Puma je napisao/la:Jedno krajnje ozbiljno pitanje:![]()
Mogu li se euri negdje potrositi, odnosno prima li neko eure, a da nije banka ili mjenjacnica. Ofirno mi da mijenjam 15 eura![]()
benzinska pumpa?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Puma je napisao/la:Jedno krajnje ozbiljno pitanje:![]()
Mogu li se euri negdje potrositi, odnosno prima li neko eure, a da nije banka ili mjenjacnica. Ofirno mi da mijenjam 15 eura![]()
kod siptara,oni ce ti i razmijeniti novac.Barem ti nije kod njih ofirno kao u banci.Puma je napisao/la:Jedno krajnje ozbiljno pitanje:![]()
Pošalji meni, bez ikakvog stidaPuma je napisao/la:Jedno krajnje ozbiljno pitanje:![]()
kurave na SickomPuma je napisao/la:Jedno krajnje ozbiljno pitanje:![]()
ma jasta ba.bagrcavi je napisao/la:kompleksaš
anestezija i malo ce sjec al neces ni osjetit, ne briniRickBlaine je napisao/la:Jel' vadio od vas iko ikada totalno orunuo zub, odnosno kada je vrlo mal dio na povrsini, skoro skroz u mesu?
Ajde super, bar da znam sta da ocekujemDex je napisao/la:Jesam ja ko mali, isto ko da mi je Azrail uperio čengel i vadio mi dušu
Mah, lako je reci. Mislim da ni jednu osobu na planeti nije strah stomatologa kao mene.LenBias je napisao/la:anestezija i malo ce sjec al neces ni osjetit, ne brini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.