Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 07 nov 2023, 14:20

Virtu4l je napisao/la:
07 nov 2023, 14:16
Vanja8 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:15
Itekako je bitan, vi cini mi se ,osim Muhonija, nemate pojma ko je Bekric i kako vas je nasadio par puta...
Čuj nemamo pojma a svi pljujemo po njemu.

Ovo je veće od njega.
Ihhh Virto, jedino bi vece bilo od njega da udje investitor i kaze, momak, ti si ok, ali eno ti vrata tamo, bye...
Za sve ostalo tu je Masters card :kafa:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 07 nov 2023, 14:28

Prva izjava trenera لقد جئت أخيرًا إلى عائلة صربية زرقاء
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 nov 2023, 14:34

Herson je napisao/la:
07 nov 2023, 14:17
Je li to brojka od 1300 ljudi u kopu nije za pohvalu? Postavi nam sliku sa kopom Manijaka od preko 1000 ljudi, ali bez derbija. Ove sezone nema, da ne trazis bezveze, a ti pretrazi u slikama zadnjih nekoliko sezona. Ne zaboravi da Hordama ovo nije prva utakmica ove sezone sa brojkom od preko 1000 ljudi, ne racunajuci derbi.
Ismijavas brojku od 100 ljudi u BL, a Manijaci su prije 2 sezone otisli u duplo manjoj brojci. Radni dan je bio i jednim i drugim.
Nas kop protiv borca je puno veci od ovog vaseg a sa aspekta rezultata ne moze se porediti jer ovo sto mi gledamo 10 god je za nepovjerovati

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 nov 2023, 14:34

Pitanje za pitare , sta ste vi uradili sa Tanom i njegovim potrcima :) Osvojili 2-3 titule i 2 kupa ako se ne varam, takve rezultate prave klubovi bez investitora.
U Evropi najavljivali vam grupne faze , bosanski Dinamo,medjutim to vam je ostao pusti san, ove godine ispali od Gruzijaca.
Dobili ste kamp u Butmiru koji vam je poklonuo bivsi nacelnik opstine Ilidza Memic , inace uhapsen zbog sumljivih poslova. Akademija vam stvara igrace vrhunac belgijska, poljska ili turska liga.
Ove sezone ulozili ste ogroman novac za nasu ligu , na kraju plafon treci mjesto , zar nije to porazavajuce.
Pogledajte sta Zrinjski radi , igra grupnu fazu u Evropi i dominira u nasoj ligi i daleko odmakli od konkurencije.Ja kao navijac Zelje mogu samo cestitati Zrinjama na radu i uspijehu.
Citam ovdje nama placaju Saudijci trenera , a ko vama placa.
Sutra dignu sidro Mirvic i Tan i sta onda .. zivjecete od "akademije" . Sve dok se moze namjestati i prati novac nece adzuka nigdje i bice ponekad neka titulica :)

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 07 nov 2023, 14:41

Hakeeme, ne cinis mi se jakim, ne
Bolje zahvali se meni sto batine
Nisi dobio kad bio si u gradi pr'je
Nekoliko mjeseci i snim'o kadrove

Sala mala ❤️

Komsije ne zamjerite, podsjeti me imenovanje gospodina Altuwaijria na ovu pjesmu jednog od mojih omiljenih rappera. Anyway, sve sam vam ja ovo jucer napisao, mada su neki sumnjali u tacnost informacija kojima raspolazem.
IsmirMirvic je napisao/la:
06 nov 2023, 13:57
Komsije, moram vas razocarati.

Prema mojim informacijama, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ovdje se radi jednostavno o jednom projektu Saudijske Arabije. Oni puno novca ulazu u fudbal, ali vise ne zele da samo dovode europske zvijezde, vec i da "prave" igrace i trenere. Tom linijom je u vas klub dosao mladi Al Jaber, a mogao bi i gospodin Al-Tuwaijri.

