Jeko ludi
Necemo se ujedniti reci mu
Svakako nas ovi mrze vise nego vi
Jeko ludi
Toliko ste popularniji na vam kop grupe može stati iznad ulaza našeg sjeveraHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:43Pa sta ako su primili. Mislis ti stvarno da jedna utakmica definise sve. Znamo mi dobro da vecina djece igra za Sarajevo zato sto je bezplatno, i sto neki dobivaju odredjene stipendije. Eh sad zamisli da dolazi klub koji je u najmanju ruku isto popularan kao Sarajevo, medju nizem stalezu sigurno i vise popularan, i pocinje da pruza bolje uslove, i bude konkurentan. A znamo da sirotinja i igra fudbal, to naravno moze da znaci da se i dinamika mijenja.MortemHz je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:37Jesu li ovi momci primili 6 komada od Sarajeva nedavno?Hansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:35https://alabtalcup.com/en/equipos-edicion/4th-edition/
To je ta bolna tacka. Kao da su oni patentirali omladinski fudbal. Jos kad se ova lijepa prica procuje, da Zeljina djeca idu na odlican turnir, i to sve obezbijedjeno. Odlicna prica.
To je to ,iznad dva ulaza i kroz tu sredinu,nema ovdje 500 ljudi u njihovom kopu...mozda ih je bilo bus jedan vise nego Leseva na Kosevu sad.Torino je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:11Toliko ste popularniji na vam kop grupe može stati iznad ulaza našeg sjeveraHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:43Pa sta ako su primili. Mislis ti stvarno da jedna utakmica definise sve. Znamo mi dobro da vecina djece igra za Sarajevo zato sto je bezplatno, i sto neki dobivaju odredjene stipendije. Eh sad zamisli da dolazi klub koji je u najmanju ruku isto popularan kao Sarajevo, medju nizem stalezu sigurno i vise popularan, i pocinje da pruza bolje uslove, i bude konkurentan. A znamo da sirotinja i igra fudbal, to naravno moze da znaci da se i dinamika mijenja.![]()
![]()
Ovo je killafrommanila. Vidim preso na lajv
A ne, evo ih opet o posjetimma_hz je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:13To je to ,iznad dva ulaza i kroz tu sredinu,nema ovdje 500 ljudi u njihovom kopuTorino je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:11Toliko ste popularniji na vam kop grupe može stati iznad ulaza našeg sjeveraHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2023, 12:43
Pa sta ako su primili. Mislis ti stvarno da jedna utakmica definise sve. Znamo mi dobro da vecina djece igra za Sarajevo zato sto je bezplatno, i sto neki dobivaju odredjene stipendije. Eh sad zamisli da dolazi klub koji je u najmanju ruku isto popularan kao Sarajevo, medju nizem stalezu sigurno i vise popularan, i pocinje da pruza bolje uslove, i bude konkurentan. A znamo da sirotinja i igra fudbal, to naravno moze da znaci da se i dinamika mijenja.![]()
Evo novembra, a brat preskace postove, kao da forum ne pamti sveVirtu4l je napisao/la: ↑30 avg 2023, 00:46Ne znam ko je Klafurić, samo ono što je Jozak par puta pričao o njemu, ali vidim da je dobio ekspresan otkaz gdje god je radio, pa čak i u Legiji.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 avg 2023, 23:16Da, Dean Klafuric je trener za opstanaka Nermin Basic je trener za velike projekte. I ovo je bolno, vjerujem da si ocekivao nekog Corica ili nesto slicno
![]()
Ako kojim slučajem ostane do kraja sezone u Veležu to će mu biti lični rekord, jer je do sad u kraijeri imao najviše 22 utakmice prije otkaza.
Ono što znam jeste da ćete već u novembru zaostajati 15 bodova za mjestom koje vodi u Evropu i nema tog Klafurića koji će to promijeniti.
Još ovu polusezonu ćete letiti na krilima Evrope iz 2021., nadati se nečemu, misliti da ste važni, a onda idete tamo gdje vam je mjesto.
Ovaj forum sve pamti, pa ćemo se citirati kad bude vrijeme za to.
Pretjeruješ sa posjetom
Mjesanac ko mjesanac
Sve si ti upravu,al jesam li ja sta slagao?KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:16A ne, evo ih opet o posjeti![]()
![]()
Pa vi ste morali otici u u bojkot da se ne blamirate sa brojkama. Vlasnik direktno piso po vama govoreci da je veci trosak organizacije utakmice nego prhod od karata. Fino ste to odradili, nema vas par mjeseci napravili hajc svaka utakmica neki rodjendan i evo ima ih 1500 nakon toliko godina.
Ko vas ne zna![]()
![]()
![]()
Upskillafrommanilla je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:16Evo novembra, a brat preskace postove, kao da forum ne pamti sveVirtu4l je napisao/la: ↑30 avg 2023, 00:46Ne znam ko je Klafurić, samo ono što je Jozak par puta pričao o njemu, ali vidim da je dobio ekspresan otkaz gdje god je radio, pa čak i u Legiji.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 avg 2023, 23:16Da, Dean Klafuric je trener za opstanaka Nermin Basic je trener za velike projekte. I ovo je bolno, vjerujem da si ocekivao nekog Corica ili nesto slicno
![]()
Ako kojim slučajem ostane do kraja sezone u Veležu to će mu biti lični rekord, jer je do sad u kraijeri imao najviše 22 utakmice prije otkaza.
Ono što znam jeste da ćete već u novembru zaostajati 15 bodova za mjestom koje vodi u Evropu i nema tog Klafurića koji će to promijeniti.
Još ovu polusezonu ćete letiti na krilima Evrope iz 2021., nadati se nečemu, misliti da ste važni, a onda idete tamo gdje vam je mjesto.
Sad je Jozak tvorac Dinama koji je u Zeljeznicaru![]()
Prvi put na ovim prostorima,novi model iznajmljivanja kluba,cega se sve pametni ljudi nece sjetiti. ZeljA filijala arapske sirotinje,bogati arapi njima je interesantna Spanija,Francuska i Engleska. Zamisli da dodjes nekom timu i uvalis ovako trenera,uslovis da mora igrac igrat jer je iz S.Arabije hahah ovo nema ni na filmovima,jos oni to velicaju. Spominjali nekakvog milijardera juce ovdje kad se ono Torabi ukaza.
killafrommanilla je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:16Evo novembra, a brat preskace postove, kao da forum ne pamti sveVirtu4l je napisao/la: ↑30 avg 2023, 00:46Ne znam ko je Klafurić, samo ono što je Jozak par puta pričao o njemu, ali vidim da je dobio ekspresan otkaz gdje god je radio, pa čak i u Legiji.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 avg 2023, 23:16Da, Dean Klafuric je trener za opstanaka Nermin Basic je trener za velike projekte. I ovo je bolno, vjerujem da si ocekivao nekog Corica ili nesto slicno
![]()
Sad je Jozak tvorac Dinama koji je u Zeljeznicaru![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.