Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

asylum
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la asylum » 08 mar 2011, 23:33

Nije Bosko, to je davljenje :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 23:34

ee ovako iskreno me ne interesuje ni arsenal niti barsa al sam gledao mec i nmg da vjerujem da vi nesto imati reci protiv barse ccccc...
pa jesteli vi gledali utakmicu ba arsenal je igrao gore nego inter prosle godine ccccc ....

drago mi je sto je 3 puta bolji tim pobjedioo da ga gledam i u nastavku a sto se tice arsenala jbg na najjace su naletili i gotovo ... i ne serite viktorija je bila i prije i poslije van persievog kartona!!! niste centra prelazili!!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 mar 2011, 23:34

eurofighter typhoon je napisao/la:Moje iskreno saucesce.....Sudija vas pokrao,,,arsenal je bio ravnopravan do iskljucenja...
Sugava ona barca :| :|
...sudija je uvjek kriv... ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 mar 2011, 23:35

AllGunsBlazing je napisao/la: Ko kaze da moraju??? Nista se nije moralo, pa ni ovo, samo se odlucili za ovu varijantu, nije uspjela idemo dalje.. a ne cestita se zbog arogancije jos jednom ti procitaj moj prethodni post..
Nemoj zezati, pa ni jedan tim na svijetu se ne smije otvoriti protiv Barce i to traje vec godinama. Arsenal se 'otvorio' samo u prvih 15 min utakmice u Londonu koje je odigrao po meni fenomenalno, mozda i najbolje sto je jedan tim odigrao protiv Barce. Nakon toga Barca dolazi do svoje igre i tu se prica zavrsava. Pa nije li Wenger najavio da se nece braniti i da je jedini nacin da dodje do prolaza otvorena i napadacka igra - i sta bi? Ne kazem da nisu lose odigrali ni prvih 45 min nocas ali nista ne bi od njegove igre! Primise gol, provukose se za onu stativu i penal. Na kraju bili primorani da krenu naprijed! I sad mi reci je li onaj 'gol' dosao kao plod takve igre? Ma slucajnost zesca. realno da nije bilo onog autogola vjerovatno bi fasovali barem 2-3 komada jer su veceras bili jako jako losi u napadu

I buraz -ogromna vecina ljudi ce uvijek stati na stranu onog koji napada i koji se vise trudi pa makar nekada i imali pomoc sudija. to je tako ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 mar 2011, 23:36

Nedo Bog da je Arsenal proso veceras,ipak je fudbal pobijedio :!:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 mar 2011, 23:36

mma_hz je napisao/la:ee ovako iskreno me ne interesuje ni arsenal niti barsa al sam gledao mec i nmg da vjerujem da vi nesto imati reci protiv barse ccccc...
pa jesteli vi gledali utakmicu ba arsenal je igrao gore nego inter prosle godine ccccc ....

drago mi je sto je 3 puta bolji tim pobjedioo da ga gledam i u nastavku a sto se tice arsenala jbg na najjace su naletili i gotovo ... i ne serite viktorija je bila i prije i poslije van persievog kartona!!! niste centra prelazili!!!!
Pa sta bi im se trebali naguzit i sam cekat da im uvale 5 komada u 20 minuta? Po tome je najbolje da se odmah, bez ikakvog igranja, bilo cega svi trofeji dadnu Barci i prica zavrsena. Jel tako lave? Nemoj suplje molim te.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 08 mar 2011, 23:37

UPS je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: Ko kaze da moraju??? Nista se nije moralo, pa ni ovo, samo se odlucili za ovu varijantu, nije uspjela idemo dalje.. a ne cestita se zbog arogancije jos jednom ti procitaj moj prethodni post..
Nemoj zezati, pa ni jedan tim na svijetu se ne smije otvoriti protiv Barce i to traje vec godinama. Arsenal se 'otvorio' samo u prvih 15 min utakmice u Londonu koje je odigrao po meni fenomenalno, mozda i najbolje sto je jedan tim odigrao protiv Barce. Nakon toga Barca dolazi do svoje igre i tu se prica zavrsava. Pa nije li Wenger najavio da se nece braniti i da je jedini nacin da dodje do prolaza otvorena i napadacka igra - i sta bi? Ne kazem da nisu lose odigrali ni prvih 45 min nocas ali nista ne bi od njegove igre! Primise gol, provukose se za onu stativu i penal. Na kraju bili primorani da krenu naprijed! I sad mi reci je li onaj 'gol' dosao kao plod takve igre? Ma slucajnost zesca. realno da nije bilo onog autogola vjerovatno bi fasovali barem 2-3 komada jer su veceras bili jako jako losi u napadu

