NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑22 maj 2020, 23:31
Vanja to je moj stav i ja stvar tako vidim. Brato ne moramo se uvijek slagati u njima ako smo u dobrim odnosima. Sto se tice Robijasa nemoj da lupas ako je iko od pocetka ovog foruma u superlativu pisao o Celiku to sam ja. Nisam ja tu 3 mjeseca nego 10 godina. Evo ti npr prije nekoliko mjeseci
viewtopic.php?f=101&t=10099&p=7273890#p7273890
Drugo je sto se ujedamo malo. Sta ces moramo,bezveze je kad je more mirno
Nije problem sto si ti pisao nekada, nego povuces jos deset navijaca koji pljuju, a da i ne znaju zasto to rade...
Naravno da je dobro zakuhati i svaka cast na tome, ali zakuhaj cinjenicama, nemoj nabadati ko da si negdje u gluho doba noci i jos nosis suncane naocare...
Je li na osnovu cinjenica kažes za jedan klub koji nije testirao igrace, da oni hoce da igraju, a drugi klub koji je sve uradio i sprema ekipu za nastavak , da su protiv...
Rekao sam ti i ranije, briga mene ko je tebi draži, ako si mazohista pa ti odgovara da te neko i podržava i ponižava , ok nemam nista protiv to je tvoj fetish, ali ne potpaljuj vatru gdje ne treba da je potpaljujes i da u nekoj želji podizanja tenzija bacas fraze na koje ce pojedinci jos gore odgovoriti i onda se isparis...
Pravog Bosanca i Hercegovca srce boli kada je rusen most,a kad ti neko jos s.ere po njemu mislis da treba da mu odgovoris tepanjem...
Ti si stari navijac Pastrmko i znas ti dobro kako funkcioniraju stvari medju navijackim skupinama i znas dobro ko pije s kim kafe...
Ali zavlaciti ostale forumase sa vase teme kako ste vi samo posteni i hocete istinu,a drugi eto samo mesetare za svoje interese, a bez i jedne cinjenice i bez i jednog dokaza, malo je i smijesno, ali i malo tužno...