Ihhh Virto, jedino bi vece bilo od njega da udje investitor i kaze, momak, ti si ok, ali eno ti vrata tamo, bye...
Za sve ostalo tu je Masters card

Ihhh Virto, jedino bi vece bilo od njega da udje investitor i kaze, momak, ti si ok, ali eno ti vrata tamo, bye...
Nas kop protiv borca je puno veci od ovog vaseg a sa aspekta rezultata ne moze se porediti jer ovo sto mi gledamo 10 god je za nepovjerovatiHerson je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:17Je li to brojka od 1300 ljudi u kopu nije za pohvalu? Postavi nam sliku sa kopom Manijaka od preko 1000 ljudi, ali bez derbija. Ove sezone nema, da ne trazis bezveze, a ti pretrazi u slikama zadnjih nekoliko sezona. Ne zaboravi da Hordama ovo nije prva utakmica ove sezone sa brojkom od preko 1000 ljudi, ne racunajuci derbi.
Ismijavas brojku od 100 ljudi u BL, a Manijaci su prije 2 sezone otisli u duplo manjoj brojci. Radni dan je bio i jednim i drugim.
Sada vidite da sam bio u pravu. Jos jednom potrctavam da vam zelim svu srecu da pronadjete investitora. Zdrava konkurencija je jedini nacin da se nas fudbal podigne na veci nivo. Licno bih najsretniji bio kada bi svaki klub imao svoga Gospodina Mirvica.IsmirMirvic je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:57Komsije, moram vas razocarati.
Prema mojim informacijama, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ovdje se radi jednostavno o jednom projektu Saudijske Arabije. Oni puno novca ulazu u fudbal, ali vise ne zele da samo dovode europske zvijezde, vec i da "prave" igrace i trenere. Tom linijom je u vas klub dosao mladi Al Jaber, a mogao bi i gospodin Al-Tuwaijri.
Ponavljam, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ono sto je istina je da najvjerovatnije ulazi Gospodin Almir Gredic sa jednom grupom ljudi koja ce raditi na pronalasku investitora. Po mom skromnom misljenju, trebali ste prihvatiti ponudu Gospodina Sanina Mirvica. Nisam siguran da li je jos uvijek on the table, ali je bila jedno vrijeme veoma ozbiljna.
Lijep pozdrav za sve, uz nadu da svi nasi klubovi pronadju investitore. Samo zajedno mozemo napredovati!
Neka njega Mashalla samo neka pere, kazu najvise bakterija ima na novcu...TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:34Pitanje za pitare , sta ste vi uradili sa Tanom i njegovim potrcimaOsvojili 2-3 titule i 2 kupa ako se ne varam, takve rezultate prave klubovi bez investitora.
U Evropi najavljivali vam grupne faze , bosanski Dinamo,medjutim to vam je ostao pusti san, ove godine ispali od Gruzijaca.
Dobili ste kamp u Butmiru koji vam je poklonuo bivsi nacelnik opstine Ilidza Memic , inace uhapsen zbog sumljivih poslova. Akademija vam stvara igrace vrhunac belgijska, poljska ili turska liga.
Ove sezone ulozili ste ogroman novac za nasu ligu , na kraju plafon treci mjesto , zar nije to porazavajuce.
Pogledajte sta Zrinjski radi , igra grupnu fazu u Evropi i dominira u nasoj ligi i daleko odmakli od konkurencije.Ja kao navijac Zelje mogu samo cestitati Zrinjama na radu i uspijehu.
Citam ovdje nama placaju Saudijci trenera , a ko vama placa.
Sutra dignu sidro Mirvic i Tan i sta onda .. zivjecete od "akademije" . Sve dok se moze namjestati i prati novac nece adzuka nigdje i bice ponekad neka titulica![]()
I ja kazem neka vama adzuke i Mirve .Prosle sezone mi bolji na kraju od vas , ljetos bolje odigrali Evropu od vas .Vi samo mastate da ce te jednog dana biti bosanski Dinamo i kako imate najjaci tim u ligiVanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:43Neka njega Mashalla samo neka pere, kazu najvise bakterija ima na novcu...TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:34Pitanje za pitare , sta ste vi uradili sa Tanom i njegovim potrcimaOsvojili 2-3 titule i 2 kupa ako se ne varam, takve rezultate prave klubovi bez investitora.
