Kazu , ne prije 04:00.DANTES je napisao/la:kad otprilike igraju damir i berdih?
Dva meca cura prije njih , pa ce vjerovatno biti i kasnije(taman da se samo jedan mec oduzi , oko pola sest moze poceti mec).
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kazu , ne prije 04:00.DANTES je napisao/la:kad otprilike igraju damir i berdih?
Program počinje u 1:00, imaju dva ženska meča prije njih, znači ne prije 5:00.DANTES je napisao/la:kad otprilike igraju damir i berdih?
Jeli povreda, ili ponovo ima problema sa mozgom?bogdanovic1 je napisao/la:DAME I GOSPODO, MARIN ČILIĆ! Jedini igrač na GS-u koji je uspio od 5-0 doći na 5-7!
Prisustvujte povijesti!
žene igraju prije? auuu neće to prije 7h bolan... još ako su neke bliske po rejtingu...što je odlično da se lijepo pogleda sve, čitav meč, jer da počinje u 4 teško bi to bilo... ovako je odlično...Virtu4l je napisao/la:Program počinje u 1:00, imaju dva ženska meča prije njih, znači ne prije 5:00.DANTES je napisao/la:kad otprilike igraju damir i berdih?
Ja sam to još jučer napisao.Virtu4l je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sto se rasporeda tice, vjerujem da idu na Hisanse arenu,
Odsvir'o je on svoje.Unofficialpage je napisao/la:Ima li ko link za Čilića?
EDIT: Taman sam kont'o pogledat ali nema stream jer igraju na terenu br. 15![]()
![]()
gotovoMonolog je napisao/la:Jao tišine za vrijeme Delpovog servisa kod rezultata 15:40.![]()
Opa, Bautista servira za meč.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.