Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvo koprcanje navijaca FKs, gledajte samo te postove 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 07 nov 2023, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Imamo mi sa teme momka @H8Z7, perspektivan za sportskog direktora - vadi igrače sa brutalnom statistikom. Kome se možemo obratiti da plaćamo Željezničaru da se oproba malo čovjek, eto do kraja sezone i koja bi zadnja cijena bila? Lp
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bilo bi dobro za nas fudbal da arapi udju u zelju, ali ovo je izgleda samo donacija da bi zauzvrat njihov trener dobio priliku voditi klub u europi. Dakle oni zele razvijati kadrove iz Arabije u Zelji.
Nece oni dati pare da zeljo kesira nekog "juznoamerikanca", nego mogu dobiti nekog arapa da ga oni ne placaju. Eh sad koliko je to dobro sobzirom da su saudijci talentovani za fudbal koliko jesu...
Nece oni dati pare da zeljo kesira nekog "juznoamerikanca", nego mogu dobiti nekog arapa da ga oni ne placaju. Eh sad koliko je to dobro sobzirom da su saudijci talentovani za fudbal koliko jesu...
KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:58Kakvo koprcanje navijaca FKs, gledajte samo tih postova![]()
-
- Kontakt:
Do sada se na hiljadu primjera pokazalo da BIH ligu mogu samo ljudi koji imaju iskustva sa ovom ligom ili su baš dobro upućeni u ovu ligu, biti treneri...nekada se neki trener iz HR ili Srb snađe ali to je rijetkost...ljudi doveli Apsolventa fiskulture da ih trenira, o zemljo Arabijo otvori se da propadnem !OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:57![]()
![]()
![]()
E ljudi dragi, ja ne mogu da vjerujem. Ko me natjera sa pogledam onaj press. Sta sve sirotinja moze zamisliti i umisliti, to ne moze niko. Jbte ljudi doveli trenera da se kali na njima. I to do kraja sezone. E dobar projekat.
E svak me ne hebao, kada sam se prepao da su se opametili. Dobro je, i dalje je sve po starom.
Moj Zeljo, moj Zeljo!
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Sta kazu kone prpa Pitarima,samo o nama pisu hahah pa pisemo o cirkusu kako necemo pisat sunce ti. Gumena glava je za ovog ime,jos kone prizivale Husrefa,eto toliko obraza imaju. Zao mi majke mi ovog rentacluba,jos svi sretni dosli prozivaju Mirvica,raduju se ja konto u najmanju ruku preuzima ih ovaj iz PSG-a. Sve ove godine toliki su cirkus ali opet iznenade,majke mi ovo je smijurija teska. Njima trener moze biti ko hoce,samo neka ima dobra ledja.
-
- Kontakt:
Sve nesto nazor, nekakvi pokusaji humoraKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:58Kakvo koprcanje navijaca FKs, gledajte samo tih postova![]()

1921
-
- Kontakt:
Evo opet citam sta kaze ovaj iz Arabije,pa ovo nisu istine. Da mi je neko pricao da neko moze tek tako preuzeti takozvanog velikana,bez dana staza,iskustva itd rekao bi da laze. Imal veces cirkusa od zeljakana Boze hahah. Kovacevic dao otstavju,nije zeluo da ucestvuje u ovom cirkusu,sutra ce im Saudijci poslati jos fudbalskog kadra
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 nov 2023, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
hahahahaha sta kaze dritan tik tak je6o mamu opicenu, mislio arapi glupi da neko upumpa pare u plavu fekaliju za koju je stupcanica man citySurreal je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:53Meni žao ispade Željinih navijača, na svojoj temi odbrojavali do pressice, valjda mislili sad će objaviti da su Arapi ušli u klub - kao što se ovdje već pisalo da je gotova stvar. Odlično je što je Željina mahala očigledno utihnula i vidimo da niko pojma nema šta će se dešavati. Tako da ove insajderske informacije iz Crne Gore samo treba ignorisati ili im se smijati![]()
NEMA NAZAD
Istina živa

https://www.transfermarkt.com/dorny-rom ... ler/651026

25 godina, 26 utakmica, 17 golova, 2 asistencije
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Osjeca se anksioznost kod odredjenog broja lavordzija 

Pročepit će negdje.
Ovo isto, ali isto ste pisali kad je Cera pe.derko obećavao zlatne lopte i neka bolja vremena. I tad nas je (po vama) bilo strah.

Vrišti glad iz vas pa vas i razumijem u neku ruku, bolje vam se i lagati neko vrijeme i tješiti da napokon dolaze bolji dani nego živjeti užasnu realnost, koja vas svakako čeka kad još jednom potvrdite sami sebi da ste ubijedljivo najveći glupani.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ponovo neko da prevede, moliću lijepo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:07Evo opet citam sta kaze ovaj iz Arabije,pa ovo nisu istine. Da mi je neko pricao da neko moze tek tako preuzeti takozvanog velikana,bez dana staza,iskustva itd rekao bi da laze. Imal veces cirkusa od zeljakana Boze hahah. Kovacevic dao otstavju,nije zeluo da ucestvuje u ovom cirkusu,sutra ce im Saudijci poslati jos fudbalskog kadra
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- morsecode
- Kontakt:
Samo da ovo ne bude Jesic-Emerson-Cesar plava verzija 

"To je jednostavno SARAJEVO"
Amar i Husref najtrojefniji treneri
Evo 20 godina ne mogu napraviti top inostrani angazman
Toliko o kvaliteti nasih trenera
Ne mogu prvoligasa ni u Sloveniji da vode
Evo 20 godina ne mogu napraviti top inostrani angazman
Toliko o kvaliteti nasih trenera
Ne mogu prvoligasa ni u Sloveniji da vode
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Svaka slicnost sa pokusnim kunicima, je sasvim slucajna!!
since 1973
- svrakino1921
- Kontakt:
Neka ihAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:04Sve nesto nazor, nekakvi pokusaji humoraKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:58Kakvo koprcanje navijaca FKs, gledajte samo tih postova![]()
Tanko bas.

Nema optimisticnijih ljudi, a da su vecu golgotu prosli od palestinaca i navijaca zeljeznicara