FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 06 dec 2014, 14:29

cobefks je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:evo me nazad ..na najbolji pdf na svijetu...pozdrav bordo naciji
Sin mi je otisao na dzenazu ovom momku...Allahrametile a porodici sabur
Dobro nam dosao nazad, nadam se sa novim informacijama bar sto se tice transfera :D

Vec mozda u ovoj hefti ispred nas se desi nesto. Uglavnom , bice jedno zvucno pojacanje...ne kao Miske ali tu negdje....

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 14:30

Dobro nam dosao.
Nesto je mahala zakazala.Ali dobro ko ce misliti na piskaranje posle ove tragedije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 14:34

Negdje sam procitao da Stevanovic treba da se izjasni u toku hefte.I sumnjam da ce do pocetka januara vise iko dolaziti.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 06 dec 2014, 14:37

amypitar je napisao/la:Dobro nam dosao.
Nesto je mahala zakazala.Ali dobro ko ce misliti na piskaranje posle ove tragedije.

Hvala amy brate...a ovo je tragedija samo takva.
sretan rodjendan nasem bratu BENKO..juce mu bio

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 06 dec 2014, 14:41

amypitar je napisao/la:Negdje sam procitao da Stevanovic treba da se izjasni u toku hefte.I sumnjam da ce do pocetka januara vise iko dolaziti.

Mislim da njegov odgovor treba ocekivati za jedno 7 dana najkasnije (znaci iduca subota)..ali kako god bilo, mislim da je on pozitivno zavrsena prica za nas klub.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 15:04

Da kao pokusava naci neki klub u Njemackoj,ali mislim da ce potpisati za Sarajevo.Kaze Bilbija nije lahko iz najbolje lige svijeta vratiti u Premijer ligu BiH.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 06 dec 2014, 15:07

amypitar je napisao/la:Da kao pokusava naci neki klub u Njemackoj,ali mislim da ce potpisati za Sarajevo.Kaze Bilbija nije lahko iz najbolje lige svijeta vratiti u Premijer ligu BiH.

Tacno , hodao po cvajti. Mislim da nije nista zavrsio a brat njegovog managera ga zeljno iscekuje. Jbg .. kad braca dogovore a Ibrak potvrdi , nema dalje

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 15:09

Inace njegovom potpisu najvise insistira Kodro...

Mislim da ce ga gurnuti na desno krilo,Duljevica lijevo,sredina Stojcev,napad Velkovski-Benko...

povucenije Cimi Radovac.....

strašno .!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 06 dec 2014, 15:15

amypitar je napisao/la:Inace njegovom potpisu najvise insistira Kodro...

Mislim da ce ga gurnuti na desno krilo,Duljevica lijevo,sredina Stojcev,napad Velkovski-Benko...

strašno .!

Znaci Okic , ponovo joker sa klupe. Svidja mi se ova postavka (naravno ako dodje a sve su prilike da hoce...ipak treba imati zadrsku jer, nije se jednom izjalovilo u 5 min , kao sa Borjanom)...jer imamo i brze igrace na krilima i tehnicare u sredini

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 dec 2014, 15:18

Ja cu reci

Cimi -- Radovac

Steva-Miske-Dulja
Leon
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 dec 2014, 15:20

Aragon je napisao/la:Al guraju ovog Aganspahica, pa to je strasno, a frajer je realno kloc. Dok talentovana djeca nemaju mjesto u akademiji, babini se guraju i dalje. Bruka je sta se radi u omladinskim selekcijama. Sad ga lafo jos hoce u Udinese da posalju na posudbu. Ma moze on u Barcelonu, ali igrac nikad nece postati. Steta samo talentovanih momaka koji nemaju babu da ih gura. Najsretniji bih bio da za trenere u omladinskim selekcijama stranci dodju, koji ne poznaju niti jednog "babu" u ovom gradu i kojima ce kvalitet biti jedina bitna referenca.
Tako je... Onaj Aganspahic je kloc samo takav, mnogo boljih mladih igraca ima.. Al boze moj, mozda zavrsi kao Dzeko :D :D

Ja sam i ranije govorio, da dok se ne dovedu kvalitetniji treneri u OP, mi necemo izbaciti ni jednog dobrog igracaa.. Bolje imati kvalitetnijeg trenera u OP nego u prvom timu.. Ako vec zelimo da proizvodimo i zivmo od proizvodnje igraca

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 dec 2014, 15:31

amypitar je napisao/la:Inace njegovom potpisu najvise insistira Kodro...

strašno .!

