Premijer liga BiH - aktuelno

Herson

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Herson » 06 nov 2023, 13:24

Najodaniji, a ispod slika kopa od 150 ljudi. Zanimljivo. Vise raje bilo na sjeveru iznad jednog ulaza sinoc.

Kugar430
Kontakt:

Post Postao/la Kugar430 » 06 nov 2023, 13:27

ik0ik0 je napisao/la:
06 nov 2023, 11:10
Rigoletto je napisao/la:
06 nov 2023, 10:38
ik0ik0 je napisao/la:
06 nov 2023, 08:49
slika
Drugi gol Zrinjskog čisto zaleđe. Kod penala također sudac mogao mirne duše svirati faul u napadu.

Ruku na srce, da je Borac ovako zabio golove, svi portali bi sad pisali o tome.
Ipak nije zaleđe, a ti guslaj koliko hoćeš.
A to temeljiš na osnovu čega?
Bilbija je bio u zaleđu, a što se tiče malekinušića prema kojem je lopta išla to se bez var-a i povlačenja crta ne može 100% utvrditi iz prikazanih situacija. Prema tome diskutabilan situacija. S tim da prema ovoj slici čak više nije nego jeste, a što se penala tiče kobiljar naivno uhvatio loptu rukama umjesto da je pusti u korner, iako bi i ja možda svirao faul.
Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 06 nov 2023, 13:27

slika
Sta treba da predstavlja koreografija? Blam.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 06 nov 2023, 13:30

KONTRASVIH je napisao/la:
06 nov 2023, 13:27
slika
Kad dižeš koreografiju ona inače bude okrenuta prema terenu, a ne prema drugoj tribini.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 06 nov 2023, 13:31

Kugar430 je napisao/la:
Bilbija je bio u zaleđu, a što se tiče malekinušića prema kojem je lopta išla to se bez var-a i povlačenja crta ne može 100% utvrditi iz prikazanih situacija. Prema tome diskutabilan situacija. S tim da prema ovoj slici čak više nije nego jeste, a što se penala tiče kobiljar naivno uhvatio loptu rukama umjesto da je pusti u korner, iako bi i ja možda svirao faul.
Pa po meni se na ovoj slici gore vidi da je i Malekinušić bio u zaleđu. Kobiljar je zajebo prije svega sebe jer je dirao loptu. Al je realno tu sudac trebao svirati faul u napadu, i svaki sudac bi ga svirao svakome, osim kad su Borac i Zrinjski u pitanju, jedino se njima ovaki penali sviraju.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 06 nov 2023, 13:35

H8Z7 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:13
Odakle navijača Želje da investitor dolazi? Nemojte me pogrešno shvatiti ali pišete o njemu uveliko, a nijedan portal to nije objavio. Stvarno nejasno pa ne kupuješ kesici čipsa nego jedan od najvećih klubova u državi a mediji šute.
Nafurali se na osnovu komentara nekog rođaka od najlaganijeg igrača kojeg smo mogli vidjeti u ligi. Lik napisao da dolaze bolji dani vjerovatno zanesen predasistencijom i ovi shvatili to kao dolazak investitora.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 06 nov 2023, 13:40

Jel istina da su sinoc par puta Irfana vrijedjali sa "Peljto ****" i ovaj kad je dao crveni igracu Borca citav stadion skandirao "Peljto Peljto" :urnebes:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 06 nov 2023, 13:44

06 nov 2023, 13:40
Jel istina da su sinoc par puta Irfana vrijedjali sa "Peljto ****" i ovaj kad je dao crveni igracu Borca citav stadion skandirao "Peljto Peljto" :urnebes:
Nije istina, nemoj izmisljati i gluposti pisati.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2023, 13:45

Ama Pitari nemojte strahovat
Kakav investitor
Od investitora nejma nista

Sta ste se usrali

Al od STRATESKOG PARTNERA vec ima nesto

:urnebes:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 06 nov 2023, 13:50

06 nov 2023, 13:40
Jeste druže, Horde povele navijanje. Nakon toga digli koreografiju s njegovim likom, zapalili 100 baklji i pozvali naciju da mu dođe na ispraćaj na utakmicu Barcelone na kojoj će suditi.

Nego jesu li se pripremile usnice za novog imaginarnog investitora? Šiju li se zastave, zna li se šta?
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 06 nov 2023, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 06 nov 2023, 13:51

Miljacka je napisao/la:
06 nov 2023, 13:30
slika
Kad dižeš koreografiju ona inače bude okrenuta prema terenu, a ne prema drugoj tribini.
....sve drugo će proći!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 06 nov 2023, 13:52

svrakino1921 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:45
Ama Pitari nemojte strahovat
Kakav investitor
Od investitora nejma nista

Sta ste se usrali

Al od STRATESKOG PARTNERA vec ima nesto

Znas kako oni vole da snjuhaju, nebi me iznenadilo da vise znaju od nas

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 06 nov 2023, 13:54

slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 06 nov 2023, 13:57

Komsije, moram vas razocarati.