Ponavljam, nikakvi arapski investitori ne ulaze u vas klub. Ono sto je istina je da najvjerovatnije ulazi Gospodin Almir Gredic sa jednom grupom ljudi koja ce raditi na pronalasku investitora. Po mom skromnom misljenju, trebali ste prihvatiti ponudu Gospodina Sanina Mirvica. Nisam siguran da li je jos uvijek on the table, ali je bila jedno vrijeme veoma ozbiljna.

Lijep pozdrav za sve, uz nadu da svi nasi klubovi pronadju investitore. Samo zajedno mozemo napredovati!
Sada vidite da sam bio u pravu. Jos jednom potrctavam da vam zelim svu srecu da pronadjete investitora. Zdrava konkurencija je jedini nacin da se nas fudbal podigne na veci nivo. Licno bih najsretniji bio kada bi svaki klub imao svoga Gospodina Mirvica.

Sportski pozdrav svima!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 nov 2023, 14:43

TMmanija2012 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:34
Pitanje za pitare , sta ste vi uradili sa Tanom i njegovim potrcima :) Osvojili 2-3 titule i 2 kupa ako se ne varam, takve rezultate prave klubovi bez investitora.
U Evropi najavljivali vam grupne faze , bosanski Dinamo,medjutim to vam je ostao pusti san, ove godine ispali od Gruzijaca.
Dobili ste kamp u Butmiru koji vam je poklonuo bivsi nacelnik opstine Ilidza Memic , inace uhapsen zbog sumljivih poslova. Akademija vam stvara igrace vrhunac belgijska, poljska ili turska liga.
Ove sezone ulozili ste ogroman novac za nasu ligu , na kraju plafon treci mjesto , zar nije to porazavajuce.
Pogledajte sta Zrinjski radi , igra grupnu fazu u Evropi i dominira u nasoj ligi i daleko odmakli od konkurencije.Ja kao navijac Zelje mogu samo cestitati Zrinjama na radu i uspijehu.
Sutra dignu sidro Mirvic i Tan i sta onda .. zivjecete od "akademije" . Sve dok se moze namjestati i prati novac nece adzuka nigdje i bice ponekad neka titulica :)
Neka njega Mashalla samo neka pere, kazu najvise bakterija ima na novcu...
Vidis i tvoje zdravlje covjek stiti... :wtf:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 nov 2023, 14:47

Vanja8 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:43
I ja kazem neka vama adzuke i Mirve .Prosle sezone mi bolji na kraju od vas , ljetos bolje odigrali Evropu od vas .Vi samo mastate da ce te jednog dana biti bosanski Dinamo i kako imate najjaci tim u ligi :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 nov 2023, 14:51

07 nov 2023, 14:47
Vanja8 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:43
I ja kazem neka vama adzuke i Mirve .Prosle sezone mi bolji na kraju od vas , ljetos bolje odigrali Evropu od vas .Vi samo mastate da ce te jednog dana biti bosanski Dinamo i kako imate najjaci tim u ligi :urnebes:
Nadam se da cete za proslu godinu opet napraviti kakav dan za proslavu jer ste bili ispred Sarajeva, mislim da bi to trebalo obiljeziti...
Generalno, kad se napravi neki istorijski uspijeh u zadnjih 5 - 6 godina red je da to ne padne u zaborav...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 nov 2023, 14:54

