amstaff je napisao/la:Spahicev problem je njegovo ponasanje, a ne igracke kvalitete. Sigurno da je nas najbolji stoper, ali previse je sam sebi dao ovlasti u i oko reprezentacije.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Kapitenski.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
amstaff je napisao/la:Spahicev problem je njegovo ponasanje, a ne igracke kvalitete. Sigurno da je nas najbolji stoper, ali previse je sam sebi dao ovlasti u i oko reprezentacije.
Njemacki GOAL ga proglasio igracem utakmiceMozambik je napisao/la:Bgm, KAPITEN i jucer objasnio neke stvari.
Cartman je napisao/la:E moj kapitenu, dok si otisao, sve je krenulo niz brdo. Nemamo pravo da trazimo da se vrati Emir, jer je dao toliko za ovu repku i zrtvovao zdravlje i karijeru bezbroj puta. Ali moramo, bez njega ne mozemo. Pogotovo sada, kad nema ni Sea. Susic da ima obraza, otisao bi u Njemacku i molio Emira da se vrati. Siguran sam da bi se mogao nagovorit, jer takav patriota se ne oprasta od repke od dragosti, nego zato sto nije vise mogao izdrzat uvrede pojedinih seljaka. Ali kada je se povukao, mislim da je ocito da su istinski navijaci u vecini.
VRATI SE EMIRE!
Cartman je napisao/la:E moj kapitenu, dok si otisao, sve je krenulo niz brdo. Nemamo pravo da trazimo da se vrati Emir, jer je dao toliko za ovu repku i zrtvovao zdravlje i karijeru bezbroj puta. Ali moramo, bez njega ne mozemo. Pogotovo sada, kad nema ni Sea. Susic da ima obraza, otisao bi u Njemacku i molio Emira da se vrati. Siguran sam da bi se mogao nagovorit, jer takav patriota se ne oprasta od repke od dragosti, nego zato sto nije vise mogao izdrzat uvrede pojedinih seljaka. Ali kada je se povukao, mislim da je ocito da su istinski navijaci u vecini.
VRATI SE EMIRE!
Nadam se da admin radi ono sto je obecao i rjesava ove sto govore kabadahija, oplodi me itdamstaff je napisao/la:Emire kabadahijo ne vracaj se, ne trebas nam.
Šteta pa Škorić nije bio primoran objavit' ovaj članak.avlami97 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/bicakci ... ige/138787
Spaha, osim što se našao u idealnom timu kola, je izabran i za IGRAČA UTAKMICE u Dortmundu. Svaka čast.
djece mi vi niste normalni. imamo igraca koji odigra 80 utakmica na vrhunskom nivou, pogrijesi nekoliko puta i nama vise nevalja. a sto je najgore vi valjda ocekujete da ce neko drugi biti puno bolji? mislim svaka cast vranjesu i slicnima ali ipak...zgembo89 je napisao/la:
bubreg je napisao/la:djece mi vi niste normalni. imamo igraca koji odigra 80 utakmica na vrhunskom nivou, pogrijesi nekoliko puta i nama vise nevalja. a sto je najgore vi valjda ocekujete da ce neko drugi biti puno bolji? mislim svaka cast vranjesu i slicnima ali ipak...zgembo89 je napisao/la:
pa po ovoj retardiranoj logici ne postoji odbrambeni igrac koji bi nama bio dovoljno dobar, samo pogledaj kakve su greske kroz karijeru pravili jedan nesta, ferdinand, puyol, pique, luiz i slicni... ali ne, oni valjaju tamo nekim italiji, spaniji, brazilu itdhalo chiellini je bukvalno kostao italiju finala ep ali on je njima i dalje dobar. al jbg, nemaju oni tako sirok izbor igraca kao mi da se odreknu svog najboljeg defanzivca. logicno.
ja sam potpuno svjestan toga da ako izbacis svog najboljeg odbrambenog igraca, i zamjenis ga igracem iz 2. turske lige, da to manje vise odmah donosi rezultate ali i dalje nisam uvjeren da cemo biti toliko bolji bez spahica.
ma jok ba, vidiš da sada neki tvrde da nije problem u njegovim igrama nego u ponašanju, pojedini mediji su definisali šta se podrazumijeva pod tim problematičnim ponašanjem kod Emira a to je:bubreg je napisao/la:djece mi vi niste normalni. imamo igraca koji odigra 80 utakmica na vrhunskom nivou, pogrijesi nekoliko puta i nama vise nevalja. a sto je najgore vi valjda ocekujete da ce neko drugi biti puno bolji? mislim svaka cast vranjesu i slicnima ali ipak...
pa po ovoj retardiranoj logici ne postoji odbrambeni igrac koji bi nama bio dovoljno dobar, samo pogledaj kakve su greske kroz karijeru pravili jedan nesta, ferdinand, puyol, pique, luiz i slicni... ali ne, oni valjaju tamo nekim italiji, spaniji, brazilu itdhalo chiellini je bukvalno kostao italiju finala ep ali on je njima i dalje dobar. al jbg, nemaju oni tako sirok izbor igraca kao mi da se odreknu svog najboljeg defanzivca. logicno.
ja sam potpuno svjestan toga da ako izbacis svog najboljeg odbrambenog igraca, i zamjenis ga igracem iz 2. turske lige, da to manje vise odmah donosi rezultate ali i dalje nisam uvjeren da cemo biti toliko bolji bez spahica.
AFERIM KAPITENU!avlami97 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/bicakci ... ige/138787
Spaha, osim što se našao u idealnom timu kola, je izabran i za IGRAČA UTAKMICE u Dortmundu. Svaka čast.
Vjerovatno nije uplatio kladionicu. Zato se i trudio da odigra dobro.amstaff je napisao/la:Bravo klosaru, bio si dobar. Da si tako odigao na SP gdje bi nam kraj bio... Ali nas prodade moj Spahicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.