FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MinjonKocka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MinjonKocka » 30 avg 2012, 15:59

Ne znam sta je problem, hocemo da igramo sa prvom postavom, a ne drugom ko da igramo protiv Bosne iz Visokog. Mi poslali zahtjev, nasi prijatelji iz Slavije pristali i hvala im na tome. Mogli su i odbiti, sto bi vecina uradila. Ne kontam kakve to veze ima sa navijacima drugih klubova, zasto dolaze vamo i drze predavanja, odnosno jos gore zasto o tome raspravljaju na svojim temama :S
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 30 avg 2012, 16:00

zamorano je napisao/la:
lev77 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:Odgoda je dokaz da Željo više nije jak kao što je nekad bio :D Nije Željo oslabio,koliko su drugi ojaćali :)
haloo,dosta te viseee.jesi li ti opsjednut zeljom ??visis na nasoj temi ;)
Boga mi ja ne visim,ja sjedim trenutno :D Ako sam koga il šta uvrijedio nek kaze,a ti 77 nemoj me čitat i riješen problem :lol:
dovoljno reci zenicanin :lol: :lol: :lol: nisi dobar sa glavom
od tvoja 31posta 13 si napisao na nasoj temi to ti ga dodje 42% ;)

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 30 avg 2012, 16:08

SarajlijaTM je napisao/la:
nane58 je napisao/la:kada je veceras trening ?
18:00
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 30 avg 2012, 16:11

lev77 je napisao/la: dovoljno reci zenicanin :lol: :lol: :lol: nisi dobar sa glavom
I svaki mu post zavrsava sa "pozdrav samo starim vodjama manijaka" :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 30 avg 2012, 16:17

admirone je napisao/la:
lev77 je napisao/la: dovoljno reci zenicanin :lol: :lol: :lol: nisi dobar sa glavom
I svaki mu post zavrsava sa "pozdrav samo starim vodjama manijaka" :lol: :lol: :lol:
Napiso sam ih 24 do sad :D Jel to zabranjeno :D I još cu 1000 :D I pozdrav samo starim vodjama MANIJAKA...
::::SAMO ČELIK::::

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 30 avg 2012, 16:19

admirone je napisao/la:
liku nije dobroo :D neka teska budala

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 avg 2012, 16:19

GaziHusrevbeg je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
nane58 je napisao/la:kada je veceras trening ?
18:00
Hvala Beze :mrgreen:

Nesto kontam da im veceras ponesem paket tariguza pa nek razdjele,zlu ne trebalo,ako zatreba :lol: :lol: :lol:

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 30 avg 2012, 16:21

zamorano je napisao/la:
admirone je napisao/la:
Napiso sam ih 24 do sad :D Jel to zabranjeno :D I još cu 1000 :D I pozdrav samo starim vodjama MANIJAKA...
imas li ti neki problem ??iz zeljeznog polja si ko da gledam :lol: :lol: :lol: :lol:

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 30 avg 2012, 16:23

kupi im onaj mekanii :lol: :lol: :lol: dvoslojni :lol: :lol:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 avg 2012, 16:32

Jamaku smanjena kazna na 3 utakmice.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Rios

Post Postao/la Rios » 30 avg 2012, 16:35

exbabilon je napisao/la:Jamaku smanjena kazna na 3 utakmice.
Pomjesana osjecanja :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 30 avg 2012, 17:12

sta je to i vi igrate u nedelju bogami vas potrova TORABIJEVA SVETA VODDICAAA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 30 avg 2012, 17:15

al_akhisari je napisao/la:...@boccacio bojim se da je u ovom društvu nemoguć konflikt mišljenja, bez verbalnog pa i ličnog - fizičkog :cry: insan se jednostavno mora navici na takve stvari i ne uzimati ih k srcu;

...što se tiče situacije s igračkim kadrom općenito, slažem se s tobom u dijelu u kom govoriš o tome šta bi trebalo da su oni koji sjede na klupi; međutim, u situaciji kada rezerve treba da pokriju pola ili više od pola u prvih 11, mislim da je odgoda logičniji pokušaj prevazilaženja situacije; kažem pokušaj, jer ko zna kako će sve to ispasti: moguće da i pored svega toga, rezerve pokriju 2-3 pozicije u prvih 11 ( otkuda znamo, možda je prolongiranje utakmice za jedan dan, s ciljem pokušaja osposobljavanja nekolicine - ne svih ); kao što je veća kazano: bez obzira ko istrčao na teren grbavice, od njega se očekuje da se bori, trči i da sve od sebe - i niko mu neće mnogo zamjeriti ;)
Sve to apsolutno stoji i uopste nije problem kada trener zeli da ima one najbolje u ekipi.To je sasvim logicno i svako bi normalno pokusao da odgodi utakmicu u ovakvim okolnostima.To da je Amar ispravno i logicno razmisljao nije uopste upitno.Skrecem paznju na takve situacije namjerno,jer ispada da osim 12-13 igraca mi stvarno nemamo kvalitetnu zamjenu.Oni treniraju i ne igraju,imaju ugovore.Ja samo kazem da bi im dao sansu.Za to i jesu u klubu.Razmisljam i onda kontam,da u ovih standardnih 11 bude varijanta da su dvojica povrijedjena a da trojica imaju zute kartone.Da li je to nemoguca situacija da se poklopi ? Naravno da se to moze desiti. To je opet 5 standardnih igraca koji ne bi igrali.Sta bi onda uradili ?
I ja mislim da ce se do nedjelje nekolicina oporaviti i da ce bar njih trojica igrati od ovih standardnih.Ne vjerujem da ce se bas svi oporaviti i sigurno da ce neko od ovih "slabijih" dobiti sansu da igra.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 30 avg 2012, 18:19

