FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
hajd zastava ok nema veze al caco
pola ovih ljudi ovdje nije iz sarajeva...

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jarane kroz historiju kluba je proslo mnogo srba-fudbalera, te samo radi njih nije trebalo to uraditi...old school je napisao/la:pa sta eto ti se nasao pametan praviti,dok se mi izvinjavamo oni nas gaze,ma samo u kost! MANIJACITeaM87 je napisao/la:Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj.
FKŽ !
- Ultras1921
- Kontakt:
Dosta price o navijacima. Zastava je oteta od Sokolova. Uzivajte ba, ovo je novi niz. Cetvrta pobjeda, niko nam nista ne moze
.
OOOOOOOOOO ŽELJEZNIČAR ŠAMPION

OOOOOOOOOO ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Upravu si zastava jeste zapaljena, nazalost vrijeme je takvo da pojedici takvim cinom misle da su in a i vrijeme je izbora pa te to netreba ni cuditi,umjesto da sacuvamo dostojanstvo poslije one velicanstvene parole mi se spustamo na nivo primitivaca i idemo na ruku mrziteljima Bosne.Igra nista posebno,pobjeda zasluzena ali malo je falilo da nam se osvete oni promasaji Adilovica.TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- plava grbavica
- Kontakt:
Ti se paša uhvati džamije a pusti nas koji volimo Želju da gledamo smirom utakmice. Ako čemo o ratu ako treba opet čemo puške uzet ali ne na utakmicama.bagrcavi je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Znam, sve znam, al dosta smo sutili i prilagodjavali se svima.![]()
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
eto kao da samo zapalili te igrace,daj bolan odvadi boli me hoce li se uvrijediti ili nece anamo oni,a igraci ne brini ti da ce se uvrijediti neki od njihTeaM87 je napisao/la:Jarane kroz historiju kluba je proslo mnogo srba-fudbalera, te samo radi njih nije trebalo to uraditi...old school je napisao/la:pa sta eto ti se nasao pametan praviti,dok se mi izvinjavamo oni nas gaze,ma samo u kost! MANIJACITeaM87 je napisao/la:Jarane ne moze me niko ubjediti da je ono bila zastava RS, vidio sam grb na njoj.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
U sta si ti gledao, pa ti je igra nista posebno? U prvom samo sto nisu letili po terenu, al eto opet to nekima ne valja.dino lj je napisao/la:Upravu si zastava jeste zapaljena, nazalost vrijeme je takvo da pojedici takvim cinom misle da su in a i vrijeme je izbora pa te to netreba ni cuditi,umjesto da sacuvamo dostojanstvo poslije one velicanstvene parole mi se spustamo na nivo primitivaca i idemo na ruku mrziteljima Bosne.Igra nista posebno,pobjeda zasluzena ali malo je falilo da nam se osvete oni promasaji Adilovica.TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:
Zastava nije zapaljena.
Za zivot cijeli!
Vazna pobjda
Zadnja izmjena: lev77, dana/u 01 sep 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
e čuj ovogaplava grbavica je napisao/la:Ti se paša uhvati džamije a pusti nas koji volimo Želju da gledamo smirom utakmice. Ako čemo o ratu ako treba opet čemo puške uzet ali ne na utakmicama.bagrcavi je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]

DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Prvo, promjeni potpis, nije pljuvaci, nego furaci.lev77 je napisao/la:onu djecu treba pod hitno otjerati sa juga.pola ih nije bilo ni u planu kad je rat bio i oni sad nesto izmisljaju,pale zastave,skandiraju neka imena a uvjeren sam da ih pola ne zna ko je caco.ovo je stvarno sramota,mi kao "najbolja" navijacka skupina u Bosni i Hercegovini a prevode nas neka djecurlija,balavci.sramota
Drugo, stani ti na sipku, pa vodi navijanje, da vidis uzivancije, nema lakseg posla, jos plus dobijes dnevnicu za to.
Sta ce one u prvim redovima ccc
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 01 sep 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
momak,a šta misliš da ti staneš na sipku onda ??lev77 je napisao/la:onu djecu treba pod hitno otjerati sa juga.pola ih nije bilo ni u planu kad je rat bio i oni sad nesto izmisljaju,pale zastave,skandiraju neka imena a uvjeren sam da ih pola ne zna ko je caco.ovo je stvarno sramota,mi kao "najbolja" navijacka skupina u Bosni i Hercegovini a prevode nas neka djecurlija,balavci.sramota
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 01 sep 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Plavka najjacaElegant je napisao/la:Pazi "plave sestre" sto su jake.![]()

Pisalo je "Sretno Šaba!" za momka iz FF koji se danas vjencaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Treca je za FF.Amar_TM87 je napisao/la:Bile su jos dvije.. Jel neko zna sta je pisalo? Znam da je na jednoj bio datum 28.08.1995.. A treca?

LSAAmar_TM87 je napisao/la:Plavka najjacaElegant je napisao/la:Pazi "plave sestre" sto su jake.![]()

- plava grbavica
- Kontakt:
Izvini malo sam se upalio zbog ovih što nas sramotebagrcavi je napisao/la:e čuj ovogaplava grbavica je napisao/la:Ti se paša uhvati džamije a pusti nas koji volimo Želju da gledamo smirom utakmice. Ako čemo o ratu ako treba opet čemo puške uzet ali ne na utakmicama.bagrcavi je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]Pa pogledaj o čemu se radi na ovom videu pa onda komentariši.Kad pregledaš skontaćeš da je zajebancija.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Vala ove sestre bezveze, ali eto, svako ima svoj ukus.

Navijanje je inače dotaklo dno, a onim sa Cacom navijanje su ukopali 2 metra ispod zemlje.KB-TM87 je napisao/la:hajd zastava ok nema veze al caco![]()
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Izvini kralju al gdje nabavljas robu..Vidim to nesto bas jako..GaziHusrevbeg je napisao/la:Vala ove sestre bezveze, ali eto, svako ima svoj ukus.![]()
Navijanje je inače dotaklo dno, a onim sa Cacom navijanje su ukopali 2 metra ispod zemlje.KB-TM87 je napisao/la:hajd zastava ok nema veze al caco![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.