FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jedan komentar na izgradnju Grbavice-Ako Bog da,al' dabogda 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da ne bi komsije sa Koseva buru dizali oko nove moderne Arene na Grabavici, kako saznajemo od vlade kantona Sarajevo, pocela je rekonstrukcija Koseva...

@Rios - Jbg, greska prijatelju!

@Rios - Jbg, greska prijatelju!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 sep 2012, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Zasto si mene citiraoDzoleZeljo je napisao/la:Da ne bi komsije sa Koseva buru dizali ako nove moderne Arena na Grabavici, pocela je i rekonstrukcija Koseva...Rios je napisao/la:Jedan komentar na izgradnju Grbavice-Ako Bog da,al' dabogda![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@UnKnownBA - Prijatelju, moras da znas jedno, a to je da su uvijek biti najbolji kada je u pitanju propaganda... Nesto slico kao Americkoj danas...
Izvakali smo svi tu temu dobro, imas par stranica unazad
Ja odo gledati kako bageri dolaze
Izvakali smo svi tu temu dobro, imas par stranica unazad
Ja odo gledati kako bageri dolaze
Završila se rasprava oko toga, molim te edituj post da opet ne počne...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ako procitas dole komentare,vidjeces da spominju đildu kao ratnog zlocinca,pa vidi koliko ih treba zaliti...
- champions1921
@UnKnownBA
Obrisi ovu nebulozu molim te.. Dvadeset stanica smo osudjivali te poteze i nikada necemo biti u istom kosu sa "njima".. Pusti se klipova koje prave oni koji toliko smeca imaju da pociste ispred svojih vrata.. I ovaj klip je vec bio postavljan..
Obrisi ovu nebulozu molim te.. Dvadeset stanica smo osudjivali te poteze i nikada necemo biti u istom kosu sa "njima".. Pusti se klipova koje prave oni koji toliko smeca imaju da pociste ispred svojih vrata.. I ovaj klip je vec bio postavljan..
BUDI ŽELJO !!!
Vrijedi pročitati po deseti put: http://exfilmofili.****/2010/10 ... osime.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
[quote="DzoleZeljo"]
Samo dobra ova slika, gdje je nadje, bas podsjeca na Grbavicu, msm onaj dio tribina sto nam fali!

Samo dobra ova slika, gdje je nadje, bas podsjeca na Grbavicu, msm onaj dio tribina sto nam fali!

To je ovaj stadion Grenoble-a.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo ne mozemo ni sanjati buraz! 88 Miliona eura je kostala izgradnja! Stadion prima 20.000 i na krovu ima solarne ploce koje proizvode 70.000 kWh struje godisnje! I da je bez solarnih ploca opet je preskupo za nase uslove! Tuga!High je napisao/la:
To je ovaj stadion Grenoble-a.
Jedino sta mi mozemo je napraviti zapadnu tribinu kao sjever ali sa svim uslovima koje zahtjeva UEFA, kvalitetne svlacinice, klupske prostorije i sl. Istocnu tribinu spojiti sa Jugom i dici je na nivo juga i naravno postaviti stolice, i kasnije s vremenom prosiriti tu kompletnu tribinu (zajedno sa jugom) za jos jedan nivo (iznad semafora) radi kapaciteta, i tu nam je kraj sveg onog sto smo mi u mogucnosti!
- KosevskoHill
- Kontakt:
Samo da pozdravim raju i stare vođe navijača Želje
Hotmail mi blokirali pa moradoh novi profil otvarat..
Inače odličan početak sezone za nas, čim je najbolji u historiji mora valjati logično ali opet ja mislim da možemo mnogo više, nije to još na nivou što se igre tiče bez obzira na stomačne tegobe
Uglavnom, sad ova pauza će fino doći da se uhavizaju i volio bih kad bi Vasilić ostao jer kako sam skontao Bogi sad zasad barem nije za prve postave spreman.
Inače odličan početak sezone za nas, čim je najbolji u historiji mora valjati logično ali opet ja mislim da možemo mnogo više, nije to još na nivou što se igre tiče bez obzira na stomačne tegobe
Željezničar za život cijeli !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo malo i pozitivnijih stvari, za razliku od onih videa koje postavljaju ovi iz RS-a!
Predstavljaju nas sa ovim videom Holanđanima na blogu i na stranici "Dutch Ultras Hooligan"!
http://www.wix.com/dutchultras/undergroundhooligan
http://dutchhooligansultras.****/
Linkovi koje mozete vidjeti na YouTube kanalu sa ovog klipa!
[youtube][/youtube]
Evo malo i pozitivnijih stvari, za razliku od onih videa koje postavljaju ovi iz RS-a!
Predstavljaju nas sa ovim videom Holanđanima na blogu i na stranici "Dutch Ultras Hooligan"!
http://www.wix.com/dutchultras/undergroundhooligan
http://dutchhooligansultras.****/
Linkovi koje mozete vidjeti na YouTube kanalu sa ovog klipa!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Nisam u toku. Jel to ima nekih novosti u vezi stadiona il je zezancija?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma nema raja se zajebavajuneroazzuro je napisao/la:Nisam u toku. Jel to ima nekih novosti u vezi stadiona il je zezancija?

