Sto nisi izvadio mobitel da slikas ..da uvjeris raju sta se radi na JuguTeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
+1 ! prvo nek se oni stide pa cemo se i mi stiditi !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
- plava grbavica
- Kontakt:
Ja sam lično patriota al mi je stvarno muka od politike na fudbalskim terenima i baš mi je krivo što je neko naše navijače koji su bili primjer svima u BiH uvukao u to. Fudbal se igra radi fudbala a na utakmice se dolazi zbog ljubavi prema voljenom klubu i to bi trebalo biti to. Ne smijemo sebi dozvoliti da se spuštamo na nivo papaka i primitivaca.TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
Sad ce oni razglabati o zastavi 5 dana, pa ce im se bordo **** prikljucit, i na kraju uskacu oni Tuzle i Zenice da im pripomognu. Je.be mi se jeli paljena zastava ili ne, ali ono skandiranje Caco ne ponovilo se vise.
I popustite se tribine.
I popustite se tribine.
NO PYRO NO PARTY
Mi smo ba od njih svjetlosnu godinu ispred sto se tice kulture zivljenja, zato i osudjujemo sami sebeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Neki ljudi ko da su prespavali zadnjih 20 godina 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.lisander je napisao/la:Mi smo ba od njih svjetlosnu godinu ispred sto se tice kulture zivljenja, zato i osudjujemo sami sebeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
Za zivot cijeli!
priznajem, nisam bio na tekmi, ovaj put nisam mog'o doći
al' parola je VRH ! 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bile su jos dvije.. Jel neko zna sta je pisalo? Znam da je na jednoj bio datum 28.08.1995.. A treca?
anonimni sto se tice parole pa jesmo li ili nismo MANIJACI ?anonimni je napisao/la:priznajem, nisam bio na tekmi, ovaj put nisam mog'o doćial' parola je VRH !
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 01 sep 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Treca je za FF.Amar_TM87 je napisao/la:Bile su jos dvije.. Jel neko zna sta je pisalo? Znam da je na jednoj bio datum 28.08.1995.. A treca?
Za zivot cijeli!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Dje su oni danas sto Besliju gone iz Zelje,al vam ga Beso zabi 
Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 01 sep 2012, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
što bih ja bio papak zbog nekih debilalisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
valjda jesmoarelinho je napisao/la:anonimni sto se tice parole pa jesmo li ili nismo MANIJACI ?anonimni je napisao/la:priznajem, nisam bio na tekmi, ovaj put nisam mog'o doćial' parola je VRH !
![]()
bašTMmanija2012 je napisao/la:Dje su oni danas sto Besliju gone iz Zelje,al vam ga Beso zabi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
bagrcavibagrcavi je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.![]()
[youtube][/youtube]
@TeaM87 to sto se tice nasih navijaca,da su se uvrijedili ne bi na kraju tekme dosli do tribine i pljeskali !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ne volim ga vidjet ni na slici, al ga podrzavam u ovom.bagrcavi je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.![]()
[youtube][/youtube]
Za zivot cijeli!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Zovi onog naseg bradonju iz uprave ,izvinite povodom nemilog dogadjajaTeaM87 je napisao/la:Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj, i sramota je ako nista zbog nasih igraca jer ima nekih nasih igraca stosu rodjeni u Srbiji !
-
old school
- Kontakt:
pa sta eto ti se nasao pametan praviti,dok se mi izvinjavamo oni nas gaze,ma samo u kost! MANIJACITeaM87 je napisao/la:Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Austinpowers, ELDIABLO20, GIBRA, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Pact1921, Plavamamba, rama21, Sarun i 67 gostiju.