AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Mene Gervinho cak i ne nervira toliko jer jedini on od svih igraca konstantno nesto pokusava,probiti dva tri igraca opucati pokusati zabiti dok ostali se dodavaju cijelu tekmu oko sesnesterca.Gervinho barem prijeti.Ove sezone je odlican i treba da igra svaku tekmu jer kad vidim Falkea i Iturbea koji ne znaju stvoriti sansu onda neka nam Gervaisa.Salah je presebican al je momak igracina i on sa Gervinhom mora igrati svaku tekmu.Jos kad bi nam Dzeko proradio to bi bila fenomenalna ekipa a ovako opet cemo se muciti protiv dobro postavljene odbrane.Sad dvije vrlo vazno utakmice.Svi se nadamo dobrom raspletu jer ni Lever a pogotovo Lacio nisu neki bauk.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
ta postavljena odbrana je vec mit koji raste kako je garcia na klupi ALI u ovom slucaju se ne moze aplicirati iz prostog razloga sto je handanovic bio igrac utakmice. dakle, odbrana intera je popustala u odredjenim situcijama i na nama je bilo da to iskoristimo. eh sad, zasto nismo to je neki drugi par cipela. takodje, da je de rossi igrao siguran sam da gola ne bi primili da se igralo do danas. no, kako je bio na klupi ostala je golema rupa izmedju odbrane i veznog reda sto je na kraju medelu i dalo vremena i prostora da se namjesti i odmjeri sut tamo gdje kikser rudiger i lose postavljeni woj nisu mogli odbraniti.. jednostavno nesretan poraz u trenutku kada su i ddr i keita povrijedjeni i o njemu ne treba previs trositi rijeci. mi ako do kraja sezone budemo igrali ovako, a inter onako kako je igrao protiv nas nema dileme ko ce zavrsiti na boljoj poziciji.
sto se gervinha tice, manuel je to lijepo objasnio. smotan jeste, ali je i nas najopasniji igrac. salah je sebican, ali ta sebicnost cesto donosi bodove tako da mu se nema sta zamjeriti. bilo bi licemjerno da sada pisemo o tome kako nas je kostao poraza, a vec proslu tekmu smo ga zvali doktorom. sto se dzeke tice, inter je najgora utakmica koju je odigrao i tu nema nikakve sumnje. za njegovo i dobro ekipe iskreno se nadam da ce ju sto prije zaboraviti.
kao i pjanic
sto se gervinha tice, manuel je to lijepo objasnio. smotan jeste, ali je i nas najopasniji igrac. salah je sebican, ali ta sebicnost cesto donosi bodove tako da mu se nema sta zamjeriti. bilo bi licemjerno da sada pisemo o tome kako nas je kostao poraza, a vec proslu tekmu smo ga zvali doktorom. sto se dzeke tice, inter je najgora utakmica koju je odigrao i tu nema nikakve sumnje. za njegovo i dobro ekipe iskreno se nadam da ce ju sto prije zaboraviti.
kao i pjanic

Nakon ovog kola Serie A sam jos sigurniji da nam je Juve jedini kandidat za scudetto (nepotcjenjujuci Inter, viole I napoli). Milan I Lazio takodjer imaju solidne ekipe ali cisto sumnjam da mogu vise od 4. Ili 5. mjesta. Dakle dok je god Juve iza nas u dobroj smo poziciji. Samo da nemamo problema s povredama I bice to dobro aBd. Jos ako ispadnemo iz LP onda cemo jos vise sebi povecati sanse za scudetto.
Ali onaj Mexes mrzi Lazio vise od vodje navijaca curve sud
Udje lik u 50.min I zabi im gol odmah u 53.min. Prosle sezone im prebio pola tima. Maurija devastiro. Kako mi je Mexes drag igrac jer stvarno nosi Romu u srcu I davao je uvijek maksimum na terenu, naravno nekada pravio I kikseve, ali ostavljao je srce na terenu. Sjecam se kad je BiH igrala s Francuskom na Kosevu, dok su drugi strepili za rez.i kako igra nasa repka, ja sam 90 min samo u Mexesa buljio.
I stvarno je u tom mecu Dzeku i ostale stavio u dzep. Zbog svoje srcanosti za Romin dres ostace mi zauvijek u srcu.
Ali onaj Mexes mrzi Lazio vise od vodje navijaca curve sud

Mexes je yebena legenda.Sve bih dao da se vrati da igra sa Manolasom.Jeste da bi svaku tekmu barem jedan bio na ivici crvenog al nema veze
Alene ne podcjenjuj Napoli.Oni mi daleko najbolje izgledaju.I ove tekme sto nisu dobili igrali su odlicni.Juve je na -8 i bice dobro ako sto duze bude takva prednost.Ako i ove sezone Juve osvoji titulu a prodali su najbolje igrace a ne da nisu uigrani onda nek se i Roma a i ostali ugase.