I buraz -ogromna vecina ljudi ce uvijek stati na stranu onog koji napada i koji se vise trudi pa makar nekada i imali pomoc sudija. to je tako ;)
E ovo si odlično rekao.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 08 mar 2011, 23:39

Portillo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ee ovako iskreno me ne interesuje ni arsenal niti barsa al sam gledao mec i nmg da vjerujem da vi nesto imati reci protiv barse ccccc...

Pa sta bi im se trebali naguzit i sam cekat da im uvale 5 komada u 20 minuta? Po tome je najbolje da se odmah, bez ikakvog igranja, bilo cega svi trofeji dadnu Barci i prica zavrsena. Jel tako lave? Nemoj suplje molim te.
Onda je sramota dani jedan tim nema bolju sredinu i napad. Niko nije rekao da ste trebali igrati kao da treba stići 3:0 ali onakav bunker je sramota za bilo koju ekipu u utakmici 1/4 finala LŠ.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 08 mar 2011, 23:39

FUJ!
Gadi mi se ovaj fudbal radi ovih sudija koji uvijek sve useru.
Kad sam vidio da je 1:1 konacno sam se nadao da ce biti ekipa koja ce ostati neporazena od Barce i onda dodje imbecil i dadne glupi crveni...
Svaka vam cast na duhu i borbi i vise srece dogodine ;)
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 08 mar 2011, 23:39

UPS je napisao/la: I buraz -ogromna vecina ljudi ce uvijek stati na stranu onog koji napada i koji se vise trudi pa makar nekada i imali pomoc sudija. to je tako ;)
Ne, sigurno ti garantujem da ogromna vecina ne bi stala za bolji tim, koji prode UZ POMOC SUDIJA. Sve je stvar licnog izbora, i fudbala kojeg preferiras.

Mozda se tebi svida atraktivna i ofanzivna Barca, a mozda se nekome pak vise svida Mourinhov Inter, ili vecerasnji Arsenal.

Kakve veze ima sto je Wenger isao na sigurno na Camp Nou protiv Barce?

Covjece, lik je imao 2:1, i sigurno je smisljao sve moguce nacine ne bi li uspio i sacuvati tu prednost. I taman mu se dogodi da zabije gol skoro vrijedan prolaska, i tu se nade sudija koji ce na nepravedan nacin iskljuciti Van Persiea.

Ne interesuje me ko igra kakav fudbal, zelim da na kraju pobijedi onaj ko je zabio vise golova, i kojem nije bila potrebna sudijska pomoc kako bi zabio dva krucijalna gola.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 mar 2011, 23:40

...zaboravio sam da vam cestitam na hrabro odigranom dvomecu...doduse u drugom mecu ste igrali bunker,ali ne jer ste to zeljeli,nego jer ste morali.... ;) ...priznajem da je busaka pogrijesio kod crvenog kartona,ali morate i vi priznati i da je barca ostecena...cestitke jos jednom... :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 mar 2011, 23:40

Nadam se da je i meni dopušteno napisati nešto(iako znam da ovo možda neće dobro proći kod Arsenalovih navijača).

Prije svega, Arsenal nije im'o udarac u okvir gola u 90 minuta utakmice. Da l' ta ekipa zaslužuje prolaz dalje? Ne. No, prednost iz prve utakmice im je dopustila da tako pokušaju proći u četvrtfinale. Pokušali su i nisu uspjeli. Činjenica je da se sa Barcelonom teško nadigravat, al' iskreno, ovakvo nešto nisam očekiv'o od Arsenala. Ekipa nije postojala na terenu kada je ofanziva u pitanju; k'o da je Wenger želio da nešto promijeni u odnosu na prošlosezonsku utakmicu(i promijenio je, primili ste gol manje). Mišljenja sam da bi ovo bilo drugačije da je Arsenal igr'o muški, te da se nisu unaprijed odlučili braniti. Dobro, stoji ona:"Dobar si koliko ti protivnik dopusti", al'...