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
07 nov 2023, 14:14
Pa moze biti flop, moze nesto uraditi, ko zna. Pisao sam i na nasoj temi, nije da sad imamo opcija. Hoce doci neki mega strucnjak na klupu za pare koje mi trenutno mozemo ponuditi? Nece, realno. Znaci mozes postavit nekog Maksimovica, ili pokusati praviti saradnju s ovim ljudima gdje se i druge razne opcije otvaraju.
Amidžamojnajdrazi ništa vam se tu značajno ne može desiti i promjeniti mi smo kao narod općento pogani jer hocemo sve i odmah a realnost i stvarno stanje su daleko od toga, da neko je napisao arapi ulažu ogroman novac u Europi i to je tačno ali ništa što je nama bitno kao navijačima tj.infrastrukturu pojačanja i ostalo to njih ne interesuje niti neka zarada i novac toga imaju zato i placaju sve ostalo. Iskustvo edukacija i pritisak navijača to nemaju i hoče da nauče i dožive. Misliš da če tamo nekom u Saudiji gdje se ovaj planira vratiti biti bitno jel Željezničar završio prvi ili posljednji to ih ne intersuje poslali su ga tu da to osjeti i nauči u ovom svemu rezultat mu je na posljednjem mjestu
Vaša uprava je pronašla način kako da preživi odeđeni period i to je ok. Šta sad skontali da rezultatski u ovoj ligi ne može gore ispala im ova siguacija i jbg daj šta daš bolje i to nego čekati prolječe i prvu domacu utakmicu da se namakne koka para. Sad što se raja sprda i zaajebaje valjda su bili spremni na to misleći da od humanitarnog broja veće poniženje neće biti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 07 nov 2023, 14:55

Cuspajz je napisao/la:
07 nov 2023, 13:59
Hvali se covjek sa 1300 ljudi u kopu u najacoj utakmici nakon derbija ,u bl otislo 100 ljudi cirkusanti ,bojkotuju cim nema rezultata ,
Jednom se povela diskusija sa BL strane da li je Borac sarajevskim klubovima, poslije njihovog derbija, najatraktivniji rival.
Onda smo dobili odgovore da nije tako, da su atraktivniji i Celik, Siroki Brijeg, Velez i Bratstvo iz Bosanske Krupe.

Sad citam da je Borac najjaca utakmica nakon derbija, izgleda da je samo bitno napušiti onog s kim se trenutno diskutuje.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 07 nov 2023, 14:55

Torino je napisao/la:
07 nov 2023, 11:39
Kad počne davati upute igračima pola tribine govori amin 😁
:urnebes: :urnebes:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 nov 2023, 14:55

mosarajvosa83 je napisao/la:
07 nov 2023, 13:45
Kakve su ovo ublehe,Klafurica sa ovim anonimusom porede. Kakva je ovo bolest da brane ovog Torabija,Ceru derpasa itd
Gdje ćeš jednog Klafurića porediti sa likom koji nikada nije vodio nijedan klub.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 nov 2023, 14:56

slika

slika

Kakvi su ovo dresovi bez TM kao generalnog sponzora
Jel ovo znaci da se nasao neko da uplati vise od TM za GS
Mozda GS bude ministarstvo sporta Saudi Arabije

Pitanja je mnogo a odgovora jako malo

Jaooooo
Izgleda da se ovo nastavlja....

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 07 nov 2023, 14:57

Kakav ce ovo tandem biti :ljepota:

slika
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 nov 2023, 14:58

svrakino1921 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:56
slika

slika

Jaooooo

Ovo su iz fan shopa dresovi obicni
Za tm natpis moras cekat da naprave

A u budcnosti moze se svasta desiti
Mozda bude i tm i novi neki sponzor
Lagano
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 nov 2023, 14:59

Suvorov je napisao/la:
07 nov 2023, 14:55
Cuspajz je napisao/la:
Hvali se covjek sa 1300 ljudi u kopu u najacoj utakmici nakon derbija ,u bl otislo 100 ljudi cirkusanti ,bojkotuju cim nema rezultata ,
Jednom se povela diskusija sa BL strane da li je Borac sarajevskim klubovima, poslije njihovog derbija, najatraktivniji rival.
Onda smo dobili odgovore da nije tako, da su atraktivniji i Celik, Siroki Brijeg, Velez i Bratstvo iz Bosanske Krupe.

