Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

AhmetNY
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la AhmetNY » 24 avg 2014, 00:32

amstaff je napisao/la:Spahicev problem je njegovo ponasanje, a ne igracke kvalitete. Sigurno da je nas najbolji stoper, ali previse je sam sebi dao ovlasti u i oko reprezentacije.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Kapitenski.
:kafa:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 24 avg 2014, 01:14

Ima jedan iz Želje,može uspješno mijenjati Spahu... Jest da malo zezaju Nikolić i Crnov al dešava se!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 11:26

Bgm, KAPITEN i jucer objasnio neke stvari.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 24 avg 2014, 12:14

Mozambik je napisao/la:Bgm, KAPITEN i jucer objasnio neke stvari.
Njemacki GOAL ga proglasio igracem utakmice :mrgreen: ,osim jedne greske u prvom poluvremenu,bio je idealan.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 12:17

Gledao sam utakmicu. Bila je jedna greska, kada je pokusao vratiti golmanu i dodao njihovom napadacu u noge, al sreca pa su odbranili.

Ostalo sve za 10.

Kikser, kabadahija, star, otjerat ce ga Grk na klupu, ode u Al Ahli, zavrsit ce karijeru u Sirokom :urnebes:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 avg 2014, 12:31

Bogami su pojedini bili u pravu kada su govorili da ćemo tek po njegovom odlasku vidjeti šta smo izgubili na terenu. Kakav bio da bio van njega, Emir je bio lider i držao je više od pola odbrane na svojim leđima. Iz svega toga su logično proizišle neke (kobne) greške, što su dušmani jedva dočekali i započeli priču o kabadahiji. Dalje znamo šta je bilo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 14:23

E moj kapitenu, dok si otisao, sve je krenulo niz brdo. Nemamo pravo da trazimo da se vrati Emir, jer je dao toliko za ovu repku i zrtvovao zdravlje i karijeru bezbroj puta. Ali moramo, bez njega ne mozemo. Pogotovo sada, kad nema ni Sea. Susic da ima obraza, otisao bi u Njemacku i molio Emira da se vrati. Siguran sam da bi se mogao nagovorit, jer takav patriota se ne oprasta od repke od dragosti, nego zato sto nije vise mogao izdrzat uvrede pojedinih seljaka. Ali kada je se povukao, mislim da je ocito da su istinski navijaci u vecini.

VRATI SE EMIRE!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 15:07

Cartman je napisao/la:E moj kapitenu, dok si otisao, sve je krenulo niz brdo. Nemamo pravo da trazimo da se vrati Emir, jer je dao toliko za ovu repku i zrtvovao zdravlje i karijeru bezbroj puta. Ali moramo, bez njega ne mozemo. Pogotovo sada, kad nema ni Sea. Susic da ima obraza, otisao bi u Njemacku i molio Emira da se vrati. Siguran sam da bi se mogao nagovorit, jer takav patriota se ne oprasta od repke od dragosti, nego zato sto nije vise mogao izdrzat uvrede pojedinih seljaka. Ali kada je se povukao, mislim da je ocito da su istinski navijaci u vecini.

VRATI SE EMIRE!
:tokralju:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 avg 2014, 15:14

slika
slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2014, 15:35

Cartman je napisao/la:E moj kapitenu, dok si otisao, sve je krenulo niz brdo. Nemamo pravo da trazimo da se vrati Emir, jer je dao toliko za ovu repku i zrtvovao zdravlje i karijeru bezbroj puta. Ali moramo, bez njega ne mozemo. Pogotovo sada, kad nema ni Sea. Susic da ima obraza, otisao bi u Njemacku i molio Emira da se vrati. Siguran sam da bi se mogao nagovorit, jer takav patriota se ne oprasta od repke od dragosti, nego zato sto nije vise mogao izdrzat uvrede pojedinih seljaka. Ali kada je se povukao, mislim da je ocito da su istinski navijaci u vecini.

VRATI SE EMIRE!
:bow: :bih:

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 24 avg 2014, 16:02

amstaff je napisao/la:Emire kabadahijo ne vracaj se, ne trebas nam.

Nadam se da admin radi ono sto je obecao i rjesava ove sto govore kabadahija, oplodi me itd
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 avg 2014, 16:21

Ja koliko vidim i dalje se pise da je on vjecni kapiten, vodja i slicno. Tako da ne znam u cemu je problem.

