AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: AS Roma
Evil Genius II je napisao/la:preokret u najavi

Eto sad ako ljudi izjednače ja bi Salaha otjerao pješke, ne dat mu ni za karte
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
i dzeku zajedno sa njimtopnik1 je napisao/la:Eto sad ako ljudi izjednače ja bi Salaha otjerao pješke, ne dat mu ni za karte

Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 04 nov 2015, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je smijesno
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evil Genius II je napisao/la:i dzeku zajedno sa njimtopnik1 je napisao/la:Eto sad ako ljudi izjednače ja bi Salaha otjerao pješke, ne dat mu ni za karte
Evo, odma sa utakmice. Ja debila
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
sad igramo tacno onako kako svabama godi. ne bi me iznenadilo da primimo jos koji gol.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Luzerski mentalitet i uzasna odbrana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
izadje gervais, propade mi tiket 

Koliko golova fore treba Roma da ima protiv Leverkuzena da bi dobila meč: 2, 3 ili 4

-
vadafak 
tooo miraleme

tooo miraleme

Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 04 nov 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
vise srece nego pameti, ali to je roma - ringispil emocija tokom jedne utakmice 

Dzeko igrac utakmice. Ubjedljivo,bez konkurencije najbolji igrac Rome. Da Roma ima smao amlo bolju odbranu,vec bi se moglo reci da ce uzeti titulu u Italiji,ovako,bice svega do kraja... Dzeko protiv Bayera briljirao!
Ne bi tu ni bilo ringišpila, da neko ko sastavlja tim ume da prepozna gde su rupe.
Roma ima sredinu i napad koji su medju najboljima u Evropi, ali je odbrana daleko od vrha Serie A - da ne pričamo o evropskom kremu.
Roma ima sredinu i napad koji su medju najboljima u Evropi, ali je odbrana daleko od vrha Serie A - da ne pričamo o evropskom kremu.
zna murinjo zato i ispada iz PL sa nakom ekipom, dajte ljudi kakav Murinjo, a tema je AS Roma
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.