Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Što sebi sirotinja može umislit i izmaštat to niko ne može
Hahaha sto bi rekao tanovic bujrum brate, i vasi se pisaju po vama
- TurkishAirlines
Ko kad dijetetu kupis igracku 
Strahuje li Evropa od fk zeljA

Strahuje li Evropa od fk zeljA

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ko je pao na Cerićevu mašnicu i priču o Zlatnoj lopti, može vala i na ove ublehe o arapima. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jedan od najzasluznijih za otpisivanje duga.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Prosjecni pitarski forumas zna ko je ubleha, kako građevinska mafija funkcionise, kako Arapi razmisljaju, znaju manje vise sve o nama i jos mnogo toga, vi ste intelektualna elita ovog grada, u sve se razumijete. Istu tako su znali da je Dudic trenercirna i da imaju strasnu ekipu pa za 3 mjeseca pljuvanje, istu tako je Mirvic mozzartovao pa je uvezao tri pobjede pa je sad nikad bolji, isto tako Peneranda ce prepisat ligu a evo vidimo kako dominira, Viveros strasno pojacanje pa smo i to vidjeli, i sta sve jos ne i da ne nabrajam dalje. Vidoviti čarobnjaci sa koseva. 

Sve dok se obrazovani stranci pojavljuju kod nas u nogometu, ima nade za nas.
Ako se sve otvori, za Želju bi ovo mogla postati lijepa priča, vrijedi pokušati
Ako se sve otvori, za Želju bi ovo mogla postati lijepa priča, vrijedi pokušati
Da je nama ovaj došao slupali bi internet čekićem i tražili odlazak svih redom. Saudijac koji nije vodio ni pjetliće, ako izdrži do zime dobro je 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bio na derbiju, moj coachu..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Evo moj komsija je bogat i hoce da mu sin bude napadac,brata hoce da postavi za trenera,izgleda odose kod kona. Evo us.rali smo se od arapa
. U kakvoj vi zabludi zivite ovo nije realno,ne tako davno ovdje ste Ceru prestavili kao covjeka sa najvise veza u BIH i sire. Mi haos napravili kad se spomenuo neki igrac iz Malezije,ovi dovode igrace i trenere za koje nikad niko cuo nije. Nikad niko nije ovako gu.zu nudio kao kone,moze bilo ko samo nek dodje,tolika im je muka od nas da to nije humano haha
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 nov 2023, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
A jes im ZELJO tema ahhaahaha
A do juce **** Mirvicu sve redom ,lik skoro godinu dana nije zelio sastanak sa hordama,ostavio ajlu i mirzu ispali iz evrope i zbog toga ste i sanse za titulu izgubili vec u startu ali im je sad najboljiii....
Mirvicu zelimo ti da ostanes jos 10 godina minimum nama je super
A do juce **** Mirvicu sve redom ,lik skoro godinu dana nije zelio sastanak sa hordama,ostavio ajlu i mirzu ispali iz evrope i zbog toga ste i sanse za titulu izgubili vec u startu ali im je sad najboljiii....
Potpisao do kraja ove sezone.
Odmah se vidi dugorocnost i stabilnost projekta.
Bravo zeljkane.
Odmah se vidi dugorocnost i stabilnost projekta.
Bravo zeljkane.
- FKS -
Hvala ti od srca na lijepim zeljama, samo bih dodao jos 50 god.1921ljoze je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:39A jes im ZELJO tema ahhaahaha

- invincible1921
- Kontakt:
Ma treba pokusati brate, svjesni smo i mi toga sto kazes kao sto smo i svjesni da nije ovo sad odmah neka VAU BAU stvar,kao i svih mogucih minusa...al jbg nek se nesto desava, nek pokusavamo jer u totalnoj smo dubiozi i letargijiSurreal je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:23Ma nema dileme da će Željezničar ovim "partnerstvom" dići nivo priprema na novu razinu, još bolje jer oni to neće morati ni plaćati. Ali ukoliko Arapi direktno ne ulaze u klub, koja je poenta ovog? Neki trener je kod tebe na praksi, slat će ti neke random igrače koji će morati igrati i to je to. U suštini sve suprotno od vaše filosofije.
Stvarno mi je žao što nema neki normalan Željin forumaš koji bi objektivno sagledao situaciju i sa kojim bi se moglo diskutovati.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.