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 avg 2014, 10:52

http://sportsport.ba/ino_fudbal/bicakci ... ige/138787" onclick="window.open(this.href);return false;

Spaha, osim što se našao u idealnom timu kola, je izabran i za IGRAČA UTAKMICE u Dortmundu. Svaka čast.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 avg 2014, 11:04

avlami97 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/bicakci ... ige/138787

Spaha, osim što se našao u idealnom timu kola, je izabran i za IGRAČA UTAKMICE u Dortmundu. Svaka čast.
Šteta pa Škorić nije bio primoran objavit' ovaj članak. :bih:

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 25 avg 2014, 11:58

zgembo89 je napisao/la:slika
slika
djece mi vi niste normalni. imamo igraca koji odigra 80 utakmica na vrhunskom nivou, pogrijesi nekoliko puta i nama vise nevalja. a sto je najgore vi valjda ocekujete da ce neko drugi biti puno bolji? mislim svaka cast vranjesu i slicnima ali ipak...

pa po ovoj retardiranoj logici ne postoji odbrambeni igrac koji bi nama bio dovoljno dobar, samo pogledaj kakve su greske kroz karijeru pravili jedan nesta, ferdinand, puyol, pique, luiz i slicni... ali ne, oni valjaju tamo nekim italiji, spaniji, brazilu itd :? halo chiellini je bukvalno kostao italiju finala ep ali on je njima i dalje dobar. al jbg, nemaju oni tako sirok izbor igraca kao mi da se odreknu svog najboljeg defanzivca. logicno.

ja sam potpuno svjestan toga da ako izbacis svog najboljeg odbrambenog igraca, i zamjenis ga igracem iz 2. turske lige, da to manje vise odmah donosi rezultate ali i dalje nisam uvjeren da cemo biti toliko bolji bez spahica.
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2014, 12:50

bubreg je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:slika
slika
djece mi vi niste normalni. imamo igraca koji odigra 80 utakmica na vrhunskom nivou, pogrijesi nekoliko puta i nama vise nevalja. a sto je najgore vi valjda ocekujete da ce neko drugi biti puno bolji? mislim svaka cast vranjesu i slicnima ali ipak...

pa po ovoj retardiranoj logici ne postoji odbrambeni igrac koji bi nama bio dovoljno dobar, samo pogledaj kakve su greske kroz karijeru pravili jedan nesta, ferdinand, puyol, pique, luiz i slicni... ali ne, oni valjaju tamo nekim italiji, spaniji, brazilu itd :? halo chiellini je bukvalno kostao italiju finala ep ali on je njima i dalje dobar. al jbg, nemaju oni tako sirok izbor igraca kao mi da se odreknu svog najboljeg defanzivca. logicno.

ja sam potpuno svjestan toga da ako izbacis svog najboljeg odbrambenog igraca, i zamjenis ga igracem iz 2. turske lige, da to manje vise odmah donosi rezultate ali i dalje nisam uvjeren da cemo biti toliko bolji bez spahica.
:thumbup: cut ce te neko da branis kapitena :D a za ovo sto si napisao :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 avg 2014, 13:12

Razumijem kapitena, ko ce igrati za ovako lud narod. Hejteri godinama hvalili covjeka, danas na aparatima. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

pasi
Kontakt:

Post Postao/la pasi » 25 avg 2014, 13:35

bubreg je napisao/la:djece mi vi niste normalni. imamo igraca koji odigra 80 utakmica na vrhunskom nivou, pogrijesi nekoliko puta i nama vise nevalja. a sto je najgore vi valjda ocekujete da ce neko drugi biti puno bolji? mislim svaka cast vranjesu i slicnima ali ipak...

ma jok ba, vidiš da sada neki tvrde da nije problem u njegovim igrama nego u ponašanju, pojedini mediji su definisali šta se podrazumijeva pod tim problematičnim ponašanjem kod Emira a to je:
1. nedostupan medijima :urnebes:
2. plaše ga se saigrači iz repke :urnebes: :urnebes:
3. plaše ga se najvatreniji navijači :urnebes: :urnebes: :urnebes:

...ajmo redom:
1. Emir je nedostupan samo pojedinim medijima sa kojima se našao u konfliktu
2. Toliko ga se plaše saigrači iz repke da ga i nakon oproštaja od iste oslovljavaju sa BRATE, haman da još nisu sigurni 100% da se oprostio pa onako istrenirano kažu "brate" ali eto valjda kad se uvjere da nije tu progovorit će kako ih je maltretirao :urnebes:
3. Najvatreniji navijači repke će tek sada stisnuti pa nakon 11+ godina skandirati kontra Emira, jer do sada nisu smjeli, on je bio tu, mogli su dobit po ušima. :urnebes:

Na kraju Bundeslige Spaha će da bude u idealnom timu!
SAMO ČELIK

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2014, 14:12

avlami97 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/bicakci ... ige/138787

AFERIM KAPITENU! :bih:

Kakvog smo igraca izgubili majko draga. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 avg 2014, 16:22

amstaff je napisao/la:Bravo klosaru, bio si dobar. Da si tako odigao na SP gdje bi nam kraj bio... Ali nas prodade moj Spahicu.

Vjerovatno nije uplatio kladionicu. Zato se i trudio da odigra dobro. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.