U Evropi najavljivali vam grupne faze , bosanski Dinamo,medjutim to vam je ostao pusti san, ove godine ispali od Gruzijaca.
Dobili ste kamp u Butmiru koji vam je poklonuo bivsi nacelnik opstine Ilidza Memic , inace uhapsen zbog sumljivih poslova. Akademija vam stvara igrace vrhunac belgijska, poljska ili turska liga.
Ove sezone ulozili ste ogroman novac za nasu ligu , na kraju plafon treci mjesto , zar nije to porazavajuce.
Pogledajte sta Zrinjski radi , igra grupnu fazu u Evropi i dominira u nasoj ligi i daleko odmakli od konkurencije.Ja kao navijac Zelje mogu samo cestitati Zrinjama na radu i uspijehu.
Sutra dignu sidro Mirvic i Tan i sta onda .. zivjecete od "akademije" . Sve dok se moze namjestati i prati novac nece adzuka nigdje i bice ponekad neka titulica![]()
Vidis i tvoje zdravlje covjek stiti...![]()
Nadam se da cete za proslu godinu opet napraviti kakav dan za proslavu jer ste bili ispred Sarajeva, mislim da bi to trebalo obiljeziti...TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:47I ja kazem neka vama adzuke i Mirve .Prosle sezone mi bolji na kraju od vas , ljetos bolje odigrali Evropu od vas .Vi samo mastate da ce te jednog dana biti bosanski Dinamo i kako imate najjaci tim u ligiVanja8 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:43Neka njega Mashalla samo neka pere, kazu najvise bakterija ima na novcu...TMmanija2012 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:34Pitanje za pitare , sta ste vi uradili sa Tanom i njegovim potrcimaOsvojili 2-3 titule i 2 kupa ako se ne varam, takve rezultate prave klubovi bez investitora.
Vidis i tvoje zdravlje covjek stiti...![]()
![]()
Amidžamojnajdrazi ništa vam se tu značajno ne može desiti i promjeniti mi smo kao narod općento pogani jer hocemo sve i odmah a realnost i stvarno stanje su daleko od toga, da neko je napisao arapi ulažu ogroman novac u Europi i to je tačno ali ništa što je nama bitno kao navijačima tj.infrastrukturu pojačanja i ostalo to njih ne interesuje niti neka zarada i novac toga imaju zato i placaju sve ostalo. Iskustvo edukacija i pritisak navijača to nemaju i hoče da nauče i dožive. Misliš da če tamo nekom u Saudiji gdje se ovaj planira vratiti biti bitno jel Željezničar završio prvi ili posljednji to ih ne intersuje poslali su ga tu da to osjeti i nauči u ovom svemu rezultat mu je na posljednjem mjestuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:14Pa moze biti flop, moze nesto uraditi, ko zna. Pisao sam i na nasoj temi, nije da sad imamo opcija. Hoce doci neki mega strucnjak na klupu za pare koje mi trenutno mozemo ponuditi? Nece, realno. Znaci mozes postavit nekog Maksimovica, ili pokusati praviti saradnju s ovim ljudima gdje se i druge razne opcije otvaraju.
Jednom se povela diskusija sa BL strane da li je Borac sarajevskim klubovima, poslije njihovog derbija, najatraktivniji rival.
Gdje ćeš jednog Klafurića porediti sa likom koji nikada nije vodio nijedan klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 13:45Kakve su ovo ublehe,Klafurica sa ovim anonimusom porede. Kakva je ovo bolest da brane ovog Torabija,Ceru derpasa itd
svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:56
Kakvi su ovo dresovi bez TM kao generalnog sponzora
Jel ovo znaci da se nasao neko da uplati vise od TM za GS
Mozda GS bude ministarstvo sporta Saudi Arabije
Pitanja je mnogo a odgovora jako malo
Jaooooo
Izgleda da se ovo nastavlja....
