normalno, takav sam uvijek![]()
baš
woow za nepunih 8 mjeseci si nakucao 3.1k postova mislim da si nadmasio i "harishp"anonimni je napisao/la:pa normalno, takav sam uvijek![]()
baš
na zapovjedbagrcavi je napisao/la:Smirite se sviju vam
istina, imam veći prosjek od njegapropuh je napisao/la:woow za nepunih 8 mjeseci si nakucao 3.1k postova mislim da si nadmasio i "harishp"anonimni je napisao/la:pa normalno, takav sam uvijek![]()
baš
znam da je off al' mi zapade za oko
vjerovatno hoće, ne znam je li uopće službeno podnesena molba za odgodu...AboveTheLaw je napisao/la:nego hoce li se igrat utakmica u subotu ili nece ?
Oprahnoge je napisao/la:Kako je Jamak pametan,on pije pivu![]()
DAnas su trenirali Čolić,Bekrić i Svraka
Utamica i ako se odgodi igra se u nedelju u 19h,ako se odgodi,mada su nasi optimisticni da ce svi biti spremni za subotu vec...kralj_je_mrtav je napisao/la:Utakmica se po svemu sudeci nece igrati u subotu, ujutreo ide zahtjev za odgodom uz nalaze sa infektivne, tako da nece biti problema, bar ne bi trebalo biti. Smajke radi sve bolje, danas cak malo i igrao sa ostalim, pa radio istrcavanja i to sa promjenom pravca kretanja i doista izgleda dosta dobro. Cak u kopackama trenirao, pa su ga malo i provocirali, obukao ih nakon pet mjeseci.
ne, ali imamo babuku, on ce da nam sredi....Sarajlijc@ je napisao/la:Jel vi to imate samo 11 igraca prijavljenih pa ne mozete igrati?
ne lupaj gluposti.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel vi to imate samo 11 igraca prijavljenih pa ne mozete igrati?
klitoris.babagrcavi je napisao/la:može li link tog teksta ?
Vezano za Smajica,iskreno nisam nimalo optimista da ce biti igrac kao sto je nekad bio.Drago mi je da se oporavlja i da ce vrlo brzo biti totalno zdrav.Ali nisam optimista,volio bih da nisam u pravu i da me demantuje taj momak koji sigurno ima lavovsku volju da opravda ovu silnu podrsku koju ima.Jedno je zelja a drugo je tijelo,a on je i dosao u Zelju vec dosta "defektan".Mislim da od Smajica necemo vidjeti onog igraca kojeg zelimo svi.Sve bih dao da nisam u pravu.Ipak,neka ga tu sa nasim igracima i vjerujem da ce moci pomoci ponekad,za razliku od varijante koja je ocekivana ,tj. da bude glavni igrac.kralj_je_mrtav je napisao/la:Utakmica se po svemu sudeci nece igrati u subotu, ujutreo ide zahtjev za odgodom uz nalaze sa infektivne, tako da nece biti problema, bar ne bi trebalo biti. Smajke radi sve bolje, danas cak malo i igrao sa ostalim, pa radio istrcavanja i to sa promjenom pravca kretanja i doista izgleda dosta dobro. Cak u kopackama trenirao, pa su ga malo i provocirali, obukao ih nakon pet mjeseci.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, mavi i 53 gosta.