JoseMourinho je napisao/la:ma ja ti kazem u udine ili granada/watford nema kvalitet da ode bar po meni, prvo treba da bude vas prvotimac i glavni igrac i onda da ostvari transfer neki, jer od igraca rotacije iz nase lige do serie a da se ne lazemo to je neko bubno, haj da je u pitanju cimirot, uredu mahalska ima osnova, al ova bgm je patka pravaalinho je napisao/la:Pa neznam koliko si pratio mladu reprezentaciju ali pogledas par zadnjih utakmica koje je momak razbio pogotovo zadnju na Kosevu protiv Madjarske gdje je odskakao 90 minuta sa driblinzima prodorima ... a onda dodas neke veoma bitne golove koje je zabio za Sarajevo u svojoj prvoj sezoni. Kvalitet je vise nego ocigledan moj prijatelju i to je smijesna para za njega, kojem je sad 400 K eura cijena i samo raste...JoseMourinho je napisao/la:ako ima i trunke istine, a ne vjerujem(neka bubnuta mahalska), pogotovo ne da igrac koji nije bio standardni prvotimac ide, al et uglavnom on bi iso negdje mozda granada/watford iako nema kvalitetu ni za jednu od te dvije ekipe(ne ispravljajte znam novi messi za vas, ja svoje misljenje dao) jer udine ne igraju sa krilima nego sa ofanzivnim bekovima ko juve, al et prije ce biti da vam dodje kelava jer oni zele ocigledno da ga posalju negdje gdje ce standardno branit
a kelava je fin golman, van forme pa cete vjerovatno ko mi sa antolovicem nekoliko tekmi strepit, zavisno koliko brzo udje u formu, al nekakav je bar u dinamu lud bio, znao odbranit nemoguce, al znao i primit svasta koliko ga se ja sjecam
da se nelazemo pricamo o igracu koji je prije godinu ili nesto jace pao na probi u timu iz cvajte koliko me sjecanje sluzi, sad da je napredovo do serie a nema sanse, jos kad uzmes o obzir koliko (ni)je igro nakon toga, ima nesta kod njeg, taj dribling i kretnja, al opet na drugoj strani je sebican voli opucat ili probat proc vise nego se hljeba najest, a to vecina trenera ne voli kao et meho pa mu okic igra ispred njega, al ako se on posveti i poslusa mehu sta kako sigurno da ce jos napredovat
gledo sam tu tekmu koliko me sjecanje sluzi, fulio je dobru sansu cini mi se, jest prolazio i sve to al onog konkretnog ucinka nema, tu on mora napredovat, cisto dobit taj osjecaj timski, da doda jer ce dobit loptu nazad
A pazi sada, ako kojim slucajem Amar dodje na poziciju selektora A selekcije, prvi na spisku mu je Duljevic vjeruj mi, a zivi bili pa vidjeli! Na klupu je sjeo kad je dosao Kodro iz dva razloga: prvo upravo to sto je jos mlad i treba ga kaliti i nauciti sto se tice sebicnosti, a drugo sto u zadnjih pola sata ili 20 minuta je igrac koji pravi ogromnu razliku na terenu onako frisak i strasno talentiran.
Njega bez problema prodaju njegovi nastupi u 2014 godini i netreba da te cudi ako napravi odlican transfer, a ja licno i donekle vjerujem u tu pricu o Italiji jer sam ga licno vidio u jednom Sarajevskom hotelu gdje i radim odmah poslije derbija sa jednim italijanskim menadzerom, kao sto sam i spomenuo u prijasnjim postovima!