Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mozda je se nesto desilo Dzeki (privatno) jer u ovoj tekmi kao da mu je mozak na drugoj planeti, nikad ga nisam vidio ovako.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Real se desioPauk je napisao/la:Mozda je se nesto desilo Dzeki (privatno) jer u ovoj tekmi kao da mu je mozak na drugoj planeti, nikad ga nisam vidio ovako.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ugino Džeki kanarinac pa bio malo tužan.
Nedopustiv postupak Edina (pri zameni). Stvarno nisko, prvo zbog Dezage, a da ne govorim o hijararhiji. Razocarao me je Dzeko, definitivno!
Ja samo komentarišem današnju utakmicu. Diego je odradio svoje, mislim da je on izborio penal, namjestio Džeki jednu u prvom poluvremenu, odigrao dosta dobrih pasova. E sad, što vi ne volite Diega zbog Misimovića, to je druga stvar, zato vam je svaki potez Diega pod lupom.guber90 je napisao/la:Ma hajd ti si kao objektivniji, pa po tebi se Diego bori najvise pa po tome najbolje, pa ako cemo tako, pusti neko dugoprugasa na teren neka se ganja sa njima i dobar je, pa nije Diego nista od svog posla napravio, ama bas nista, sj*bo je sve sto je mogo da sj*be i ti kazes da je to dobro. Jeste Dzeko los, ali taj nista nije bolji, inace se slazem sa tobom, ali taj tvoj post nije imao veze sa istinomVirtu4l je napisao/la:Opet Željovac prosipa mudrosti. Sto ljudi govori jedno, Mclaren ga mijenja, ali šta mi znamo. Tu je naš Željovac sa svojim objektivnim mišljenjem..
Naravno da se Diego danas najviše borio, pa bar je to jasno kao dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije pruzio ruku ni Mclarenu, ni Dejagahu, niti ga je Hoennes pogledao, niti on njega...
Mogu reci samo jedno:
Svaka cast Dzeko, napokon si poceo da radis ono sto treba... Ne sumnjam da je ova losa utakmica s njegove strane jedan znak revolta, koji je nastao kao posljedica ponovnih izjave Hoennesa, koji je rekao da nema sanse da Dzeko na zimu negdje ode. Mislim da ce se oko ovoga dici jos prasine...
No, mene ne bi cudilo da Wolfsburg i dalje tjera svoj inati i da radije Dzeku stavi na klubi ili na tribine, nego da ga proda za 25 miliona eura. Ipak, ja sam ubijedjen da je upravo taj njihov kvaziprincip razlog sto se klub nalazi u ovakvoj situaciji.
Mogu reci samo jedno:
Svaka cast Dzeko, napokon si poceo da radis ono sto treba... Ne sumnjam da je ova losa utakmica s njegove strane jedan znak revolta, koji je nastao kao posljedica ponovnih izjave Hoennesa, koji je rekao da nema sanse da Dzeko na zimu negdje ode. Mislim da ce se oko ovoga dici jos prasine...
No, mene ne bi cudilo da Wolfsburg i dalje tjera svoj inati i da radije Dzeku stavi na klubi ili na tribine, nego da ga proda za 25 miliona eura. Ipak, ja sam ubijedjen da je upravo taj njihov kvaziprincip razlog sto se klub nalazi u ovakvoj situaciji.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo neposredno prije penala šta Virtual misli... Ranije je tek napisao da im sudija ne da da igraju. A penal može promašiti svako i do tog trena niko nije spominjao ni primijećivao Džekinu sebičnost, nemoćnost, neborbenost...Virtu4l je napisao/la:Opet penal, sad za Wolfsburg, naravno Edin je učestvovao u akciji...
Šega od utakmice!
EDIT: Džeko šutira penal dva metra preko gola....