Prema mojim informacijama, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ovdje se radi jednostavno o jednom projektu Saudijske Arabije. Oni puno novca ulazu u fudbal, ali vise ne zele da samo dovode europske zvijezde, vec i da "prave" igrace i trenere. Tom linijom je u vas klub dosao mladi Al Jaber, a mogao bi i gospodin Al-Tuwaijri.

Ponavljam, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ono sto je istina je da najvjerovatnije ulazi Gospodin Almir Gredic sa jednom grupom ljudi koja ce raditi na pronalasku investitora. Po mom skromnom misljenju, trebali ste prihvatiti ponudu Gospodina Sanina Mirvica. Nisam siguran da li je jos uvijek on the table, ali je bila jedno vrijeme veoma ozbiljna.

Lijep pozdrav za sve, uz nadu da svi nasi klubovi pronadju investitore. Samo zajedno mozemo napredovati!

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 06 nov 2023, 13:59

slika
Pa Peljto, kako ne vidis.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2023, 14:00

H8Z7 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:13
Odakle navijača Želje da investitor dolazi? Nemojte me pogrešno shvatiti ali pišete o njemu uveliko, a nijedan portal to nije objavio. Stvarno nejasno pa ne kupuješ kesici čipsa nego jedan od najvećih klubova u državi a mediji šute.
Možda mediji ne znaju?

Trebalo im je deset dana da saznaju koji je trener u igri kao najzbiljniji kandidat.

Ti si jedan od normalnijih pa ću ti ozbiljno napisati. Uskoro je sjednica skupštine kluba na kojoj će se birati novi predsjednik i nekoliko novih članova upravnog odbora. Postoje minimalno dva modela poslovanja kluba u budućnosti, oba su zanimljiva i oba donose neki novi/stari ljudi sa veoma jakim vezama i poslovnim partnerima koji imaju veliki kapital. Jedan od njih je i Almir Gredić, po meni najbolji predjsednik kluba poslije rata.

Konkretne stvari i cifre vjerovatno zna samo uži krug ljudi, ali to će se morati iznijeti na skupštini.

Tu su još neki ljudi koji imaju jake veze sa Saudijskom Arabijom, a sa njima već sarađujemo preko Al Jabera i Romea Jozaka. Ovaj trener je projekat fudbalskog saveza S. Arabije, uložili su mnogo u njega i projektovan je kao budući selektor.

Saudijci su mnogo uložili u edukaciju prije nego su krenuli u ovo ludilo sa njihovom ligom, nisu kao Kinezi samo krenuli u ludo kupovanje i trošenje para. Prvo su doveli najveće stručnjake iz Evrope i svijeta sa posebnim akcentom na mlađe kategorije. Kad su uspostavili infrastrukturu onda je počelo ovo ludilo.

Gdje se mi tu uklapamo, to zna mali krug ljudi. Priča se svašta, ali treba sačekati dok neko ne izađe sa zvaničnim ponudama. Jedno je sigurno, a to je da se nešto ozbiljno dešava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 nov 2023, 14:01

IsmirMirvic je napisao/la:
06 nov 2023, 13:57
Komsije, moram vas razocarati.

Prema mojim informacijama, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ovdje se radi jednostavno o jednom projektu Saudijske Arabije. Oni puno novca ulazu u fudbal, ali vise ne zele da samo dovode europske zvijezde, vec i da "prave" igrace i trenere. Tom linijom je u vas klub dosao mladi Al Jaber, a mogao bi i gospodin Al-Tuwaijri.

Ponavljam, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ono sto je istina je da najvjerovatnije ulazi Gospodin Almir Gredic sa jednom grupom ljudi koja ce raditi na pronalasku investitora. Po mom skromnom misljenju, trebali ste prihvatiti ponudu Gospodina Sanina Mirvica. Nisam siguran da li je jos uvijek on the table, ali je bila jedno vrijeme veoma ozbiljna.

Lijep pozdrav za sve, uz nadu da svi nasi klubovi pronadju investitore. Samo zajedno mozemo napredovati!
Nece direktno investirati, ali ce kroz igrace (posebno mlade) i trenere itekako pomoci nama (ili ce barem imati namjeru pomoci). Prvi primjer ti je mali Jaber za kojeg je ministarstvo sporta Saudije platilo oko 100.00 eura troskove naknada za treniranje, vize i jos neke administrativne troskove. Dakle, direktno nece ulagati, ali ce biti ovakvih beneficija.
FKŽ !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 nov 2023, 14:03

Jel im fkt saudijsko ministarstvo platilo igraca :bow:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 06 nov 2023, 14:04

Čini mi se da je ovo jako slična stvar koju je Katar radio (ili možda još uvijek radi) sa nekim manjim evropskim klubovima kao Eupen u Belgiji. Cilj je da njihovi igrači i treneri napreduju u evropskom nogometu kako bi i njihov postao jači.

Koliko će se to vama i njima isplatiti, ostaje da vidimo. Neloš potez svakako. Uglavnom, nema to veze sa famoznim strateškim partnerima o kojima maštate. Lože vas pojedini debili.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 06 nov 2023, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Pact1921, svemalim1, Venom, WeekendOffender i 34 gosta.