Sracka je proslost,svi su na treningu!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 avg 2012, 18:24

BlingBling je napisao/la:Sracka je proslost,svi su na treningu!
To se trazi :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 30 avg 2012, 20:16

Paranoja je napisao/la:
Plavetnilo je napisao/la:Evo ja sam u skupini kretena koja misli da odgode ne treba biti.
Što imamo rezervne igraće ? Što smo ih dovodili ? Da treniraju, griju klupu, idu na pripreme i dobivaju platu ? Ako nisu adekvatne ili bar približno adekvatne zamjene u slučaju povreda i bolesti šta će nam ???
Na kraju krajeva ne zaslužuju li priliku da pokažu zašto primaju platu ?
I nek mi pobornici odgode utakmice objasne šta bi radili da nam ti isti prvotimci ne mogu igrati zbog kartona , jel bi i onda tražili odgodu ????
Igraj s onim što imaš, pokaži šta i koliko znaš pa da se vidi na čemu smo, a ne tu cviliti po forumu kako nas može pobijediti ovaj ili onaj.
Kakav retardiran komentar. Hajd mi reci ko moze u Realu zamijeniti sedam igraca s klupe, a da su odsutni Ronaldo, Ozil i ostali.
Daj ba, nemoj biti toliko glup.
Da citiram nekoga tko nije glup :"Sačuvaj nas, Bože, gradskog fakinluka i seoske filozofije !" i molim da me ubuduće zaobilaziš ovakvim komentarima.

Rios

Post Postao/la Rios » 30 avg 2012, 20:31

Plavetnilo je napisao/la:Evo ja sam u skupini kretena koja misli da odgode ne treba biti.
Što imamo rezervne igraće ? Što smo ih dovodili ? Da treniraju, griju klupu, idu na pripreme i dobivaju platu ? Ako nisu adekvatne ili bar približno adekvatne zamjene u slučaju povreda i bolesti šta će nam ???
Na kraju krajeva ne zaslužuju li priliku da pokažu zašto primaju platu ?
I nek mi pobornici odgode utakmice objasne šta bi radili da nam ti isti prvotimci ne mogu igrati zbog kartona , jel bi i onda tražili odgodu ????
Igraj s onim što imaš, pokaži šta i koliko znaš pa da se vidi na čemu smo, a ne tu cviliti po forumu kako nas može pobijediti ovaj ili onaj.
Vidi prijatelju,ne mogu ti sa klupe zamjeniti 7 prvotimaca...Razumijem ja sta ti zelis da kazes,ali jednostavno nema ekipe na svijetu koja bi mogla da nadomjesti izostanak tolikog broja prvotimaca igracima sa klupe..Oni su tu da nadomjeste jednog ili dvojicu,pa kad su ovi ostali tu onda se to i moze nekako proci..Vecina njih je dovedena da popune kvotu igraca,sumnjam i da imaju neka velika primanja..U principu mi raspolazemo sa nekih 13,max 14 podjednakih igraca i to je to..Jos nam u goste dolazi ekipa koja igra odlicno dosad,uzela Borac u gostima,Sirokom bod,nije to bas za zezanja..Mogli bi i ovako imati problema a ne jos kad bi gurnuli klupu.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 avg 2012, 20:43

pile87 je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Sracka je proslost,svi su na treningu!
To se trazi :mrgreen:
Ne vidjeh ja Antolovica,Kvesica i B.Colica,doduse kratko sam bio
Jesi ti siguran?

p.s.- onaj yosi,bas predmet zajebancije,bjezi lik od lopte,bas veze nema,nepovezan,i dalje mi nije jasno sta je amar htio od njega...

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 30 avg 2012, 20:57

Bio si kratko burazeru,svi su trenirali,a za josija si u pravu!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 avg 2012, 20:59

Hvala BlingBling, popravio si mi dan. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.