FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na današnji dan prije sedam godina, 04.12.2007. umro je Božidar “Boško” Antić, čovjek koji je sa Fudbalskim klubom Sarajevo osvojio titulu kao igrač, a kasnije i kao trener. Nažalost, ovaj veliki fudbaler i stručnjak, izgubio je bitku sa teškom bolesti u 63. godini života. U dresu Fudbalskog kluba Sarajevo, Antić je odigrao 276 utakmica, a pri tome postigao 140 olova.
Na današnji dan prije sedam godina, 04.12.2007. umro je Božidar “Boško” Antić, čovjek koji je sa Fudbalskim klubom Sarajevo osvojio titulu kao igrač, a kasnije i kao trener. Nažalost, ovaj veliki fudbaler i stručnjak, izgubio je bitku sa teškom bolesti u 63. godini života. U dresu Fudbalskog kluba Sarajevo, Antić je odigrao 276 utakmica, a pri tome postigao 140 golova.
Na današnji dan prije sedam godina, 04.12.2007. umro je Božidar “Boško” Antić, čovjek koji je sa Fudbalskim klubom Sarajevo osvojio titulu kao igrač, a kasnije i kao trener. Nažalost, ovaj veliki fudbaler i stručnjak, izgubio je bitku sa teškom bolesti u 63. godini života. U dresu Fudbalskog kluba Sarajevo, Antić je odigrao 276 utakmica, a pri tome postigao 140 golova.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Ibrak je uradio mnogo dobrih stvari sto se imidza kluba tice,mnogo toga dobroga na sportskom planu,mnogo ispred smo po tom pitanju od bilo kojeg kluba u BIH,sama cinjenica da se islo u Minhen da se pregovara sa Misketom dovoljno govori kakav ugled ima izvan nasi (primitivni prostor ¨znas ti nas ebo ti nas¨) on i Dino neka nastave ovako raditi i ovaj klub ce biti stabilan evropski klub kroz koju godinu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
collector je napisao/la:previse raja na ovom forumu pljuje po Ibrakovicu a ne zna se kakvog je on posla u klubu odradio, osoba sa velikim vezama kako u regionu tako i u europi !!! sta god treba od dokumentacija, savjeta, dogovora za pripreme, potencjalnih pojacanja i ljudi u svijetu fudbala samo izvadi telefon i zove, a pored toga i fakin i nije mu strano reci ono sto svi mislimo u nekim situacijama, godinama mi gospoda, sve fino a levati nas ubise sa svih strana, e sad je to Ibrak podvukao i vraca svima istom mjerom !!!

Farukzidane ima li kakvog habera 

-
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Nezna kako moze neko da prica za Ibrakovica, pa frajer je doveo pojacanja koja drugi klubovi mogu samo sanjati. Uostalom ako lose radi, tu su Dino i Edis da ga otjeraju. Ali brate on je otjeran iz Celika i Veleza, pa vidimo gdje su sad ti klubovi jer im nije valjao. Bice pojacanja jos dobrih. Samo opusteno, klub nam je stabilan i nadajmo se samo najboljem jer ono sto je bilo prije 4 godine vise nikad biti nece. Sarajevo je stabilan klub i slijede nam samo uspjesi.
samo amidza Tan je osoba koja kaze sta ili ko ,, nesto ili neko nevalja,,,samo opusteno,,,ono sto ibrakovic moze,,,pola forumasa nemoze di da zamisli,,,ali .ebe ga to sto nije carsijaner,,,onda bi sigurno bio dobar![]()
˝Viskocka publika je najbolja publika na svijetu, bolja od Horda ZlA, od Manijaka, od Milana. Doce cijela Evropa da Vas prati˝
˝Alija Braco Osmanovic˝
Re: Odg: FK Sarajevo
Nikad nikog ne treba pljuvati. Uputiti kritiku OK.
Što se Abdulahovog posla tiče plaćen je da radi, po meni do sad radi sasvim korektno, dobro rekao bih. Ali kao i svaki čovjek griješi, i to treba reći.
Što se Abdulahovog posla tiče plaćen je da radi, po meni do sad radi sasvim korektno, dobro rekao bih. Ali kao i svaki čovjek griješi, i to treba reći.
-
- Kontakt:
bice brate,,,samo polako,,,krenulo je,,to je najbitnije,,,bice ubrzo,,,krecemo od broja 1,,,pa onda sve sto fali lagano nadopunjujemo,,Sef je izvjestaj podnio,,,sad operatvci rade ono sto trebaju raditi,,,vremena ima dosta,,,,,netreba zuriti,,,,opasno je to,,,cobefks je napisao/la:Farukzidane ima li kakvog habera

Imamo mi broj 1.
1. Emir Plakalo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1. Emir Plakalo

-
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Imamo mi broj 1.
1. Emir Plakalo![]()
sory,,broj 31 nam fali![]()
Kako smo krenuli svi brojevi do 100 će nam biti popunjeni.

Sumnjiv si mi, znas nesto sigurnoHead je napisao/la:![]()
![]()

-
- Kontakt:
imamo bosnu,,,treba tom klubu pomoci,,hilmo je napisao/la:Kako smo krenuli svi brojevi do 100 će nam biti popunjeni.![]()

a pomoc ce trebati i neki prvoligasi,,,ne treba biti cicija,,,treba pomagati koliko se moze

-
- Kontakt:
Sumnjiv si mi, znas nesto sigurnocobefks je napisao/la:Head je napisao/la:![]()
![]()

nezz... grijesis ... posla ovih dana imam nekog,, vjeruj nisam bas u igri,,,ali aktiviracu se od vikenda

Mislio sam na @Head 

-
- Kontakt:
sorycobefks je napisao/la:Mislio sam na @Head

Kafa se obično pije u društvu i priča se ono što se sazna od zadnjeg viđenja.Head je napisao/la:![]()
![]()

Rahmet ti duši Aldine, i sabur tvojoj porodici.
Nisam ni znao da naš sportski direktor mi komšija. 
Abdulah
Dino
Kusturica
Amidža
Dobro je, dosta nas iz Doboja navija za Sarajevo. Kod mene u familiji skoro svi navijaju za
.

Abdulah

Dino

Kusturica

Amidža

Dobro je, dosta nas iz Doboja navija za Sarajevo. Kod mene u familiji skoro svi navijaju za

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sta je bilo sa momkom ? Koliko vidim nije jos ni punoljetan bio, 17 godina. Da mu dragi Allah podari dzennet a porodici sabur... Tuga bas.marooni87 je napisao/la:Rahmet ti duši Aldine, i sabur tvojoj porodici.
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Tatamata1946 i 48 gostiju.