I da, još je stručnjak "zaključio" da je vjerovatno Diego trebao da puca penal
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Taj bi i Kerkeza napravio vrhunskim igracem,samo da mu je dres bio malo plavlji.Virtu4l je napisao/la:Opet Željovac prosipa mudrosti. Sto ljudi govori jedno, Mclaren ga mijenja, ali šta mi znamo. Tu je naš Željovac sa svojim objektivnim mišljenjem.
Neko napisa da se desava nesto sa Dzekom.Pukla tikva,igre nema ovi ne zele ni da cuju o prodaji.E pa sto je dosta,dosta je.Mozda cak dobar nacin da ode iz kluba.Samo da mu glavonja Honnes ne ''ucera'' ko' i Misketu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nek' mu se i dalje mota pa ćemo vidjeti dokle će dogurati.juznjak> je napisao/la:Ocigledno da mu se Real mota po glavi ,nikada nije djelovao ovako odsutno .
Uf burazeru al se digao to je nenormalno,ovakve reakcije vidjam samo kod C.R....sto je najgore nije prvi put da on ima ovakve ispade da se on ko pojedinac izdize vise od ekipe 
I nesto je rekao Hoennesu a sta to necemo saznati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad sam pogledao malo drugo poluvrijeme i ono,standardno losa utakmica kad igra wolsburg....bezveze...eh sad nije Dzeko bio toliko los nego se samo nije istaknu iz sivila Wolsburga kao sto inace isto npr. kao sto su svi navikli da Ronaldo zabije gol....pa kad ne da onda je los...
DZEKO kralj!!!!
DZEKO kralj!!!!
RIP SALE VILENJAK
Ama zašto ja diskutujem s tobom kad nisi ni gledao utakmicu. Čuj misliš da je Diego izborio penalVirtu4l je napisao/la: Ja samo komentarišem današnju utakmicu. Diego je odradio svoje, mislim da je on izborio penal, namjestio Džeki jednu u prvom poluvremenu, odigrao dosta dobrih pasova. E sad, što vi ne volite Diega zbog Misimovića, to je druga stvar, zato vam je svaki potez Diega pod lupom.
Diego odradio svoj posao
I da, Džeko nema pravo da bude ljut zbog besmislene izmjene i zvižduka koje nije zaslužio!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
I veci igraci od tebe su izlazili i u prvom poluvremenu a ne pred kraj jedne tekme u kojoj nisi pokazao nista ama bas NISTA.
Ime je tesko napraviti, ali ga je vrlo lahko srusiti.
Ime je tesko napraviti, ali ga je vrlo lahko srusiti.
Koju si ti utakmicu gledo, cuj Diego penal izborioVirtu4l je napisao/la:Ja samo komentarišem današnju utakmicu. Diego je odradio svoje, mislim da je on izborio penal, namjestio Džeki jednu u prvom poluvremenu, odigrao dosta dobrih pasova. E sad, što vi ne volite Diega zbog Misimovića, to je druga stvar, zato vam je svaki potez Diega pod lupom.guber90 je napisao/la:Ma hajd ti si kao objektivniji, pa po tebi se Diego bori najvise pa po tome najbolje, pa ako cemo tako, pusti neko dugoprugasa na teren neka se ganja sa njima i dobar je, pa nije Diego nista od svog posla napravio, ama bas nista, sj*bo je sve sto je mogo da sj*be i ti kazes da je to dobro. Jeste Dzeko los, ali taj nista nije bolji, inace se slazem sa tobom, ali taj tvoj post nije imao veze sa istinomVirtu4l je napisao/la:Opet Željovac prosipa mudrosti. Sto ljudi govori jedno, Mclaren ga mijenja, ali šta mi znamo. Tu je naš Željovac sa svojim objektivnim mišljenjem..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ode Edin na zimu u novi klub.

Izgleda da je vec pocelo da se kuha izmedju njega, Hoenessa i McLarena.