Što se tiče crvenog kartona, iskren da budem, ne bih ga pokaz'o Van Persieu. Oglušio se na sudijski zvižduk, al' ipak bi se to moglo pripisati navijačima i buci koju isti stvaraju na Kamp Nou stadionu. Busaca je poštov'o propise, nije želio da mu progleda kroz prste i pokaz'o mu je put u svlačionicu. Realno, po pravilima je to apsolutno u pravu, al' ja ne bih to ni igraču Sunderlanda pokaz'o. :mrgreen:

Penal je čist k'o suza. Mislim da se tu nema šta pričati. Pedro(valjda sam dobro vidio u onoj gongoli u kafiću) je pokošen od strane Koscielnog i Busaca se nakon konsultovanja sa pomoćnikom odlučio na sviranje jedanaesterca. Kratko i jasno - nije pogriješio.

Nego, Almunia. :o Momak je danas odradio dosta toga, mislim da je barem 5-6 100% prilika skin'o, kako Villi, tako i Messiju, pa i Affelayu. Jbt, taj čovjek il' brani savršeno il' useere sve živo. Večeras je bila prva varijanta.

Danas sam napis'o da je prednost na strani Barcelone, te da će najvjerovatnije proći. Al' iskreno bih volio da se ovaj sraz dogodio u polufinalu ili finalu CL, a ne u ovako ranoj fazi. No, to je krivica Arsenalovih igrača koji su u grupi sa Shakhtarom(četvrtfinalist) bili na 2. mjestu.

Oprostili smo se od ekipe koja igra lijep fudbal, al' koja večeras nije zaslužila prolaz dalje. Igrači su se borili koliko su mogli, nema im se šta prigovoriti. Cesc je jedini koji je bio baš indisponiran, te je u potpunosti pobacio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 mar 2011, 23:41

Ne smije biti pomoci sudija, nije bitno jel igraju Arsenal Celik, prijateljsku utakmicu i nema price... Ta pomoc sudija, uz to sto fudbal postaje vise ekonomski nego sportski, to sve unistava fudbal..
Arsenal moze igrati protiv Barce, ali postavlja se pitanje koliko, isto sto Barca padne nakon 60. minute(London) jer ona igra zahtijeva mnogo trcanja, ukoliko protivnik dobro cuva igrace, onda mnogo trcanja treba kako bi se odrzao ritam, a to bi dovelo de eventualnog pada i vjerujem ponizenja Arsenala.. Odigrali su kako se moglo odigrati, nema tu zasluzeno ili ne zasluzeno, onda Italija ni jedno od svojih svjetskih prvenstava nije zasluzeno osvojila, sad je fudbal marketing, meni je zao kad vidim da nema nekog stopera u izboru za najboljeg igraca, nije da ne volim igru Arsenala, volim je i to puno, ali i odbrana je veoma bitan dio ekipe, na odbrani se zasniva napad, i sad odjednom svi likuju zbog pobjede Barce jer Barca igra lijep fudbal, a to Arsenal ne bi igrao protiv jednog Bayerna, ili sta ja znam vec koga, Arsenal je fino odigrao, defanzivno odlicno, a cak necete vjerovati i defanziva je umjetnost, uzmite malo historiju pa pregledajte kako je defanziva mogla biti lijepa, i ovdje je skoro upalila, da nije bilo crvenog PRI REZULTATU 1:1..
Celik!3,2,2.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 23:41

Portillo je napisao/la:

Pa dobro vi ste se otvorili ahhaha i sta bi 5 .. tako bi i arsenal prosao da nije parkirao TROLU pred gooo!!!!

ba ako ce klubovi onako igrati protiv barse hebes onda taj fudbal ba nadigravaj se i nek bolji pobjedi sta se cuvas ko Travnik u gostima jbt!!!
FK SARAJEVO.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 08 mar 2011, 23:45

drH je napisao/la:Poslije svake utakmice izmedju timova koji imaju velik broj navijaca na forumu, uvijek se podijeli desetak banova :lol: Tako ce biti i sada meni se cini :mrgreen:
A znaš šta je najsmiješnije. Većina njih u životu nije gledala te "svoje" timove uživo. A nisam ubijeđen ni da bi na karti znali pokazati gdje su Barselona i London :lol:
Zadnja izmjena: drinski_vuk, dana/u 08 mar 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2011, 23:45

