Sto nisi izvadio mobitel da slikas ..da uvjeris raju sta se radi na JuguTeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto nisi izvadio mobitel da slikas ..da uvjeris raju sta se radi na JuguTeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
+1 ! prvo nek se oni stide pa cemo se i mi stiditi !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
Ja sam lično patriota al mi je stvarno muka od politike na fudbalskim terenima i baš mi je krivo što je neko naše navijače koji su bili primjer svima u BiH uvukao u to. Fudbal se igra radi fudbala a na utakmice se dolazi zbog ljubavi prema voljenom klubu i to bi trebalo biti to. Ne smijemo sebi dozvoliti da se spuštamo na nivo papaka i primitivaca.TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
Mi smo ba od njih svjetlosnu godinu ispred sto se tice kulture zivljenja, zato i osudjujemo sami sebeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.lisander je napisao/la:Mi smo ba od njih svjetlosnu godinu ispred sto se tice kulture zivljenja, zato i osudjujemo sami sebeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
anonimni sto se tice parole pa jesmo li ili nismo MANIJACI ?anonimni je napisao/la:priznajem, nisam bio na tekmi, ovaj put nisam mog'o doćial' parola je VRH !
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.
Treca je za FF.Amar_TM87 je napisao/la:Bile su jos dvije.. Jel neko zna sta je pisalo? Znam da je na jednoj bio datum 28.08.1995.. A treca?
što bih ja bio papak zbog nekih debilalisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
valjda jesmoarelinho je napisao/la:anonimni sto se tice parole pa jesmo li ili nismo MANIJACI ?anonimni je napisao/la:priznajem, nisam bio na tekmi, ovaj put nisam mog'o doćial' parola je VRH !
![]()
bašTMmanija2012 je napisao/la:Dje su oni danas sto Besliju gone iz Zelje,al vam ga Beso zabi
bagrcavibagrcavi je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.![]()
[youtube][/youtube]
Ne volim ga vidjet ni na slici, al ga podrzavam u ovom.bagrcavi je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.![]()
[youtube][/youtube]
Zovi onog naseg bradonju iz uprave ,izvinite povodom nemilog dogadjajaTeaM87 je napisao/la:Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj, i sramota je ako nista zbog nasih igraca jer ima nekih nasih igraca stosu rodjeni u Srbiji !
pa sta eto ti se nasao pametan praviti,dok se mi izvinjavamo oni nas gaze,ma samo u kost! MANIJACITeaM87 je napisao/la:Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, b00t, bhfanatic14, ELDIABLO20, Hrasno15, MrkiMedo, ristagrad, sebalos, Skojevska, TigerWoods i 87 gostiju.