@ samir_tm87 iskljuci firewall
Moderator/ica: Padovan

da, probaj onaj fazon da resetujes modem, ili da napravis dinamicki IPLham_ je napisao/la:Your IP Address is banned and you cannot register a new account :S
jel moguce da se nemogu vise registrovati![]()
![]()
![]()
![]()
sa modemom sam pokuo nista a kako to za dinamicki ?Bosniacum Lilium je napisao/la:da, probaj onaj fazon da resetujes modem, ili da napravis dinamicki IPLham_ je napisao/la:Your IP Address is banned and you cannot register a new account :S
![]()
![]()
![]()
Senaid L.F.C je napisao/la: @ samir_tm87 iskljuci firewall
HideIP Platinum probaj preko ovog programaLham_ je napisao/la:sa modemom sam pokuo nista a kako to za dinamicki ?Bosniacum Lilium je napisao/la:da, probaj onaj fazon da resetujes modem, ili da napravis dinamicki IPLham_ je napisao/la:Your IP Address is banned and you cannot register a new account :S
![]()
![]()
![]()
Bosniacum Lilium je napisao/la:hoce neko da igramo?
ajde idemo , soba sportsport pw:lolBosniacum Lilium je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hoce neko da igramo?
Bosniacum Lilium je napisao/la:hoce neko da igramo?
kako si namjestio ja pokusavam i ne mogu da udjem na ovaj novi server i jos mi imena igraca kriva svi goere da obrisem OF i to uradim ali djabasamir_tm87 je napisao/la:jedva namjesti Bog te, nemojte pitat kako ni sam ne znam
aj imal ko da oce da vidim kakav je salke ?
ajd reci koje si tacno skinuo ili daj diretni link od 10 pravim patchi nikako da ustimamsamir_tm87 je napisao/la:http://www.moonrat.co.uk/content/files/ ... 0v1.00.zip
to skinuo i instalirao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.