To uvijek zavisi od trenutne situacije. Čelik je sigurno negdje u vrhu sa navijačke strane a Zrinjski sa klupske, tu je i Široki Brijeg radi Vedrana.Suvorov je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:55Jednom se povela diskusija sa BL strane da li je Borac sarajevskim klubovima, poslije njihovog derbija, najatraktivniji rival.
Onda smo dobili odgovore da nije tako, da su atraktivniji i Celik, Siroki Brijeg, Velez i Bratstvo iz Bosanske Krupe.
Sad citam da je Borac najjaca utakmica nakon derbija, izgleda da je samo bitno napušiti onog s kim se trenutno diskutuje.
Pa dobro, ne gajim ja nikakve iluzije da su ovi tu iz nekakvog merhameta, logicno da ljudi gledaju svoju korist. Ipak se radi o ozbiljnom projektu, a poenta je da i mi od ovoga profitiramo. Dokle ce ovo ici i kako ce sve skupa izgledati, ko zna. Ali u svakom slucaju bolje je nego alternativa i bitno je da se stvari pokrecu s mrtve tacke.AVNOJ je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:54Amidžamojnajdrazi ništa vam se tu značajno ne može desiti i promjeniti mi smo kao narod općento pogani jer hocemo sve i odmah a realnost i stvarno stanje su daleko od toga, da neko je napisao arapi ulažu ogroman novac u Europi i to je tačno ali ništa što je nama bitno kao navijačima tj.infrastrukturu pojačanja i ostalo to njih ne interesuje niti neka zarada i novac toga imaju zato i placaju sve ostalo. Iskustvo edukacija i pritisak navijača to nemaju i hoče da nauče i dožive. Misliš da če tamo nekom u Saudiji gdje se ovaj planira vratiti biti bitno jel Željezničar završio prvi ili posljednji to ih ne intersuje poslali su ga tu da to osjeti i nauči u ovom svemu rezultat mu je na posljednjem mjestuAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:14Pa moze biti flop, moze nesto uraditi, ko zna. Pisao sam i na nasoj temi, nije da sad imamo opcija. Hoce doci neki mega strucnjak na klupu za pare koje mi trenutno mozemo ponuditi? Nece, realno. Znaci mozes postavit nekog Maksimovica, ili pokusati praviti saradnju s ovim ljudima gdje se i druge razne opcije otvaraju.
Vaša uprava je pronašla način kako da preživi odeđeni period i to je ok. Šta sad skontali da rezultatski u ovoj ligi ne može gore ispala im ova siguacija i jbg daj šta daš bolje i to nego čekati prolječe i prvu domacu utakmicu da se namakne koka para. Sad što se raja sprda i zaajebaje valjda su bili spremni na to misleći da od humanitarnog broja veće poniženje neće biti.
Generalno, za oba kluba.MortemHz je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:59To uvijek zavisi od trenutne situacije. Čelik je sigurno negdje u vrhu sa navijačke strane a Zrinjski sa klupske, tu je i Široki Brijeg radi Vedrana.Suvorov je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:55Jednom se povela diskusija sa BL strane da li je Borac sarajevskim klubovima, poslije njihovog derbija, najatraktivniji rival.
Onda smo dobili odgovore da nije tako, da su atraktivniji i Celik, Siroki Brijeg, Velez i Bratstvo iz Bosanske Krupe.
Sad citam da je Borac najjaca utakmica nakon derbija, izgleda da je samo bitno napušiti onog s kim se trenutno diskutuje.
Arapski Berin Guzovicsvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 14:56
Kakvi su ovo dresovi bez TM kao generalnog sponzora
Jel ovo znaci da se nasao neko da uplati vise od TM za GS
Mozda GS bude ministarstvo sporta Saudi Arabije
Pitanja je mnogo a odgovora jako malo
Jaooooo
Izgleda da se ovo nastavlja....
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, svrakino1921, tutankamon1905, Vanja8 i 16 gostiju.