Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 21:00

Jel' Piquea nasla Portugalska policija? :roll:

slika
Divlji vepar. Ufff, prepadoh se.
Zadnja izmjena: Portillo, dana/u 21 nov 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 nov 2010, 21:01

Portillo je napisao/la:Jel' Piquea nasla Portugalska policija? :roll:
Shakira ga nasla 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 nov 2010, 21:02

Portillo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:NaHebat cete u ponedjeljak, mnogo cete da nahebe
Ae smiri se, ko da si imao snosaj sa zenom prvi put :D
Nego, de nek mi neko kaze, kako Puyol moze u dzep strpati zadnjeg veznog? :roll:

Kad smo vam sesticu zavukli na bernabeu, bilo mi je bolje nego kad sam ga ja prvi put zavukao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 nov 2010, 21:03

miky_hz je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Jel' Piquea nasla Portugalska policija? :roll:
Shakira ga nasla 8-)
šta bila na Gibraltaru...mislim da se je tu zaustavio :? a opet nisam siguran :)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 21:04

Romariooo je napisao/la: Kad smo vam sesticu zavukli na bernabeu, bilo mi je bolje nego kad sam ga ja prvi put zavukao
A nakon 4-1 ko popishan? :mrgreen:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 21:06

Portillo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:NaHebat cete u ponedjeljak, mnogo cete da nahebe
Ae smiri se, ko da si imao snosaj sa zenom prvi put :D
Nego, de nek mi neko kaze, kako Puyol moze u dzep strpati zadnjeg veznog? :roll:
...nahebacete vi....pa ovaj prije je napisao da je on pravi za puyola,a ja samo kazem da taj puyolu ne moze nista...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 nov 2010, 21:06

Romariooo je napisao/la: Kad smo vam sesticu zavukli na bernabeu, bilo mi je bolje nego kad sam ga ja prvi put zavukao
rano si ga počeo bacati,što jest,jest...to je bilo prije godinu bona....sačekaj bar 7 razred

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 21:08

Portillo je napisao/la:
A nakon 4-1 ko popishan? :mrgreen:
...ali ipak sestica je sestica...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2010, 21:08

Ovaj Romarioo je legenda :lol:

Ocekujem da u El Clasicu izdominiramo slabasnog protivnika :mrgreen:

@enobarca, 11 :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 21:10

enobarca je napisao/la: ...ali ipak sestica je sestica...
Jedanaestka je jedanaestka. Ili petak od Zamorana :lol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 21:12

Nail for Real je napisao/la:Ovaj Romarioo je legenda :lol:

Ocekujem da u El Clasicu izdominiramo slabasnog protivnika :mrgreen:

@enobarca, 11 :lol:
...A sta ti to znaci...to 11...a ew da te razocaram da se dzabe ne nadas,gubite na el clasicu...... ;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 nov 2010, 21:12

Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.
Classico ce svoje reci ... ovi fanovi Reala malo previse optimisti... ali eto nek im se da , ipak oni imaju kao sto onaj idol kaze : Staminu , snagu , balans , sut sa obe noge , boga , AlLLAha , Meleka i ostale karakterisitke koje je naveo....a mali Messi je qrcina koja vam je sa 19 godina uvalila hetrick a ta "stamina" koja se baca na svaki moguci kontakt do sad nista vise od izvodjenja penala kojeg je promasio nije pokazao u tekmama Barce...Dok u drugu ruku neki MEssi anonimus svake godine svrši na Mdrid !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 nov 2010, 21:14

Andres je napisao/la:Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.
Classico ce svoje reci ... ovi fanovi Reala malo previse optimisti... ali eto nek im se da , ipak oni imaju kao sto onaj idol kaze : Staminu , snagu , balans , sut sa obe noge , boga , AlLLAha , Meleka i ostale karakterisitke koje je naveo....a mali Messi je qrcina koja vam je sa 19 godina uvalila hetrick a ta "stamina" koja se baca na svaki moguci kontakt do sad nista vise od izvodjenja penala kojeg je promasio nije pokazao u tekmama Barce...Dok u drugu ruku neki MEssi anonimus svake godine svrši na Mdrid !
nek si ti odrastao :roll:
Previse ste digli glavu nakon Almerije, ali neka neka, spusticemo vam je :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 21:15

Portillo je napisao/la:
enobarca je napisao/la: ...ali ipak sestica je sestica...
Jedanaestka je jedanaestka. Ili petak od Zamorana :lol:
....ta jedanaestka je nepravedna...svi to znate i zato sutite...franco je usao u barcinu svlacionicu s policijim i zaprijetio igracima barce...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 21:16

enobarca je napisao/la: ...A sta ti to znaci...to 11...a ew da te razocaram da se dzabe ne nadas,gubite na el clasicu...... ;)
Milan Tarot, jesi to svega ti sluso njegove price? :D Ae kad smo kod toga vec, ako hoces da ti Barca osvoji Copa del Rey, kupi ti dres od Granera, smokri ga i prespavaj jednu noc u njemu, ali samo od Granera, nikog drugog!
Andres je napisao/la:Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.
Jaoooo, ti si za Barcu poceo navijati 1432 ako se ne varam (prije nove ere)?!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 nov 2010, 21:17

slika

još ni traga...ide noć sutra nastavljamo potragu...
Andres je napisao/la:i MEssi svake godine svrši na Mdrid !
šta ba...Messi svršava na Real...znao sam Andres,znao sam
enobarca je napisao/la: ....ta jedanaestka je nepravedna...svi to znate i zato sutite...franco je usao u barcinu svlacionicu s policijim i zaprijetio igracima barce...
jest...rek`o Franko da nesmiju preči pola a gamad opet dala gol koliko su dobri

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2010, 21:17

Slicno je i u vasoj avliji, bez uvrede ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2010, 21:18

Ponavljam se, ali moram:"Ja bih prestao navijati za svoj klub da pojedinci s ove teme navijaju za njega". Uživam u provociranju(uostalom, ko ne), ali neke stvari koje pojedinci pišu nemaju veze sa provokacijama, već sa nekim desetim stvarima. Opustite se, ubrzo će najvažniji meč u sezoni, meč u kome forma i sastav nemaju ama baš nikakve veze; meč u kome ni tradicija ne igra nikakvu ulogu; meč koji nas sve privuče te 90. minuta ovozemaljskog raja. Kakvo crno dr*anje, pobogu? Opusti se.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 nov 2010, 21:18

Respect Farsi, al ipak...
Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga...

slika

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 21:21

Nail for Real je napisao/la:
nek si ti odrastao :roll:
Previse ste digli glavu nakon Almerije, ali neka neka, spusticemo vam je :mrgreen:
...ahhhaa hocete hocete...ali ne u ovaj ponedjeljak....

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.