Sretno brate, nemoj da forum ispasta zbog vize
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ode Gazidis, ode Rom... Sta se desava?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sretno @Rom.
Gazidis je haman skontao da u Milanu ne može raditi što je radio u Arsenalu. Hvala mu na konsolidaciji finansija i sretan put
Gazidis je haman skontao da u Milanu ne može raditi što je radio u Arsenalu. Hvala mu na konsolidaciji finansija i sretan put
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hvala braćo. Potrudit ću se da ne zapostavim forum. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sretno brate..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno Rom dalje, čuvaj se!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Ni Tomori nije dobio poziv na SP, nakon Maignana, Saleta, Rebica (ocekivano), Origi. Ne znam jesam li koga izostavio, a da se vrtio u ranijem periodu oko reprezentacije svoje zemlje!?
CdK je pozvan.
Koliko god Tomori slabije usao u ovu sezonu, opet je sampion Italije, igra i dalje LP te kao takav bi trebao imati prednost u odnosu na pojedince. Pretpostavljam da bi daleko lakse igrao u repki da igra u EPL.
CdK je pozvan.
Koliko god Tomori slabije usao u ovu sezonu, opet je sampion Italije, igra i dalje LP te kao takav bi trebao imati prednost u odnosu na pojedince. Pretpostavljam da bi daleko lakse igrao u repki da igra u EPL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije mi žao nikoga, manje su šanse da se povrijede. 
Kod nas će Theo, Kjaer i Dest imati veliku minutažu, uz Lea i Girouda kao prve rezerve koji bi mogli skupiti pristojnu minutažu (Leao pogotovo), ovaj ostatak ni nije vrijedan pomena. Neće biti previše odsutnih i kasnije izraubanih igrača što je čak super, manje-više kompletna ekipa će se moći pripremati u Milanelu za narednu polusezonu. A ta pauza i resetovanje će itekako dobro doći svima.
Kod nas će Theo, Kjaer i Dest imati veliku minutažu, uz Lea i Girouda kao prve rezerve koji bi mogli skupiti pristojnu minutažu (Leao pogotovo), ovaj ostatak ni nije vrijedan pomena. Neće biti previše odsutnih i kasnije izraubanih igrača što je čak super, manje-više kompletna ekipa će se moći pripremati u Milanelu za narednu polusezonu. A ta pauza i resetovanje će itekako dobro doći svima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Vijest dana je da je Kalulu produžio ugovor do 2027.
https://www.acmilan.com/en/news/article ... he-new-ceo
Also, Messi's Ass vjerovatno propušta protiv viola. Nadam se da ide Diaz desno, a ne Rade.
Also, Messi's Ass vjerovatno propušta protiv viola. Nadam se da ide Diaz desno, a ne Rade.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Messias neće biti neki gubitak ako bi igro kojim slučajem u startnoj postavi. Sa klupe je OK. Diaz desno ili Rebić. Ma da je Rebić prošlu tekmu odigro ko da nije jeo dva dana i spavo samo 3 sata.
Ovu tekmu moraju dobiti ako žele ostati u borbi za Scudetto.
Ovu tekmu moraju dobiti ako žele ostati u borbi za Scudetto.
Probable Milan XI (4-2-3-1): Tatarusanu; Kalulu, Thiaw, Tomori, Theo; Bennacer, Tonali; Diaz, Krunic, Leao; Giroud
Thiaw ponovo od pocetka,ovog puta sa dva stopera. Momak ima odlicne fizicke predispozicije, definitivno mi vise lezi nego Gabbia. Diaz desno, a Krunić na 10-ci. U ovom trenutku mozda i najbolje rjesenje. Bilo bi dobro pobijediti u ovoj utakmici i onda u prelaznom roku probati naci rjesenje na desnom krilu
Thiaw ponovo od pocetka,ovog puta sa dva stopera. Momak ima odlicne fizicke predispozicije, definitivno mi vise lezi nego Gabbia. Diaz desno, a Krunić na 10-ci. U ovom trenutku mozda i najbolje rjesenje. Bilo bi dobro pobijediti u ovoj utakmici i onda u prelaznom roku probati naci rjesenje na desnom krilu
Forza Milan!
-
scudetto89
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Yacine Adli could leave Milan in January. At the moment, 3 clubs from Serie A and Ligue 1 (their names have not yet been revealed) are interested in the services of the 22-year-old.
[Nicolo Schira]
[Nicolo Schira]
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Izrazito nepravedan tretman prema momku, dok mediokritet Diaz i izgubljeni Ketelar igraju prije njega i imaju stotine kredita za loše partije. Inače ni riječ ne bih rekao da drugi igrači igraju dobro, ali u ovim okolnostima mi je neshvatljivo kako Adli nema prostora u ovom timu iako u njemu vidim veznjaka koji bi savršeno legao ovoj ekipi.
Inače, ova pauza nije mogla doći u boljem momentu, čini mi se da je svaki klub iz vrha uhvatio formu osim Milana koji ide unazad već neko vrijeme. Samo da je završiti sezonu sa pobjedom, pa se nadati da će se ekipa resetovati do januara.
Inače, ova pauza nije mogla doći u boljem momentu, čini mi se da je svaki klub iz vrha uhvatio formu osim Milana koji ide unazad već neko vrijeme. Samo da je završiti sezonu sa pobjedom, pa se nadati da će se ekipa resetovati do januara.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E jbg rope, taj mediokritet Diaz je posle Leaoa i Zirua najbolji stijelac ekipe trenutno, i nas najbolji igrac na poziciji 10-ke. Valjda vide nesto ljudi i na treningu pa Adli zauzima tek 4 ili 5 mjesto u rotaciji.
Nebitno, veceras se mora dobiti radi mira u kuci
Nebitno, veceras se mora dobiti radi mira u kuci
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Oprosti se H ajvan
- muha milanez
- Kontakt:
Hajde momci dajte nam pobjedu za kraj 2022 godine, biće neobično do toga 4. januara.
Forza Milan
Raffffffffaaaaaaaaaaaaaaaa
Forza Milan
Raffffffffaaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 13 nov 2022, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.