Izgleda da je vec pocelo da se kuha izmedju njega, Hoenessa i McLarena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Pah nije odigrao kako valja pa sta, nije Dzeko konj, da ga svaku utakmicu upregnu i da im igra playmaker-a, napadaca, a najbolje jos i u odbranu da ide. Nemoze ni on uvjek igrati svojih 100%, vec vidim naslove: Dzeko u krizi.
Gledao sam utakmicu tek tako, nije mi se dalo, po meni najveci borac i najbolji Wolfsburgovac: Benaglio. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bas mi je drago da te je razocarao, vidim da ti znas do u najsitniji detalj svaku pricu iz svlacionice ,sa treninga itd. Otkud mi znamo zbog cega je Dzeko ovako los? Zapitajte se malo, mozda Dzeko pokazuje da im i nije potreban ako je bezvoljan... Ne znam zasto svi polaze od teze da je on los bio, jer nije mogao bolje. Mozda je los, jer ga vise libo racku za ovim klubom i njegovom "ne damo mi Dzeku ispod 50 miliona" politikom. Kazem, ovo za Dzeku uopste ne mora biti lose!cole-ch je napisao/la:Nedopustiv postupak Edina (pri zameni). Stvarno nisko, prvo zbog Dezage, a da ne govorim o hijararhiji. Razocarao me je Dzeko, definitivno!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Logično zar ne? Gol bi promijenio stanje, posao Edina Džeke je da zabija golove.Željovac je napisao/la: Evo neposredno prije penala šta Virtual misli... Ranije je tek napisao da im sudija ne da da igraju. A penal može promašiti svako i do tog trena niko nije spominjao ni primijećivao Džekinu sebičnost, nemoćnost, neborbenost...
I da, još je stručnjak "zaključio" da je vjerovatno Diego trebao da puca penalBravo, samo objektivno.
Sudiju je suvišno komentarisati, pa i sam komentator Eurosporta je rekao da je svirano faulova kao na dvije utakmice, bespotrebno sjeckanje akcija.
Džeko je učestvovao u akciji, da, uputio je centaršut prije penala. Rekao sam sve što se desilo. Druga stvar je što su tebi neke druge stvari magle mozak i razmišljanje. Ne vidim ništa što nije objektivno.
Slijep komentator, slijep trener, slijep ja - samo Željovac providio...
P.S. Što se penala tiče, rekao sam MISLIM, dakle nisam siguran! Uostalom, vidjet ćemo ocjene u ponedjeljak
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Reako mu ''ebem i tebe i ovakav klub,gdje Misketa nema,sto znaci dvicaaaaamiky_hz je napisao/la:Uf burazeru al se digao to je nenormalno,ovakve reakcije vidjam samo kod C.R....sto je najgore nije prvi put da on ima ovakve ispade da se on ko pojedinac izdize vise od ekipe
@Virtual Diego je tako dobar,da ce vjerovatno na ljeto u svoj Brazil na duze vrijeme.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 dec 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja se iskreno nadam da je ovo, jer ako nije u formi, vratit ce se, a ako je pameti dosao, nece vise odigrati postene utakmice u Wolfsburgu._dreamer_ je napisao/la:Bas mi je drago da te je razocarao, vidim da ti znas do u najsitniji detalj svaku pricu iz svlacionice ,sa treninga itd. Otkud mi znamo zbog cega je Dzeko ovako los? Zapitajte se malo, mozda Dzeko pokazuje da im i nije potreban ako je bezvoljan... Ne znam zasto svi polaze od teze da je on los bio, jer nije mogao bolje. Mozda je los, jer ga vise libo racku za ovim klubom i njegovom "ne damo mi Dzeku ispod 50 miliona" politikom. Kazem, ovo za Dzeku uopste ne mora biti lose!cole-ch je napisao/la:Nedopustiv postupak Edina (pri zameni). Stvarno nisko, prvo zbog Dezage, a da ne govorim o hijararhiji. Razocarao me je Dzeko, definitivno!