Sad citam da je Borac najjaca utakmica nakon derbija, izgleda da je samo bitno napušiti onog s kim se trenutno diskutuje.
To uvijek zavisi od trenutne situacije. Čelik je sigurno negdje u vrhu sa navijačke strane a Zrinjski sa klupske, tu je i Široki Brijeg radi Vedrana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 07 nov 2023, 15:01

AVNOJ je napisao/la:
07 nov 2023, 14:54
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
07 nov 2023, 14:14
Pa moze biti flop, moze nesto uraditi, ko zna. Pisao sam i na nasoj temi, nije da sad imamo opcija. Hoce doci neki mega strucnjak na klupu za pare koje mi trenutno mozemo ponuditi? Nece, realno. Znaci mozes postavit nekog Maksimovica, ili pokusati praviti saradnju s ovim ljudima gdje se i druge razne opcije otvaraju.
Amidžamojnajdrazi ništa vam se tu značajno ne može desiti i promjeniti mi smo kao narod općento pogani jer hocemo sve i odmah a realnost i stvarno stanje su daleko od toga, da neko je napisao arapi ulažu ogroman novac u Europi i to je tačno ali ništa što je nama bitno kao navijačima tj.infrastrukturu pojačanja i ostalo to njih ne interesuje niti neka zarada i novac toga imaju zato i placaju sve ostalo. Iskustvo edukacija i pritisak navijača to nemaju i hoče da nauče i dožive. Misliš da če tamo nekom u Saudiji gdje se ovaj planira vratiti biti bitno jel Željezničar završio prvi ili posljednji to ih ne intersuje poslali su ga tu da to osjeti i nauči u ovom svemu rezultat mu je na posljednjem mjestu
Vaša uprava je pronašla način kako da preživi odeđeni period i to je ok. Šta sad skontali da rezultatski u ovoj ligi ne može gore ispala im ova siguacija i jbg daj šta daš bolje i to nego čekati prolječe i prvu domacu utakmicu da se namakne koka para. Sad što se raja sprda i zaajebaje valjda su bili spremni na to misleći da od humanitarnog broja veće poniženje neće biti.
Pa dobro, ne gajim ja nikakve iluzije da su ovi tu iz nekakvog merhameta, logicno da ljudi gledaju svoju korist. Ipak se radi o ozbiljnom projektu, a poenta je da i mi od ovoga profitiramo. Dokle ce ovo ici i kako ce sve skupa izgledati, ko zna. Ali u svakom slucaju bolje je nego alternativa i bitno je da se stvari pokrecu s mrtve tacke.
1921

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 07 nov 2023, 15:10

MortemHz je napisao/la:
07 nov 2023, 14:59
Suvorov je napisao/la:
07 nov 2023, 14:55
Cuspajz je napisao/la:

To uvijek zavisi od trenutne situacije. Čelik je sigurno negdje u vrhu sa navijačke strane a Zrinjski sa klupske, tu je i Široki Brijeg radi Vedrana.
Generalno, za oba kluba.
Vama je Siroki Brijeg mrzak zbog Vedrana, a Zeljeznicaru su športski prijatelji.
Zeljeznicar ima neko rivalstvo i sa Velezom zadnjih godina i navijacki, dok je to vama veoma prijateljski susret itd.

Hocu reci, u forumskim diskusijama ako se neko kurci da je nesto atraktivan, nadju se desetorica da ga ubijede da je niko i nista i da ima 9 boljih od njega.
Sa druge strane, ako protiv tog istog bude pun stadion ili tribina, onda ce u vasoj medjusobnoj diskusiji reci e jbg oni su najjaci rival, lako je protiv njih i tako u krug. :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 nov 2023, 15:13

svrakino1921 je napisao/la:
07 nov 2023, 14:56
slika

slika

Jaooooo
Arapski Berin Guzovic

slika

Ako ovog ovako nisu utrpali Zelji nisu nikome ali nerealno :urnebes:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 07 nov 2023, 15:13

today i feel arabi
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, svrakino1921, tutankamon1905, Vanja8 i 16 gostiju.