Divlji vepar. Ufff, prepadoh se.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Shakira ga naslaPortillo je napisao/la:Jel' Piquea nasla Portugalska policija?
Portillo je napisao/la:Ae smiri se, ko da si imao snosaj sa zenom prvi putRomariooo je napisao/la:NaHebat cete u ponedjeljak, mnogo cete da nahebe![]()
Nego, de nek mi neko kaze, kako Puyol moze u dzep strpati zadnjeg veznog?
šta bila na Gibraltaru...mislim da se je tu zaustaviomiky_hz je napisao/la:Shakira ga naslaPortillo je napisao/la:Jel' Piquea nasla Portugalska policija?
A nakon 4-1 ko popishan?Romariooo je napisao/la: Kad smo vam sesticu zavukli na bernabeu, bilo mi je bolje nego kad sam ga ja prvi put zavukao
...nahebacete vi....pa ovaj prije je napisao da je on pravi za puyola,a ja samo kazem da taj puyolu ne moze nista...Portillo je napisao/la:Ae smiri se, ko da si imao snosaj sa zenom prvi putRomariooo je napisao/la:NaHebat cete u ponedjeljak, mnogo cete da nahebe![]()
Nego, de nek mi neko kaze, kako Puyol moze u dzep strpati zadnjeg veznog?
rano si ga počeo bacati,što jest,jest...to je bilo prije godinu bona....sačekaj bar 7 razredRomariooo je napisao/la: Kad smo vam sesticu zavukli na bernabeu, bilo mi je bolje nego kad sam ga ja prvi put zavukao
...ali ipak sestica je sestica...Portillo je napisao/la:A nakon 4-1 ko popishan?Romariooo je napisao/la: Kad smo vam sesticu zavukli na bernabeu, bilo mi je bolje nego kad sam ga ja prvi put zavukao
Jedanaestka je jedanaestka. Ili petak od Zamoranaenobarca je napisao/la: ...ali ipak sestica je sestica...
...A sta ti to znaci...to 11...a ew da te razocaram da se dzabe ne nadas,gubite na el clasicu......Nail for Real je napisao/la:Ovaj Romarioo je legenda![]()
Ocekujem da u El Clasicu izdominiramo slabasnog protivnika
@enobarca, 11
nek si ti odrastaoAndres je napisao/la:Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.
Classico ce svoje reci ... ovi fanovi Reala malo previse optimisti... ali eto nek im se da , ipak oni imaju kao sto onaj idol kaze : Staminu , snagu , balans , sut sa obe noge , boga , AlLLAha , Meleka i ostale karakterisitke koje je naveo....a mali Messi je qrcina koja vam je sa 19 godina uvalila hetrick a ta "stamina" koja se baca na svaki moguci kontakt do sad nista vise od izvodjenja penala kojeg je promasio nije pokazao u tekmama Barce...Dok u drugu ruku neki MEssi anonimus svake godine svrši na Mdrid !
....ta jedanaestka je nepravedna...svi to znate i zato sutite...franco je usao u barcinu svlacionicu s policijim i zaprijetio igracima barce...Portillo je napisao/la:Jedanaestka je jedanaestka. Ili petak od Zamoranaenobarca je napisao/la: ...ali ipak sestica je sestica...
Milan Tarot, jesi to svega ti sluso njegove price?enobarca je napisao/la: ...A sta ti to znaci...to 11...a ew da te razocaram da se dzabe ne nadas,gubite na el clasicu......
Jaoooo, ti si za Barcu poceo navijati 1432 ako se ne varam (prije nove ere)?!Andres je napisao/la:Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.
Classico ce svoje reci ... ovi fanovi Reala malo previse optimisti... ali eto nek im se da , ipak oni imaju kao sto onaj idol kaze : Staminu , snagu , balans , sut sa obe noge , boga , AlLLAha , Meleka i ostale karakterisitke koje je naveo....a mali Messi je qrcina koja vam je sa 19 godina uvalila hetrick a ta "stamina" koja se baca na svaki moguci kontakt do sad nista vise od izvodjenja penala kojeg je promasio nije pokazao u tekmama Barce...Dok u drugu ruku neki MEssi anonimus svake godine svrši na Mdrid !

šta ba...Messi svršava na Real...znao sam Andres,znao samAndres je napisao/la:i MEssi svake godine svrši na Mdrid !
jest...rek`o Franko da nesmiju preči pola a gamad opet dala gol koliko su dobrienobarca je napisao/la: ....ta jedanaestka je nepravedna...svi to znate i zato sutite...franco je usao u barcinu svlacionicu s policijim i zaprijetio igracima barce...
Slicno je i u vasoj avliji, bez uvredeAndres je napisao/la:Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.

...ahhhaa hocete hocete...ali ne u ovaj ponedjeljak....Nail for Real je napisao/la:nek si ti odrastaoAndres je napisao/la:Ma previse djece ove navija za Real , nemos se ti sa njima naglabat kad on izvadi ćunu i baca na Ronalda i ostale klamfice.
Classico ce svoje reci ... ovi fanovi Reala malo previse optimisti... ali eto nek im se da , ipak oni imaju kao sto onaj idol kaze : Staminu , snagu , balans , sut sa obe noge , boga , AlLLAha , Meleka i ostale karakterisitke koje je naveo....a mali Messi je qrcina koja vam je sa 19 godina uvalila hetrick a ta "stamina" koja se baca na svaki moguci kontakt do sad nista vise od izvodjenja penala kojeg je promasio nije pokazao u tekmama Barce...Dok u drugu ruku neki MEssi anonimus svake godine svrši na Mdrid !![]()
Previse ste digli glavu nakon Almerije, ali neka neka, spusticemo vam je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.