Megamon je napisao/la:Koja ce ovo igracina biti

slika
Apsolutno,ja sam to govorio dok sam ga gledao na Emirates kupu prije 2 godine,da je najveci talenat kojeg sam u zadnje vrijeme gledao

Nego svaka vama cast mozda bi covjek i progovorio koju pametnu sa vama ali nemozes od ovih muholovaca,poganih ljudi,nije mi jasno da ih poraz Arsenala vise pogadja nego vas,mada ne pogadja njih poraz Arsenala nego prolaz Barce,jel su ti isti koji skacu ko muha na **** stalno na udaru te Barce pa moraju negdje komplekse izbaciti

A vama puno srece,i da osvojiti EPL,malo ste me iznervirali sa taktikom u prvom poluvremenu,ja dzaba nevolim defanzivu,al eto donosila je rezultat kakav takav...neznam sta je bilo sa Fabregasom veceras,il je pod nekim dojmom ali onako kapiten neigra,ja da sam trener Arsenala odma ovom malom bi dao :) ugl sretno u nastavku sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 mar 2011, 23:47

mma_hz je napisao/la: Pa dobro vi ste se otvorili ahhaha i sta bi 5 .. tako bi i arsenal prosao da nije parkirao TROLU pred gooo!!!!

ba ako ce klubovi onako igrati protiv barse hebes onda taj fudbal ba nadigravaj se i nek bolji pobjedi sta se cuvas ko Travnik u gostima jbt!!!
Neda mi se trositi svoje dragocijeno vrijeme na tvoje nebuloze. Samo cu ti reci da je Inter zadnji tim (prije ovoga) koji je otisao na Camp Nou da se brani i to samo jer su prerano dobili crveni karton.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 mar 2011, 23:49

Venger je pokusao kopirati Mourinha, ali Venger nije Mourinho niti je Arsenal Inter. To sto se Arsenal branio je sasvim logicna odluka, ali kad su primili treci gol nisam primjetio puno zelje kod igraca Arsenala da se pokusa smanjiti na 3:2, nekako su bili mrtvi (vjerovatno je tome razlog igrac manje).
Ako su igraci Sporting Gijona mogli ginuti, ali bas ginuti cijelih 90 min i uzeti 1:1 u ligaskoj utakmici onda je i Arsenal morao puno jace igrati da izbori 1/2 LP. Ali...sta i vrijedi da su izginuli svi kad su imali ovakvo sudjenje :(
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 08 mar 2011, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 23:51

Portillo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Pa dobro vi ste se otvorili ahhaha i sta bi 5 .. tako bi i arsenal prosao da nije parkirao TROLU pred gooo!!!!

Neda mi se trositi svoje dragocijeno vrijeme na tvoje nebuloze. Samo cu ti reci da je Inter zadnji tim (prije ovoga) koji je otisao na Camp Nou da se brani i to samo jer su prerano dobili crveni karton.
ma boli mene ba briga za barsu i za te timove svjetske(dortmund gotivim jedino)i ja nista ovdje nisam imao namjeru pisati al nesto reci poslije onakve igre barse nbt prije il poslije crvenog jee komplex mrtvii baa !!!

druga stvar je sto ti ne volis bars,u i sve vidis protiv barse iako su savrseni, pa eto tvoj real ba nije imao 2 prilike a primio je 5 mada je mmogao i visee .....
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 mar 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 08 mar 2011, 23:52

Veceras smo svi mogli vidjeti i taj "MIT" o ljepoti barsine igre, pa to je smijesno. Ova igra se zove Spanski Catanacco koji je potpomognut sudijama, totalna sramota sudije. Wenger je pogrijesio sto nije izveo tim vani nakon onakvog dosudjenog crvenog kartona. Ali ima jedna pozitivna stvar, sve se vrti u krug i ovo ce se vratiti Barsi to vam garantujem.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.