Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
E momci zna li neko dobrog stomatologa u Sarajevu da preporuci, i ako zna kolika je cijena popravka zuba? Imam jedan da sredim, a ne da mi se ici po stomatologiji 5x najmanje.
A_d_0 je napisao/la:E momci zna li neko dobrog stomatologa u Sarajevu da preporuci, i ako zna kolika je cijena popravka zuba? Imam jedan da sredim, a ne da mi se ici po stomatologiji 5x najmanje.
30 km
preporuka : "Pirović", kod biroa Stari Grad, ona uličica između Orta i Centrala

FORZA MARŠAL !!!
Sve je uzalud,isti si ko pre,i sto te vise volim to po mene gore jeeeehodža je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:E momci zna li neko dobrog stomatologa u Sarajevu da preporuci, i ako zna kolika je cijena popravka zuba? Imam jedan da sredim, a ne da mi se ici po stomatologiji 5x najmanje.
30 km
Jel se treba naruciti ili samo da banem? Znaci iz tvog iskustva su strucni jel, profesionalna usluga, neka je i 50KM al da je ljudski.hodža je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:E momci zna li neko dobrog stomatologa u Sarajevu da preporuci, i ako zna kolika je cijena popravka zuba? Imam jedan da sredim, a ne da mi se ici po stomatologiji 5x najmanje.
30 km
odeš gore i naručiš se...samo što je sad špica sa terminima pravoA_d_0 je napisao/la:
Jel se treba naruciti ili samo da banem? Znaci iz tvog iskustva su strucni jel, profesionalna usluga, neka je i 50KM al da je ljudski.

@narin
šta ti je sine ??
FORZA MARŠAL !!!
Hvala ti brate.
ma ništa 
uglavnom su ti cijene tu negdje kod svih privatnika, ali eto ja idem odavno kod njih, navik'o sam a i razvaljuju fakat...imaju baš puno pacijenata

uglavnom su ti cijene tu negdje kod svih privatnika, ali eto ja idem odavno kod njih, navik'o sam a i razvaljuju fakat...imaju baš puno pacijenata
FORZA MARŠAL !!!
Oj cure kakvu sam našao..hodža je napisao/la:@narin
šta ti je sine ??

Mislim nije moja,da se razumijemo haha..
Sve su bile beg od sna,samo ti si bila ta,s tobom nista nije sve,e moj andjeleeee
Ma vecina privatnika su uglavnom OK, dok oni gore ima i njih dobri al ima ih i Boze sacuvaj. A plus jos za jedan zub odes 5x najmanje.hodža je napisao/la:ma ništa
Narin je napisao/la:Oj cure kakvu sam našao..hodža je napisao/la:@narin
šta ti je sine ??![]()
Mislim nije moja,da se razumijemo haha..
Sve su bile beg od sna,samo ti si bila ta,s tobom nista nije sve,e moj andjeleeee
pa čija je ??

FORZA MARŠAL !!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A momkova meni se čini.. 

Neće čovjek da mu razvaljuju zube bolan bolan on hoće da mu ih popravehodža je napisao/la:ma ništa
ali eto ja idem odavno kod njih, navik'o sam a i razvaljuju fakat...

DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /140303005" onclick="window.open(this.href);return false;
Dodijeliti policajcu zlatnu značku i veći pištolj
Dodijeliti policajcu zlatnu značku i veći pištolj
http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i- ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gospodin.
Gospodin.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
onaj osjećaj kad ti u čaršiji u po bijela dana bude pucnjava,ono šanžer cijeli istrese bez emocija 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Jedno krajnje ozbiljno pitanje:
Mogu li se euri negdje potrositi, odnosno prima li neko eure, a da nije banka ili mjenjacnica. Ofirno mi da mijenjam 15 eura

Mogu li se euri negdje potrositi, odnosno prima li neko eure, a da nije banka ili mjenjacnica. Ofirno mi da mijenjam 15 eura

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.