Stadion Grbavica, projekat!
Evo sta sam ja nasao sa zadnjeg sastanka o stadionu Grbavica, na nekom clanku ne znam tacno sa koje stranice ali vjerujem da je lako mozete preko googla naci!
Nasu klupsku stranicu nisu trebali dizati dok sve ne zavrse. Ovako sta god da otvorim u izradi.
NO PYRO NO PARTY
-
old school
- Kontakt:
ma joj najsmjesniji su oni kao uvrijedeni sad
e sake jada,sto ne osudite onda u lukavici to navijanje,ovako im se samo nasmijem i onda dode nesto u meni pa da kazem daBogda onakvo navijanje bilo svaku tekmu eto 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ja mislim da je ovo izvod iz katastra, a ne projektUnKnownBA je napisao/la:Ma nema raja se zajebavajuneroazzuro je napisao/la:Nisam u toku. Jel to ima nekih novosti u vezi stadiona il je zezancija?![]()
Stadion Grbavica, projekat!
Evo sta sam ja nasao sa zadnjeg sastanka o stadionu Grbavica, na nekom clanku ne znam tacno sa koje stranice ali vjerujem da je lako mozete preko googla naci!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Po Zujinim rijecima za 20-tak dana ce izaci idejni 3D model moguce rekonstrukcije koji je vec u izradi...
Po meni, ja bi volio kada bi se odradilo po sljedecem planu:
1. Sredimo teren/travnjak kao sto se to uradilo u Zenici - 1.500.000 KM
2. Sredimo sjever (sa svim sto je potreno po UEFA pravilima, novi krov, kamere, WC, itd...) - 1.000.000 KM
3. Dignemo u nivou sa SJEVEROM, ISTOK & ZAPAD (s tim da se na zapadu nalazi sve, od: Vip-a, svlacionica, salona, muzeja, ma sve sto je potrebno) - 10.000.000 KM
4. Jug nasminkamo koliko god da je to moguce (omogucimo bolje prilaze tribini, napravimo WC-ove i kada bude love da se natkrije) - 500.000 KM
Ukupno: 13.000.000 KM
Dakle, ovo je moje videnje kako bi sve trebalo sve izgledati. Bice ljudi kojima se ovo moje ne svida, a bice onih kojima se svida. Ono sto zahtijevam od vas, jeste da me sada ne fatate za zub i rastezete radi ovoga ili onoga. Cifre koje vidite mozda su smijesne za nekoga, ali po mojoj evidenciji se za ovoliko pare moze sve ovo napraviti, samo je pitanje volje i zelje. Hvala
@Buu - Probaj ovaj link - http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni, ja bi volio kada bi se odradilo po sljedecem planu:
1. Sredimo teren/travnjak kao sto se to uradilo u Zenici - 1.500.000 KM
2. Sredimo sjever (sa svim sto je potreno po UEFA pravilima, novi krov, kamere, WC, itd...) - 1.000.000 KM
3. Dignemo u nivou sa SJEVEROM, ISTOK & ZAPAD (s tim da se na zapadu nalazi sve, od: Vip-a, svlacionica, salona, muzeja, ma sve sto je potrebno) - 10.000.000 KM
4. Jug nasminkamo koliko god da je to moguce (omogucimo bolje prilaze tribini, napravimo WC-ove i kada bude love da se natkrije) - 500.000 KM
Ukupno: 13.000.000 KM
Dakle, ovo je moje videnje kako bi sve trebalo sve izgledati. Bice ljudi kojima se ovo moje ne svida, a bice onih kojima se svida. Ono sto zahtijevam od vas, jeste da me sada ne fatate za zub i rastezete radi ovoga ili onoga. Cifre koje vidite mozda su smijesne za nekoga, ali po mojoj evidenciji se za ovoliko pare moze sve ovo napraviti, samo je pitanje volje i zelje. Hvala
@Buu - Probaj ovaj link - http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 sep 2012, 18:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 18 gostiju.