Ni Amidza ne bi toliko napadaca i ofanzivnih izveo na teren :)

Dolaskom Benke, u vecini utakmica Krsti je klupa zagarantovana.
Dva krila, po meni bi bilo idealno Duljevic i Stojanovic, Benko na centarforu i to je to.
Umjesto Stojceva, volio bih vidjeti kvalitetniju i konstantniju desetku od njega, cak bi mi i Bilbija bio u prednosti na toj poziciji.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 15:33

Nece Velkovski na klupu sigurno.Prvo covjek je reprezentivac Makedonije i preseljenjem na klupu bi izgubio status reprezentivca.A time bi i sebi i njemu naskodili,jer bi mu i cijena sigurno dobro pala.Trebaju se i neke druge stvari gledati.Pored ti igracki kvaliteta treba iskoristi situaciju da je covjek reprezentivac i da je sigurno u izlogu.

Po meni Benko je siguran,jer ga vec sad Kodro hvali i bice prvi izbor za napadaca.Stevanovic isto tako Kodro ga trazi.Velkovski vec smo rekli.Radovac i Cimi su sigurni,kao i Tatko na stoperu
Svi drugi ce se boriti zestoko za prvih 11.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 dec 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 dec 2014, 16:00

znaci bit ce januar da se sjebete ali Allaha mi DŽ.Š. :o jel ko gledo klince ima ih svakakvih na probi pa cak jedan crnac iz druge akademije iz Gane
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 dec 2014, 16:11

amypitar je napisao/la:Nece Velkovski na klupu sigurno.Prvo covjek je reprezentivac Makedonije i preseljenjem na klupu bi izgubio status reprezentivca.A time bi i sebi i njemu naskodili,jer bi mu i cijena sigurno dobro pala.Trebaju se i neke druge stvari gledati.Pored ti igracki kvaliteta treba iskoristi situaciju da je covjek reprezentivac i da je sigurno u izlogu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Ako je dosao bolji od njega, a dosao je, naravno da ce na klupu. Inace, njegovih 6 golova za polusezonu, nije nikakva garancija da je nezamjenjiv. Pored Benke i dva ofanzivna krila, drugi napadac sigurno nece pocinjati utakmicu. Naravno, imat ce Krste solidnu minutazu, ali u udarnoj postavi nece biti. Eventualno da ga Meho postavi na desetku umjesto Stojceva, ali mislim da Krste to ne moze igrati.
Mozda jedino na Kosevu protiv Drine ili Obarske da cemo igrati sa dva centarfora, dva ofanzivna krila, desetkom, defanzivnim veznim koji je sklon napadu...
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 16:21

Mislim da je Stojcev najblizi toj desetki.Ukoliko ne bude zadovoljan Stojcevom ima vise varijanti za njegovo mjesto.Tu je je u zadnjim utakmicama Kodro gurao Radovca koji je i sam rekao da voli igrati ofanzivnog veznog.Sjetim se Olimpika kad je zabio gol.Ili protiv malenih kad je u vrhu napada okrenuo njihova 2-3 igraca kad je Velkoski zabio.Moze i Bilbija tu igrati ,pa i ovaj mali Edin iz Drine.Zestoka konkurencija.Velkoski je najbolji kao poluspic iza Benka,on nije za desetke,nije ta vrsta igraca.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 dec 2014, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 dec 2014, 16:30

Primite moje saučešće , teško je ovo nevjerovatno. Veliki sabur porodici momka želim.

Pozdrav za sve istinske navijače Sarajeva iz Mostara

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 06 dec 2014, 16:39

Jel pricamo o Velkovskom ili Velkoskom?

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 dec 2014, 16:48

amypitar je napisao/la:Mislim da je Stojcev najblizi toj desetki.Ukoliko ne bude zadovoljan Stojcevom ima vise varijanti za njegovo mjesto.Tu je je u zadnjim utakmicama Kodro gurao Radovca koji je i sam rekao da voli igrati ofanzivnog veznog.Sjetim se Olimpika kad je zabio gol.Ili protiv malenih kad je u vrhu napada okrenuo njihova 2-3 igraca kad je Velkovski zabio.Moze i Bilbija tu igrati ,pa i ovaj mali Edin iz Drine.Zestoka konkurencija.Velkovski je najbolji kao poluspic iza Benka,on nije za desetke,nije ta vrsta igraca.

Ali ne mozes igrati i sa centarforom i sa dva ofanzivna krila i sa povucenim napadacem i sa klasicnom desetkom i sa Radovcem koji voli otici naprijed. To je totalan disbalan u ekipi koji moze proci protv Drine i Obarske...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 dec 2014, 16:56

Naravno da ne moze.Ja sam dao primjer ko bi mogao igrati umjesto Stojceva.

Ja bi volio ovako nesto

Benko

Velkoski Radovac Stevanovic

Bilbija- Cimirot

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.