Alene ne podcjenjuj Napoli.Oni mi daleko najbolje izgledaju.I ove tekme sto nisu dobili igrali su odlicni.Juve je na -8 i bice dobro ako sto duze bude takva prednost.Ako i ove sezone Juve osvoji titulu a prodali su najbolje igrace a ne da nisu uigrani onda nek se i Roma a i ostali ugase.
Slazem se da su Napoli,Juve I Roma kvalitetom dosta ispred ostalih ekipa. S tim da Napoli bas kao I Roma nema dugu klupu, za razliku od Juvea. Zamisli da se Napoliju povrijedi 2-3 vazna igraca koliko bi ih to unazadilo. Imaju sirinu na krilnim pozicijima, ovo ostalo s klupe igraci mrtvi prosjek... Ovo sto govoris za Juve prodali igrace, nisu uigrani ovi sto su dosli... Sve to stoji, ali nemoj zaboraviti da I mi u prvih 11 imamo 4-5 "novajlija"u odnosu na proslu sezonu (Szcsecny,Rudiger,Digne,Salah,Dzeko). Pola ekipe smo promijenili I nismo imali kad uigrati tim, pogotovo sto je vecina igraca doslo zadnjih dana prelaznog roka, nisu prosli kompletne pripreme s Romom.Manuel je napisao/la:Mexes je yebena legenda.Sve bih dao da se vrati da igra sa Manolasom.Jeste da bi svaku tekmu barem jedan bio na ivici crvenog al nema veze![]()
Jeste i kod nas dosta novih igraca al okosnicu tima smo zadrzali za razliku od Juveta koji je ostao bez najvaznijih igraca i zbog toga imamo ovu prednost al prednost koja bi se mogla brzo istopiti ako se zareda par tekmi bez pobjede al ko sto bi rekao Konjic hajmo biti pozitivni
Sutra ce biti uzivanje na Olimpicu.Vise od tri gola ko od sale

Sutra ce biti uzivanje na Olimpicu.Vise od tri gola ko od sale

Dobijamol mi ovaj Leverkuzen sutra
tealno pobjeda bi nas plasirala dalje, Bate ce se rijesiti sihurno, a Barca ce dobit Leverkuzena 100% Enrike je to.
A onda zadnje kolo nek ubaci neku djecu, pa da bod izvucemo hehe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

A onda zadnje kolo nek ubaci neku djecu, pa da bod izvucemo hehe
Samo što si se malo preračunao. U pretposljednjem kolu Roma stiže na NC, a u posljednjem kolu djeca putuju u Leverkusen. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
4. kolo(h): vs. Leverkusen 1
5. kolo(a): vs. Barcelona x(2)
6. kolo(h): vs. Bate 1
(
) 
5. kolo(a): vs. Barcelona x(2)
6. kolo(h): vs. Bate 1

-
oba daju gol, gervinho strijelac.Manuel je napisao/la:Sutra ce biti uzivanje na Olimpicu.Vise od tri gola ko od sale
da ima opcija da ce rudiger pokloniti gol gostima i to bih uplatio

- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Dzemo, bravo Roma 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja bi ovog Salaha otjerao prvim vozom iz Rima
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
5-0 realno je trebalo da bude, kako je sebičan Salah. Leverusen katastrofa 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jednostavno ne znam koga prije da istaknem - Radju ili Dzeku.Obojica nose Romu u prvom poluvremenu po meni,Mire malo rezervisan.Sto se tice Salaha igracina nema dileme,ali zna biti jako sebican i pretjerano oklijevati kod dodavanja sto kvari utisak,bar kod mene.
Roma sigurno gazi ka pobjedi..
Roma sigurno gazi ka pobjedi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sallah je pravi igrac, da igra Falqe mjesto njega koliko bi ovih kontri istrco?
- Beduin
- Kontakt:
Roma strasno igra i zaista rijetko koji igrac ovako istrcava kontre kao Salah, ali njegova sebicnost i potez vise frustriraju. Daleko bi efikasnije Roma igrala da Salah asistira, da sam trener kaznio bih ga novcano kad ovakve prilike propusti da asistira. Rezultat 2:0 je varljiv i lahko nadoknadiv, zato me i nervira sto par lopti nije odmah poslao Dzeki, mozda sam malo sebican i pristrasan ali ne smije se ovako zezati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
raja navikla na PES pa misli da je tek tako lahko istrcati toliko kontri onom brzinom, preci par igraca i jos na kraju imati dovoljno koncentracije za dati pravovremen pas (koje je i pokusavao par puta, ali bezuspjesno) ili sutati tamo gdje golman nece odbraniti. pa da salah sve to moze ne bi igrao u romi, nego u barceloni sa cenerom na ledjima.
helem, odlicna partija. takticki jos jednom dobro odradjeno jer leverkusen ostavlja toliko prostora da je kao skrojeno za ovo sto trenutno imamo tj igru na kontre. steta samo sto dzeko i salah zeznuse onih par situacija jer moglo je komotno biti jos golova. radja je fenomenalan veceras
helem, odlicna partija. takticki jos jednom dobro odradjeno jer leverkusen ostavlja toliko prostora da je kao skrojeno za ovo sto trenutno imamo tj igru na kontre. steta samo sto dzeko i salah zeznuse onih par situacija jer moglo je komotno biti jos golova. radja je fenomenalan veceras

- Beduin
- Kontakt:
Dovoljno je samo pogledati u kakvim prilikama je bio 2-3 puta da asistira i priznati je li bilo tesko, obzirom da je prostor oko Dzeke bio prazan i bilo kakvu loptu da se uputilo bila bi 100% sansa, kao i ona sto je Dzeko nabi preko gola, i to je mogao Dekson daleko bolje opucati. Dobro, kazem da sam mozda malo i pristrasan jer, logicno, zelim da nasi igraci zabijaju, ali kad se vec takva kontra istrci, valjda je red i da na sto laksi nacin se realizuje to.
Idemo uzivati u nastavku tekme, da i Mire malo zivne.
Idemo uzivati u nastavku tekme, da i Mire malo zivne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